שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

talibatata

New member
דניאל מתחילה לאבד גובה וחבל, היא מרגישה מלכת

הבית, והביטחון העצמי המופרז שלה כרגע יכול להכשיל אותה, היא צריכה להירגע ועדיף מהר.

דידי 9

New member
כשמאוהבים-לא הופכים למניפולטיביים ואינטרסנטיי

בטח לא כשאת חיה עם עוד בנות, שכרע לך-את משתמשת בהן. כשאת לא צריכה אותן-את זורקת אותן! היא לא כל הזמן עם איתן-בלשון המעטה. הוא איתה והיא איתו רק למען הרושם החיצוני! איתן הבין מאבא שלו מי דניאל, במה היא עוסקת, מאיפה היא באה,ואולי היא מתאימה לו בקטע של חכמת המשחק כדי להשיג את הכסף! עלייך זה עובד, או שאת קרובה מכרה או חברה שלה לא יודעת איך-אבל יש פה כמה "עובדים" של דניאל. את בהחלט אחת מהן בעיני.

andy181

New member
היי סוזי

אני ראיתי את זה בליב..אורטל פשוט קמה באמצע. ובנתיים היא מסרבת לדבר עם דניאל.. אני מחבבת את אורטל, וכן מקווה שהן יפתרו את העניינים במהרה.

כן אבל אני הבנתי שדניאל פתאום התחילה לשיר

באמצע שהן מדברות.. ושאורטל אמרה לה: "את רואה מה את עושה? זה יותר מעצבן שאת שרה" ואז דניאל אמרה: אין לי מה להגיד לך אורטל: אז אל תגידי כלום- עדיף. דניאל אמרה :"טוב,טוב אבל אין לי מה להגיב על דבר כזה" משהו כזה.. ואז אורטל אמרה :" טוב סליחה אני מצטערת והלכה".

andy181

New member
לפי דעתי דני ציפתה שהיא תגיד לה

למה היא חושבת שהיא מתנשאת, אבל אורטל פשוט לא הגיבה על זה.. ודעה שלי (שתמיד חשבתי בלי קשר להיום), אורטל עדיין מעוניינת באיתן לא משנה כמה היא תכחיש. לפי דעתי היא מצטערת על זה שהיא ויתרה על מערכת היחסים ביניהם יחסים יחסית בקלות ועכשיו עצם העובדה שהיא יודעת שזה כבר הסוף זה מתסכל אותה אפילו יותר. אבל שוב, זו רק הדעה שלי :)

זה בדיוק מה שהיה, דניאל באה בגישה מאוד חיובית

וחטפה מקלחת צוננים מאורטל בלי שום הסבר. ומי שחושב שאני משחירה את אורטל, אז ממש לא נכון, אפילו הבוקר כתבתי שאם לא דניאל הייתי רוצה שאורטל תהיה זו שתיקח את הפרס, פשוט ההתנהגות שלה היום לא ברורה וזה בנוסף לעובדה שאני לא מתחברת לטיפוס. קורה.

talibatata

New member
את צודקת, לאורטל נפגע האגו שהיא לא זכתה באיתן

ואת כל התסכולים שלה היא מוציאה על דניאל, זה כל כך שקוף. לפי דעתי בלבד.

אם הייתי צינית ורעה הייתי כותבת שהוא עשיר

וזה לא זר לה. אבל אני נשמה טובה ואני אכתוב - היא רצתה אותו גם יבש כמו הנגב וויתרה כי לא יכלה לעמוד בתחרות. אולי עכשיו מתחרטת. אולי.

sendibar0

New member
קשה לי להאמין, אבל שתינו לא קוראות

את צפונות ליבה, אז אי אפשר באמת לדעת.

sendibar0

New member
צילצלו גם לך מבלוקבסטר

ביקשו שתחזירי את הסרט את חיה ב ו

izmeral1

New member
משמע אתי צדקה לגבי התסכולים של אורטל=

רק להזכיר לכם שאתם מתעלמים מאתי. שהיא כן יודעת הרבה על החברות" הוותיקות. ואחת מהם שישנה איתה במטיה שהם הצמידו כמו זוג. זה כאשר אורטל הייתה ירודה במורל שלה. וכמובן כאן אתי כעסה על קרן וליהי.בצדק. אורטל התחילה לספר שטיות על השינה של אתי והזה לא עבד טוב. אתי הגיבה לא טוב לה שתעזוב אותי בשקט. הם עשו מה עניין.. ואתי גם לאורטל הייתה אוזן קשבת. לא להרבה זמן. כי אורטל . השטלתה על כול הפיוזים-של אתי. אתי עצרה זאת. וכאן אתי אומרת אמת. תקבלו או לא לאורטל יש בעיה נפשית? לצערי חבל על הבחורה הזו. ואני מקווה שהיא כן בחורה טובה . ולא תצא כמו שאמר אורן היא סוג של מחש. ערב טוב.

שאפולי

New member
דניאל לא שאלה "למה?" אפילו פעם אחת

היא מיד נכנסה למגננה מה שהכניס את אורטל להתקפה ומשם הדרך היתה קצרה לפיצוץ השיחה. אני לא חושבת שאורטל עוד רוצה את איתן.

אורטל במצב רוח קרבי, הפיצוץ היה קורה בכל מקרה

ראית איך היא דיברה עם מור? מור קמה והלכה, אולי גם דניאל הייתה צריכה לקום לפניה.

talibatata

New member
כשאורטל מרגישה שהיא לא במרכז היא מייצרת דרמות

מיותרות. זו הדרך שלה לקבל תשומת לב.

sunflower11

New member
אורטל אמרה מהתחלה שהם לא מתאימים, והם אכן

ממש לא מתאימים. (גם לא אורטל ואורן).

למעלה