שרשור צהריים
והלאה 30/8

andy181

New member
אני מעתיקה את התגובה שלי למה שרשמת משרשור

בוקר... האמת שמקרן אין לי שום ציפיות לי אכפת איך דני תתנהג. היא דיברה כמו שצריך עם חן וחן יותר מהבינה אותה ואפילו העריכה אותה. דני ממשיכה לדבר עם חן והיא בחיים לא תחרים אותה. קרן היא ללא ספק ביצית וחבל שאף אחד בוילה לא מבין את זה וכמו שכבר רשמתי לקרן לא מגיעה חברה כמו דניאל. כשדניאל תצא מהבית ותגלה את האמת היא תרגיש מפגרת שהיא באמת האמינה שקרן יהא בנאדם טוב ומוסרי.

andy181

New member
התגובה מופנת לסוזי בנוגע לנושא "אז הבנתי"

לא שמתי לב שאני מגיבה במקום הלא נכון :)

אוקיי תראי

אני לא ראיתי את כל הסיטואציה, אני ניזונה מהעדכונים של כמה אנשים שאני סומכת עליהם. במידה ודניאל לא תדבר עם חן כמעט ובכלל, הרי שהיא עושה חרם. וזה יוריד לה בעיניי מלא נקודות. גם ככה היחידות שהיה בא לי שיקחו זה דניאל או אורטל... אם את אומרת שהיא ממשיכה לדבר עם חן, רק לא על קרן... אז סבבה. (למרות ש"נאמנות לקרן"???? לקרן?!?!? למה מי היא בכלל.. מה פתאום נאמנות למישהו?? זיבי , איך דניאל לא רואה את זה.. או שהיא רואה ולא מזיז לה.. לא מבינה את זה)

Deacon Frost

New member
היא מושפעת מאיתן

לצערי הרב איתן לא קולט את הדברים הנכון והוא ממהר לתמוך בקרן ולכן החליט לא להתערב בין גב לחן (בעיניי הוא לא היה צריך מלכתחילה להתערב) והוא גרם גם לדניאל לקחת צעד אחורה ובגלל זה היא ניהלה את השיחה הזאת איתה. זאת לא פעם ראשונה שהיא מבצעת החלטות לא נכונות למי להתקרב ולמי לא, למשל קרן מאז הפרידה מאיתן וזאת קרבה שנוצרה ע"פ בקשתו של איתן. לפי דעתי 80 % מההחלטה שלה להתקרב לקרן ולשמור לה נאמנות נוצרה מהרצון לרצות את איתן, שבעיניי זה גם איפשהו מוריד ממנה כי היא צריכה לעמוד על העקרונות שלה. נניח שלדניאל יהיה תקל עם בן למשל, הרי היא לא תצליח להשפיע על החברות של איתן איתו כמו שהוא מצליח להשפיע עם מי להתחבר ועם מי לא. אני אפילו חושב שבמקרה שכזה הוא יתמוך בבן.

אין לי בעיה עם זה שהם רוצים לא להתערב

ולא להיות באמצע. אבל יש הבדל גדול בין לא לדבר על מישהי, לבין לא לדבר עם מישהי בכלל. השאלה היא מה דניאל עושה?כי אני לא רואה עכשיו.

Deacon Frost

New member
לא ראיתי עד לפני חצי שעה

ולא ראיתי את חן בסביבתה ככה שלא ניתן לשפוט. כרגע היא נמצאת בבריכה של הבנים כשמור מנגנת בגיטרה ובן, ליהי, יוני, איתן ואורן מקשיבים לה ושרים.

andy181

New member
אחרי השיחה של דני בבוקר עם חן

ראיתי שהם דיברו עוד פעם רק שתיהן בחצר ואחרי זה גם איתן הצטרף. אז היא בטוח לא מחרימה אותה או משהו כזה :) (זה היה המצלמה 4 ולא במצלמה המרכזית).

andy181

New member
תתפלאי אבל דני מאוד תמימה בדברים האלו

היום למשל גב ואורן רצו לעשות מתיחה על דני אבל אורן אמר שזה יהיה קל מדי בגלל שהיא פאתי ומאמינה לכל דבר שאומרים לה והם רצו לבחור מישהי יותר רצינית. אין לי שום ספק שאין לה מושג מי זאת באמת קרן.

