אני רואה קרן אחרת ממה שאתה רואה
אני עוקבת אחריה מתחילת התוכנית. היא משתמשת בחברות וזורקת בהסברים ותירוצים שונים, לפי הצורך שלה בלבד. אף אחת לא באמת מעניינת אותה, חוץ מקרן, "לא רואה אף אחת ממטר". כשהיא שואלת "מה שלומך?" היא בקושי מקשיבה לתשובה ולוקח לה בדיוק שנייה להתחיל ולספר על עצמה, על "רגשותיה" ועל חוויותיה ובהרחבה. היא מחלקת הוראות ומפעילה את "החיילות" שהיא מגייסת. היא צבועה ממדרגה ראשונה, רכלנית שמתבלת את הרכילות במילים גבוהות, ריקות מתוכן, מלאות ב"אממ... אמממ..." . היא מתלבשת על הגברים שהיא רוצה, גם אם אינם פנויים, כי מישהי אחרת שתיפגע היא לא פונקציה עבורה, מבלי לברר אם גם הם רוצים אותה, מפילה את עצמה לרגליהם. נלחמה על הדייט עם איתן, שיכנעה את הבנות, התמסכנה, כשהיא ידעה שלדניאל יש רגשות אליו וגם הוא רוצה את דניאל ולא אותה. בדרך היא רומסת, או לפחות מנסה לרמוס, ומלכלכת על מי שמעזה לצאת נגדה ולהילחם על אותו גבר. למה ברור לה שגב חייב לבחור בה, לרצות בה, כשיש איתה בבית עוד 9 נשים? איך היא התעלמה ממהידלקות של חברתה הטובה ליהיא על גב ודחפה אותה חזרה לזרועות בן, למרות תשוקתה לגב, קרן התעלמה ממנה וריכלה עליה עם ענבר, עד אתמול בלילה, כשענבר הלכה הביתה ואז היא חזרה לליהיא, חברה אליה שוב, וסיפרה לה על רגשותיה לגב, מבלי לחשוב איך באמת ליהיא מרגישה לנוכח הסיפורים האלה. ואנחנו למדים מקרן שהיא חווה את אותן חוויות גם בחוץ, כי זאת קרן האמיתית שאנחנו הצופים רואים, לעומת קרן שעובדת על האנשים בוילה, שהם לא רואים אותה כשהיא "עובדת" ומפלסת את דרכה בדרכים עקלקלות, וחלקן פוחדות להתחיל איתה כי היא משדרת כוח, היא מגייסת חיילים ומרגלים שיעקבו וידווחו לה על יריבותיה, ומאד קשה להתמודד עם הרוע הזה, שנשקף גם מעיניה. מה זאת אומרת שמה את הכל בקופסה? מי שולט ככה ברגשות שלו? מי שעובד בתכנון, מהמוח ולא מהרגש וזה מה שקרן עושה. היא עובדת בשביל הכסף, היא עובדת בשביל להשיג את אהדת הקהל וגם בשביל להחזיר את כבודה האבוד. זה לא יכול להצליח אם את לא משתנה באמת ומתנהגת שוב ושוב באותה צורה. דורכת על אנשים כדי לטפס למעלה. אין בה רחמים וחמלה. לצערי, הדרך שבה היא בחרה - לא תוביל אותה למחוז חפצה, כי אנחנו לא טיפשים ואנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים. נכון, לא הזזת אותי מדיעותי. רק קרן יכולה לעשות זאת - אם תשנה את דרכיה.