שרשור ערב יום שלישי
6/9/11

האמת שזה הפך להיות צליל צורם.

לצערי הביקורת הפכה להיות מרושעת וללא פרופורציה. הגיע הזמן שהדברים יהיו רלוונטים ופחות מרושעים.

דניאל עכשיו אומרת שהיא התעצבנה על אורטל

כי היא עושה לה פרצופים. היא מספרת לדנה וחן,על מה שאתי סיפרה על אורטל בהקשר של איתן, היא מעדכנת אותה שהיא ביקשה לדבר עם שתיהן וכו... היא אומרת שבעצם מאז אותה שיחה היא הסיקה שאתי שיקרה ואורטל דוברת אמת. ואז היא אומרת שאורל השלימה עם אתי ושהייתה תקופה שהכל היה טוב. אבל שהיא החליטה לקחת צעד אחורנית משתיהן, למרות שהיה לה חבל שהחברות שלה עם אורטל תפגע. ואז היא מספרת על השיחה שבה היא אמרה לאורטל שהיא מאמינה לה ולא לאתי. (דנה הזו סתומה עם ההערות שלה, אבל לא משנה) ועכשיו המצלמה עברה לחצר. תמותו 24!

andy181

New member
ובסוף אתי ואורטל מדברות?

אני מחבבת את אורטל, היא מקום 2 אצלי בותיקות. אבל לפעמים היא פשוט מוזרה..

דידי 9

New member
למרות אהדתי לקרן-המיליון צריך ללכת בלי ספק ל

אורטל!!! בחורה אמיתית ואמיצה מכובדת,כנה,ישרה,עם כמה שפחות טינופת ביחס לשאר ובטח ביחס לתחמנית טרקאי. מבחינתי המיליון שלך, אורטל! מגיע לך על אומץ לב ונאמנות לעצמך ושמירת כבודך

רגע רק רגע

Active member
מה זה? היום הורוד?

אורטל, ונינה ומור לבושות ורוד. אורטל וונינה על הספה בחצר... שיארגנו לי מקום באמצע

לונדרון

New member
../images/Emo192.gifשמתי ../images/Emo23.gifלזה גם../images/Emo262.gif

אולי מצוקה אופטימית?

רגע רק רגע

Active member
ואולי זה ה-../images/Emo218.gif שלי...

נראה לי שהתערבבה להן הכביסה הלבנה עם הצבעונית

andy181

New member
דווקא עכשיו היא ביחסים טובים שם עם כולם

למעט אתי ודני. ודני סבלה לא פחות מממנה מבדידות במשחק. אני אישית חושבת שהמריבה הזו מפגרת שיפתרו את זה כמו ילדות גדולות.

הכל הצגות

היא משתדלת להיות ביחסים סבבה עם כולם, אבל הכל רקוב מהבסיס. היא לא שוכחת שום דבר שהיה לפני כן ... ובצדק, איך אפשר..

sendibar0

New member
ברור

אבל צריך להודות שאורטל היא שוחרת שלום, תמיד מפייסת, כמעט תמיד מפנה את הראש ואומרת שיורד גשם.. אני לא מבינה מה קרה לה היום עם אורן ודניאל

למעלה