אני לא מתפלאת זה יכול להיות

אבל שוב, כל עוד היא רק לא תרצה לדבר איתה על קרן ספציפית.. פיינ ביי מי. (למרות שלכלבתא לא מגיע)

Deacon Frost

New member
דניאל צריכה לומר אותו דבר לקרן

שאם יש לה לומר משהו נגד חן אז שתמנע לעשות כשהיא בסביבה, רק ככה היא תצא הכי גדולה מכל הסיטואציה. בינתיים זה מוציא אותה די רע, אפילו בעיניי אבל שנינו יודעים שברגע שאתה עיוור מאהבה אתה עושה לפעמים שטויות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

ובכל זאת, היא אמנם לא מתקרבת לקרסוליים או לציפורני כפות הרגליים הדוחות של ה**** מבחינת הרוע והערמומיות ברמה בינלאומית, אבל זה עדיין מציק שהיא עושה את זה בכלל.

שרי48

Well-known member
חן מול קרן - כמו דוד מול גוליית

קרן, האשה הרעה, האגואיסטית, המשפיטה, השקרנית, המתמסכנת, השחקנית, הסכסכנית, הרכלנית, הערמומית, כל התכונות הרעות יש בה. אין בה אפילו לא תכונה חיובית אחת. איך היא הצליחה לסחוף אחריה את כל הבית? הרי היא הספיקה לריב עם כל אחת ואחת מהבנות שם, כולל הכפשות וחרמות. אין בליבה רחמים על אף אחת, מלבד על עצמה: עם אתי - ניהלה מלחמת עולם. נגד דניאל - ניהלה מלחמת התשה על איתן. עם ענבר - הן היו ב- 2 מחנות יריבים: קרן, ליהיא ואתי מול ענבר, איילת וענת. עם אורטל היה לה ריב של ממש וגם את ליהיא היא הרחיקה ביד גסה הן מאיתן והן מגב. הרי להיא היא זו שנדלקה על גב קודם, אבל ברגע שקרן רצתה אותו, אפילו ליהיא שכחה שהיא רצתה אותו וויתרה על הרעיון להילחם עליו וגם על המיליון, בעצם. קרן של חדרי חדרים (אמבטיה בעיקר) זו לא הקרן שהיא מציגה כלפי החברים בבית וככה אנחנו רואים את מה שהם לא רואים, כי הרי לא כולם שם טיפשים. ומול הקרן הלהטוטנית הזאת, שחזקה מאד במילים, ומשחקת שם ב כ ו ל ם, גם בבנים וגם בבנות, מנסה את כוחה חן. האין זה הקרב של דוד (חן) מול גוליית (קרן)? נקווה שגם שהתוצאה תהיה אותה תוצאה וגוליית יופל אפיים ארצה. במידה וזה תלוי בנו הצופים, שרואים הכל (בהצבעות הצופים) - לא ניתן לרוע לנצח.

רגע רק רגע

Active member
ובנתיים... ת'אבן במצח...

חטף יוני
כתבת יפה ואני אוסיף - גם עם חלק מהמודחות קרן רבה. גם עם לירון וגם עם ליז. <מקרה ליז הוא יוצא דופן. קרן לקחה אחריות - זו אתי האשמה
>

sunflower11

New member
צריך שחן לא תהיה מועמדת להדחה בהדחה הבאה

ואז גב יראה שאולי יש לו עוד אופציה.

