שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

sendibar0

New member
רק משום שזה אמיתי :)

בכל לילה, אני מביטה בו ואומרת לו בקול שלום, ו.... עדיף לא להגיד יותר מזה
אני קצת לגמרי מכורה בעניין אסטרונומיה, ויש לי מספר דעות מאוד לא קונוונציונליות

פנייה להפקת התוכנית ../images/Emo243.gif

אני מגדירה את עצמי כצופה מס' 1 של התוכנית (העובדה שאני אחרי ניתוח ללא יכולת תזוזה כבר 3 חודשים מחזקת את העניין) ואפילו אני צועקת כאן דיייי משעמם לא יכול להיות שכבר 5 ימים לא קורה כלום בוילה אם התייאשתם אז תודיעו לי גם ככה אני תקועה כאן לפחות אני אשלח מישהו לבלוקבסטאר להביא לי איזה סרט או משהו . חבל.... התחלתם לא רע בכלל אבל הגזמתם לגמרייייייי יש סיבה שאין משימה השבוע ? ומילא אני אבל מסכנים הדיירים תיכף מישהו יטביע עצמו בבריכה משעמום אה רגע סליחה היו כמה רגעים פוטנציאלים אבל מיד העברתם מצלמה למען גילוי נאות יש לי קשר להפקת האח הגדול אבל אני מעבירה כאן ביקורת אוביקטיבית

דידי 9

New member
ועוד להפקה-איתן ודניאל משעממים!!כמה שפחות להר

להראות אותם! אני פשוט מעבירה בד"כ כשאני רואה אותם, הם באמת משעממים ולא אמינים.

dindan84

New member
פחזנית../images/Emo140.gifמי עובד לך בקונדיטוריה?תרגישי טוב

מה היא אמרה?

חן מתחילה לעלות על העצבים, כל יום מקטרת על גב . במקום לא להתייחס אליו, ממשיכה לחפור עליו.

KEEK

Member
שמעתי היום את חן

אומרת מעל 200 פעמים שהיא לא תדבר עם גב שלא תסמס לו אפילו לא אות אחת ועוד כמה איומים דומים כל היום היא גב גב גב גב והכל איומים יאללה תתקדמי חמודה

זה רק מראה שהיא רוצה להיות עם גב

ומפריע לה שהוא כל הזמן עם קרן. במקום לא להתייחס אליו, היא ממישכה לקטר עליו. אפשר לחשוב שהוא משהו מיוחד.

רינתי77

Active member
ואני אומרת לכולם שכדאי להתחיל לארוז

ככה לאט, לאט, בלי חיפזון, שלא ישכחו משהו בוילה. ואחר כך שיתחילו להתקדם לאט, לאט, בלי חיפזון, לכיוון היציאה...

למעלה