שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

שאפולי

New member
כוונות שמכוונות כולה בחורה!!!!!!!

ילדה.. מי ישמע מחר מתחתנים. פפפפפ כל הגברים שם צריכים לנשום ומהר.

שאפולי

New member
תגידי

נראה לך יש לי כח לקרבות אבודים? שכל אחד יחשוב מה הוא רוצה

respect men

New member
אורן מתגלה כדפוק וחצי

הפסד כולו שלו היה מת לבחורה מדהימה כמו אורטל

קשקשה9

New member
אורן לא יכול להפסיד

מישהי שמלכתחילה לא שלו היא אף פעם לא רצתה אותו אלא רק כחבר קרוב

ערב טוב, לכולם ובמיוחד לאורטל ששתתה

כבר שני שוטים של ערק וממש עכשיו מוזגת לה את השלישי. אחרי שהתפרצה על דניאל היא לא מוצאת את עצמה, שרה בטירוף בוילה ומשתכרת.......בסוף תצא ממנה האורטל האמיתית.

להתפרץ זה אומר שהיא צעקה.. ולמיטב הבנתי

היא לא צעקה. אורטל גם כשהיא צועקת בקושי שומעים אותה. אז היא לא התפרצה. חוץ מזה, טוב מאוד שעם דניאל היא מרגישה נוח לא לשמור בבטן , אלא להגיד את מה שהיא מרגישה. אורטל היא היחידה שם שבתאכלס לבד כבר כמעט 3 חודשים, וצריך הרבה תעצומות נפש כדי להתמודד ולהכיל את כל החרא שמסביב. אני כבר לא מצליחה להכיל את זה, אז מישהו מבפנים? שהוא לבד? לא שהיא קדושה, אבל את מבינה את כוונתי...

אבל, אבל, אבל....היא לא אמרה כלום.

היא זרקה עליה האשמה "את מתנשאת עלי" קמה והלכה.לא הסכימה להסביר ולא ענתה לאסמסים של דניאל. זו כן התפרצות, התפרצות לא חייבת להיות רק בצעות, אורטל עשתה את זה בצורה מאוד מוזרה....לא נתנה לדניאל שום הזדמנות להבין על מה מדובר , קמה והלכה.

לא נכון, היא לא קמה והלכה מיד

החברה הכי טובה שלי סיפרה לי על השיחה בו באותו הרגע שהיא התרחשה, והיא מספרת משהו אחר. ואין לה סיבה לשקר לי כן?

אז אני משקרת???

חמודה, זה בדיוק מה שהיה, דניאל התחילה לדבר איתה ואורטל הייתה כולה מגננה , היא אמרה שדניאל מרוחקת ממנה, דניאל ביטלה את זה מייד אמרה לה מה פתאום ואז אורטל אמרה שהיא מרגישה שדניאל מתנשאת עליה, דניאל ענתה לה : מה את מפגרת? מה פתאום? ואורטל בתגובה אמרה - הנה, גם עכשיו את מתנשאת עלי, דניאל ניסתה להבין על מה היא מדברת ואורטל אמרה "סליחה" לקחה את הסיגריות, קמה והלכה. לאחר מכן דניאל שלחה לאורטל אסמס וכתבה שהיא יכולה לדבר איתה תמיד, אורטל בחרה שלא לענות. מאוד בוגר ומאוד "לפתוח הכל ולא לשמור בבטן" השיחה כולה הייתה פחות מ 5 דקות. אולי יעלו את זה בסרטון ותוכלי לראות במו עינייך. אגב, כל זה קרה כשעה אחרי שאיתן ודניאל רקדו סלואו צמוד בחצר , כשאורטל יושבת לבד ובוהה בהם.

מאמי, בלי עצבים../images/Emo140.gif

לא אמרתי שאת משקרת, אני רק אומרת שהיא "שידרה" לי בלייב וציטטה הכל, פחות או יותר אבל בלי פרשנויות. היא אמרה גם באיזה שלב אורטל קמה וזה לא היה מיד. אם היא מרגישה שדניאל מתנשאת והיא באה לדבר איתה על זה.. מה לא בסדר? הייתי רוצה לראות את השיחה במלואה אבל גם אם וואלה יעלו את זה, זה יהיה ערוך. ראיתי תמונה שהעלו פה שהיא ישבה שם ליד הספסל והם רקדו. קיצור,זה סתם ויכוח סרק, גם לי קורה שאני מתנשאת בלי לשים לב וזה לא מכוון. ואני מאמינה שאותו המקרה היה עם דניאל.

נכון, אבל זו לא רוח הדברים

ראשית, דניאל ניגשה לאורטל ולא להיפך. היא לא הסבירה לה למה היא מרגישה ככה, היא פשוט ירקה את זה עליה והלכה, למרות שדניאל ביקשה הסבר. זו לא דרך להתנהלות, במיוחד כשדקה לפני דניאל אמרה לה שהיא מרגישה שהן קרובות ואין לה שום דבר כלפיה או נגדה. כשאת אומרת שהיא יודעת לפתור דברים ולא שומרת בבטן, אז זה לא נכון, היא מלאה על דניאל ובוחרת להתנהג כפי שהתנהגה. אני לא עצבנית בכלל, את כתבת שחברה שלך לא תשקר לך וכפועל יוצא אני יצאתי שקרנית, אז אני לא ..נשבעת בחי אדוני, ספר התורה כדור הארץ, ברזל...

חח אז ממש לא התכוונתי לזה.

בכל מקרה, אם יש משהו שאני לא הייתי עושה שדניאל עשתה עכשיו.. זה להתחיל לדבר על זה עם אחרים. ועוד עם החדשות.. סתם זה היה מיותר.

זה אני מסכימה איתך, אבל חתכו את השיחה

לא ברור מה עוד נאמר, בינתיים היא רק סיפרה להם מה שכבר ידוע לכולם. אני חושבת שדניאל פשוט בהלם מההתנהגות הלא ברורה של אורטל. אגב, לדעתי ההתנהגות של אורטל היא צירוף של אורן שלא מדבר איתה מהבוקר , אחרי שאתמול הייתה ביניהם סוג של קירבה בתוספת ריקוד סלואו צמוד של איתן ודניאל סתם כך באמצע היום בחצר ולסיום היא הייתה אצל הפסיכולוגית משם יצאה מעורערת ואמרה למור שיש לה דברים לא פתורים .

למעלה