שלום172

New member
|סשרי48 ברור לי לגמרי שלא אזיז אותך מדעותייך

ובכל זאת אומר את שאני חושב קרן אחת ויחידה איננה משחקת היא מעיזה וחווה הכל גם כאב מאוד קשה אך לא מוותרת לעצמה לא עושה לעצמה שום הנחות נופלת וקמה מסתכלת לקושי בעיניים היא באה למצוא זוגיות וכשאיתן ויתר עליה היא שמה על פי דבריה את כל שהיה בינהם בקופסה רק כך יכלה להמשיך הלאה אין שום צורך לרצות את הקהל יש צורך אדיר וחשוב מאין כמוהו לרצות את הנשמה גם כשהיא מנופצת לרגעים אני מצדיע לה עם כל הלב ומאחל לה מכאן שתמצא אהבה שתתאים למידותיה המופלאות

שרי48

Well-known member
אני רואה קרן אחרת ממה שאתה רואה

אני עוקבת אחריה מתחילת התוכנית. היא משתמשת בחברות וזורקת בהסברים ותירוצים שונים, לפי הצורך שלה בלבד. אף אחת לא באמת מעניינת אותה, חוץ מקרן, "לא רואה אף אחת ממטר". כשהיא שואלת "מה שלומך?" היא בקושי מקשיבה לתשובה ולוקח לה בדיוק שנייה להתחיל ולספר על עצמה, על "רגשותיה" ועל חוויותיה ובהרחבה. היא מחלקת הוראות ומפעילה את "החיילות" שהיא מגייסת. היא צבועה ממדרגה ראשונה, רכלנית שמתבלת את הרכילות במילים גבוהות, ריקות מתוכן, מלאות ב"אממ... אמממ..." . היא מתלבשת על הגברים שהיא רוצה, גם אם אינם פנויים, כי מישהי אחרת שתיפגע היא לא פונקציה עבורה, מבלי לברר אם גם הם רוצים אותה, מפילה את עצמה לרגליהם. נלחמה על הדייט עם איתן, שיכנעה את הבנות, התמסכנה, כשהיא ידעה שלדניאל יש רגשות אליו וגם הוא רוצה את דניאל ולא אותה. בדרך היא רומסת, או לפחות מנסה לרמוס, ומלכלכת על מי שמעזה לצאת נגדה ולהילחם על אותו גבר. למה ברור לה שגב חייב לבחור בה, לרצות בה, כשיש איתה בבית עוד 9 נשים? איך היא התעלמה ממהידלקות של חברתה הטובה ליהיא על גב ודחפה אותה חזרה לזרועות בן, למרות תשוקתה לגב, קרן התעלמה ממנה וריכלה עליה עם ענבר, עד אתמול בלילה, כשענבר הלכה הביתה ואז היא חזרה לליהיא, חברה אליה שוב, וסיפרה לה על רגשותיה לגב, מבלי לחשוב איך באמת ליהיא מרגישה לנוכח הסיפורים האלה. ואנחנו למדים מקרן שהיא חווה את אותן חוויות גם בחוץ, כי זאת קרן האמיתית שאנחנו הצופים רואים, לעומת קרן שעובדת על האנשים בוילה, שהם לא רואים אותה כשהיא "עובדת" ומפלסת את דרכה בדרכים עקלקלות, וחלקן פוחדות להתחיל איתה כי היא משדרת כוח, היא מגייסת חיילים ומרגלים שיעקבו וידווחו לה על יריבותיה, ומאד קשה להתמודד עם הרוע הזה, שנשקף גם מעיניה. מה זאת אומרת שמה את הכל בקופסה? מי שולט ככה ברגשות שלו? מי שעובד בתכנון, מהמוח ולא מהרגש וזה מה שקרן עושה. היא עובדת בשביל הכסף, היא עובדת בשביל להשיג את אהדת הקהל וגם בשביל להחזיר את כבודה האבוד. זה לא יכול להצליח אם את לא משתנה באמת ומתנהגת שוב ושוב באותה צורה. דורכת על אנשים כדי לטפס למעלה. אין בה רחמים וחמלה. לצערי, הדרך שבה היא בחרה - לא תוביל אותה למחוז חפצה, כי אנחנו לא טיפשים ואנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים. נכון, לא הזזת אותי מדיעותי. רק קרן יכולה לעשות זאת - אם תשנה את דרכיה.

למעלה