שרשור צהריים
והלאה 30/8

webguy

New member
שאלה טובה ..

אולי עובד שתי משרות ? או אבא עשיר זה תמיד טוב :)

webguy

New member
יכול להיות ..

להחזיק 2 חדרים שם זה משהו לפחות 6000 ש"ח -7000 לחודש אם לא יותר ..!!

נטלי1013

New member
מור על הגיטארה נראית מלאכית../images/Emo168.gif../images/Emo230.gif../images/Emo230.gif|

izmeral1

New member
EASTERNSAR את דוברת צרפתית? צהריים טובים לך

האם את אוהבת שירים בצרפתית. זה השפה שלי. יש זמר שאני מאוד אוהבת וגם קשורה אליו. אחת מהחברות שלי- יש לה איתו רומן שוער. הרבה אהבה. שמו לוראן פאני. כך בצרפתית>LAURENT PANY ענק ואהוב גם. צהריים מתוקים לך.

izmeral1

New member
תודה הרבה קשקשה9וגם צריך ממני תיקון-

על השם של FLAURENT PAGNY ללכת על השיר שמופיע הראשון. הורס . ומתאים גם לעשיו. על השיר הזה כן שיר אהבה נטו. והסבל שבי. לא רק שלי שבי. שיר חדש יחסית? תודה על ההגדשה. ערב טוב ומתוקי לך

easternstar

New member
צהריים טובים, izmeral ../images/Emo42.gif ההורים שלי דוברי

צרפתית. אני כבר לא
אבל הרבה שירים ששמעתי בבית היו בצרפתית וההורים תרגמו. אני דובר אנגלית שוטפת. זה מה שלימדו בבי"ס.

izmeral1

New member
אני יודעת שאתה הגבר כאן . כיף לך בבית........

זה יפה שמדברים עוד שפה. וכמובן הצרפתית היא מאוד יפה. יש לי הרגשה שאתה מאלג'ר? האימא שלי גם. ואב זל. ממש ממרוקו. אבל ההורים עלו לצרפת. וכמובן אני שם נולדתי. בטולוז. יש הרבה יהודים. והורים שלי עשו עליה רק אני ושני אחיות שלי גדולות ממני. נשארנו שם. ואני עוד חודש זה 5 שנים בארץ. והיתי קטנה גם הייתי קצת אבל אחותי. רצתה שאני אעזור לה קצת. חזרתי. בכלל הכי טוב זה כאן בארץ. ערב טוב לך EASTERNSTAR

easternstar

New member
ההורים שלי ממרוקו. לא רחוק מאלג'יר../images/Emo13.gif

חלק מהמשפחה בישראל וחלק בצרפת.
מהמשפחה הרחוקה שלי יש לי גם קרובים בטולוז. פעם אני צריך לבקר אותם. הם מזמינים אותנו כל הזמן.

izmeral1

New member
שהאל ישמור על בני המשפחה שלך הרחוק והקרוב....

ואני בטוחה שיש כיף בבית . כך זה בבית מרוקאי וכמובן אלגירי. א כול המשפחה שלי הרוב ממרוקו. ואני גאה בהם תמיד החל של האימא אלג'ר.. אני אהיה כאן אחרי השידור. ואני מקווה שאתי עדיין תהיה שם. אני מאמינה באיתן. ערב נעים לך לצוות חברים כאן. יחד סליחה שאני כתבתי את ואתה הגבר כאן יש רק כמה בנים פה קצת מבלבל אותי? ועוד משהו הכתיבה שלי על הפני. למה לפעמים גם כותבת כמו מדברת. ולשפה העברית צריך הרבה יותר. קשה קשה? שוב ערב טוב ומותוקי לך

easternstar

New member
תודה../images/Emo24.gif שהאל ישמור גם את המשפחה שלך

המסורת הצפון אפריקאית של מרוקו, אלג'יר ותוניס היא שמחה וכייף. העברית שלך מצויינת יחסית למי שלא נולדה פה. ערב נעים ומהנה גם לך.

adiyon2

New member
אין אין על ניו יורק

איך שכתבת העיר האהובה עלי, מיד הזתמזם לי השיר הזה. איזה כיף.

אז הבנתי

שקרן הצליחה בערמומיותה לסחוף את רוב הבית אחריה. וכן, אני לא מצליחה להבין את זה. בעיקר העובדה שדניאל וקרן גם נסחפו אחריה. לטעמי זו בקשה לגיטימית אם דניאל לא רוצה לשמוע רכילות על קרן (למרות שממתי ולמה את אמורה להיות נאמנה לכלבה הזו?) מצד שני, זו הדרך של קרן להרחיק את כולם מחן. וזה חרם. וקרן היא *** בת ****

נטלי1013

New member
התאהבתי באתי, סולדת מדניאל

שהיא כבר דבק מגע מעצבן ומאוס. כמה אפשר לנסות להרשים את איתן? זה כבר לא בטעם טוב. היא נראית לי אישה שתלטנית ומניפולטיבית שמשחקת אותה בוילה כאילו האישה הקטנה והכנועה...כישפה את איתן ועכשיו מליאה בשביעות רצון עצמית. אתי עם כל הפשטות שלה קונה אותי, חום אנושי שלא נגמר ומצחיקה ולמרות הרכילויות , גם ברגע של רכילות או פירגון היא הכי אמיתית שיש. טיפוס....בא לי לחבק אותך אתיצ'קה.

webguy

New member
מה עם אחד בלב ואחד בפה של אתי ?

לא מפריע לך הצביעות שלה .. תקיעת סכנים מאחורי הגב .. זה שיש לה קטעים נחמדים לא עושה אותה לאדם חיובי .. הרי לא מדובר פה בארוע בידור מדובר פה באנשים בשר ודם ואתי פוגעת באנשים משקרת מרמה .. פשוט טיפוס רע ..!!

למעלה