שרשור לילה של
31/8

goodpink

New member
ונינה תשתקי ותני לאוטרל לדבר מה קשה לך להבין

מה כואב לה וזה לא מה שאת חושבת ואומרת זה לא ההסתכלות על אחרים במובן של השוואה לאחרים אלא יש לה חסך בנוגע לאמא שלה ...מה היא צריכה להגיד לך כדי שתביני. אורטל יוצאת מאוד אנושית כאן.

goodpink

New member
גב מוטב לך לבחור בחן היא צריכה את הזמן מסך

הזה בין השאר. מוטב לך שתבחר בה.

מחר יהיה דייט לאיתן ויהיה דייט לגב

איתן יבחר באחת בחורה אחת לפגוש את ההורים שלו. גב יקח בחורה אחת ויפגוש את הכלבה שלו לולה והחבר שלו דניאל.

adiyon2

New member
טוב, איתן יקח את דניאל - ברור

גב יקח את קרן - לעשות תיקון, שאמא שלה לא תהרוג אותו.

ליאורי13

New member
יו זה מה שחשבתי../images/Emo6.gif

אחרי האיומים של אמא שלה בטוח הוא לוקח אותה

KEEK

Member
זה מעניין במי גב יבחר - חן או קרן?

לי אין מושג מי הוא הולך לבחור אני מקווה שחן. איתן כמובן לוקח את דניאל, והיא בענננננננים לפגוש את ההורים מבחינתה לסגור אולם עכשיו.

KEEK

Member
הפרומו על קרן מחליא ../images/Emo5.gif

שיעשו עליה עונה 2 גירסת הרווקה וזהו

KEEK

Member
כן גם לי הפרומו הזה עשה צורך לבכות

לבכות על עצמי..

ela501

New member
קיק אל תקח יותר מדי ברצינות את התכנית../images/Emo9.gif

הרי יגמר נשכח ונעבור לריאלטי הבא

KEEK

Member
אני? ברצינות?

אז מה עם בניתי לעצמי לנדרומט בבית זה לא אומר כלום

webguy

New member
כן אבל לא כל המשתתפים יצאו נשכרים מכך ..

ראה את איילת כדוגמא לא עשה לה משהו טוב..!! הקלוסאום המודרני ..

goodpink

New member
החבר של גב הראו אותו בגיא פינס...טוב שקרן לא

לא יפה ומעוררת סימפטיה יותר מידי כפי שאמרתי אם לא הפרומו הזה יכול היה להביא לה כל כך הרבה סימפטיה וסמס לא להאמין שזה יהיה עד יום ראשון... כל כך לא הוגן כמה אפשר לדחוף בחורה אחת מה זה צריך להיות כמה זה ממש לא הוגן לגבי דניאל ואיתן או כל בחורה אחרת בווילה איך היא אמורה להתמודד על המיליון אם היא ניצבת מבחינת זמן מסך ואם לא מראים את מערכת היחסים שלה עם אחד הבנים AS IS ולא מנסים לעשות ממנו משהו בלתי משמעותי ומנסים לעשות ממערכות יחסים אחרות משהו יותר כאשר לא בהכרח זה ככה

KEEK

Member
גב "יש סיכוי שאני לא אתנשק פה עם אף אחת"

די! מה לא באת לחפש זוגיות??

goodpink

New member
יוני ואורן תשתקו תנו לגב לקחת מי שהוא רוצה

מנסים לגרום לו רגשות אשם ולכפות עליו לקחת את קרן למי אכפת עם קרן תשבר בעיה שלה גב צריך לחשוב על עצמו שם יוני תשתוק על תקבע לו את מי לקחת זה מזכיר את זה שאתי אמרה לענבר לקחת את איילת לראות את הוידאו כי איילת החברה הכי טובה שלה בוילה כאשר זה לא היה המצב באותה נקודת זמן. גב יכול לקחת את מי שהוא רוצה או גם לקחת את מור זה תיהיה בחירה טובה יכול לתרץ זאת להחזיר לה על הדייט שלה וגם נראה לי מור בחורה שתתחבר בקלות וגם אוהבת כלבים ומאוד קשורה לכלב שלה... לא אוהבת אותה אישית אבל יכולה להיות דייט זורם בנקודה הזו וגם בריחה טובה

למעלה