שרשור צהריים
והלאה 30/8

נטלי1013

New member
אני חושבת שכולם מרכלים על כולם

לאתי יש איזה מג'יק למרות חוסר האמינות שלה, היא מסקרנת אותי ומצחיקה אותי ולמדתי לקחת את דבריה בערבון מוגבל ועם ספק. ברגע שהיא אומרת את הדברים היא אותנטית ומאמינה בהם, לא מחושבת (כדניאל הממזרה) ומכאן לדעתי הקסם שלה למרות הפרדוכס. אתי היא פשוטה אך טובת לב בסך הכל וגם יפהפיה שלא זוכה כאן לאהבה רומנטית ולילות של אהבה מתחת לשמיכה של איתן אך מעצימה את האחרות שרובן לא יראו אותה ממטר כשיצאו מהוילה. ותחשבו על זה...למרות הביקורת התחלתי לאהוב אותה בהדרגה.

izmeral1

New member
הדבר הכי מכוער אצל דנאיל הוא כך=

היא לא מפרגנת לאף אחת גם כאשר הם מבקשות זאת ממנה חד וחלק. זה לא אנשוי. ואני חושבת שהיא עושה זאת כי היא שמורת טינה. על כול מה שעשו לה. לגבי זה איך היא ואיתן.בסיפור. עוד על ההתחלה.שלה. והכי מפתיע. ולא אמין אצל דניאל. כאשר מדבר בבנים. ואיזה בחורה קשורה. שם היא לא רק מפרגנת אלה גם משפיעה וגם מעודד. היא משמשת הרבה לבנים בבית. וכמובן הרבה גם וגם. כתבתי אתמול על הבחורות. שהם לא לרמה של תחרות. וגם ציינתי שדניאל עם הגוף נאה. והיום נזכרתי. שהבחורה הזו. עברה הרבה מהפכים כדי להיות חתיכה.- אני בעד.אבל זה אומר שהיא לא מושלמת. הרבה צלקות עוד לפני לידה. וכמובן רק בגיל 25 . זה בלגן . ניתוח חזה להקטנה עברה. התמודדות עם ההשמנה עברה.וכמובן עקמת. קטנה בגלל הגובה. ואני עדיין רואה בא הכי נשית שם ויש לה עוד ניתוח קטן לעבור. האף מדקה את הפנים היפות שלה. אין שם חתיכות בכלל. חבל חמודות. אתי גם נאה בעני מאוד הרבה יותר מקרן. קרן הגובה והשער עושים אותה הרבה. צהריים טובים לכולם

sunflower11

New member
לגבי דניאל אני מסכימה איתך, היא נראית

שתלטנית. יש בה חוזק שמשדר גם קור לפעמים. היא גם אמרה שבכול זוג יש שולט ונשלט. לגבי מה שכתבת על אתי, תרשי לי לגחך. אם את מתחילה כעת לראות שינוי באתי, אז כנראה שהיא מתחילה ליישם את העיצה/אסטרטגיה שקרן נתנה לה אתמול - להיות נדיבה וטובה ונחמדה , "וכך תישארי בווילה" (דברי קרן המכשפה).

poseidon111

Active member
ריגשת אותי ולא בציניות.

אחד מהשירים שעיצבו את טעמי המוזיקלי,עד היום.

למעלה