שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

אורטל לא מחפשת לריב, בהחלט.

היא סופגת וסופגת ועדיין לא מצאה את הפינה שלה בבית. כל פינה שהיא חשבה שמצאה, איכזבה אותה באיזשהי צורה. אני יודעת שזה נשמע כאילו הודעת התמסכנות, אבל זה מה שאני מרגישה שהיא עוברת. גם אני לא מבינה מה קרה היום...

קשקשה9

New member
סוז אבל מצד שני

ובלי שום קשר למה שקרה היום כי לא ראיתי,אבל בכלל לגבי אורטל היא חייבת ללמוד לשחרר ולא להתעכב על כל מילה או מבט היא יותר מדי לוקחת את החיים/הסיטואציות ברצינות כל זמן שהיא בבית כדאי שתעבוד על זה זה יעזור לה בחיים ובכלל,ליהנות יותר

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

אורטל יותר מידי קשה וגם רכושנית לחברים שלה בבית היא חייבת לדעת לשחרר

izmeral1

New member
ומי אנחנו שיכולים לעזור לה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איפה איריס.ולמה הכסף שלי צריך לשמש לאלה שרוצים בכוח את הפרס.......???????????????? וגם ורע להם" אוכלת שותה בובי בוא בוי לך זה לגבי אורן. לגבי השאר את זבל אתה לא גבר והדרק. כול זה אוצר של אורטל. חמודה שלכם לא שלי ולא של הרבה. די צריך להתקדם. עברו ימים על ליז בעיות אחרי זה איילת. ואז החופרת מס 1 ענבר. הלאה. תנו ושיתנו לנו להנות קצת. אם בכלל נשאר משהו. נאגו של אורטל לא שווה בגרוש. א צריך להיות נשית ולא וולגרית. ואהה ואההההה והרבה אהה זה לגמור את היום. הבנתם. מה היא בסרטים . די. כולם על הפרס. לא נתנו דבר אחד טוב ונקי הבנות האלה. ממתינה לאחת? ערב טוב ולילה טוב.

KEEK

Member
איריס כבר מזמן לא איריס ../images/Emo6.gif

כבר העלו פה חשדות לגבי תפקודה של איריס עד כמה היא ניטרלית כי לפעמים עושה רושם שהיא פועלת לפי ההפקה סוג של "האח הגדול" שגורמת להם להגיד ולהתנהג איך שההפקה רוצה. אגב, אני התאכזבתי מאיריס עוד מהתקופה של ליז ואיילת שפספסה מה שקורה שם.. שתיהן היו במקום מאוד רע. או שהיא לא פספסה, וכאמור, היא פעלה רק לפי ההפקה והתעלמה.

אורטל מרגישה עוינות כלפיה וכן יש תחושה

שמתנשאים מעליה. יחד עם היותה בחורה יפה מאוד, אורטל חשה ששופטים אותה על הרקע שלה, ואת היותה לא משכילה (אני יכולה לבסס את דברי ע"י דוגמאות) ועוד. אני חושבת שבאורטל יש תבונה מולדת וצמא ללמוד ולהשכיל. השחצנות והיהירות של כולם גורמת לה לחוש חוסר ביטחון, על אף שבעיני כולם שם ריקים מתוכן שנולדו לכאורה למשפחות הנכונות.

רינתי77

Active member
אני חושבת שכולם שם יורדים מהפסים ובעיני

הפכו לבלתי נסבלים. נמאס לי מכל הריגשה של כולם, מהפרצופים המדוכאים והממורמרים שלהם ומזה שהם לוקחים את עצמם ברצינות. הם כנראה מאבדים קשר עם המציאות וכשיצאו הנפילה שלהם לא תיהיה רכה...

נמאס לי בעיקר מזה

שהם החבורה הכי משעממת ורדודה שאי פעם נראתה בתוכנית ריאליטי.

KEEK

Member
כן.. אורטל קצת מאבדת את זה

זה כבר התחיל מהצהריים אחרי הברוגז המוזר עם דניאל לא מובן מה היא רצתה מדניאל בשיחה ההיא בספסל.. יש לה לפעמים קפריזות מציקות

easternstar

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo39.gif התעדכנתי בפורום

קראתי שאורטל ודניאל רבו וכולם מחכים לדעת על מה. גב וקרן ממשיכים בזוגיות הלא ברורה שלהם והשאר כרגיל.. בינתיים להנאתכם לד זפלין במדרגות לשמים.

למעלה