שרשור צהריים
והלאה3/9/11

meytula

New member
דניאל''אי אפשר להיות במצב כזה בבית''

''נותר לנו מעט זמן וזה לא נעים כל הפרצופים האלה'' אני מצטערת אם ספרתי לאורטל אבל אני בדרך שלי וחשוב לי האמת ,אני לא אמרתי שאת דחפת אותי אבל המצב הזה גרם לי להתרחק מאורטל,כל מי שנפתחתי איתה הלכה ורק עם אורטל מצאתי שיש כימיה בינינו והתחברתי אליה והמצב הזה שקרה מאוד פגע בי'' דניאל''למה כשהעמדתי את שתיכן כדי להוציא את כל האמת לא אמרת את זה בפנים שלה'' אתי''אני לא רוצה ''

meytula

New member
סופית,אני מאוהבת בדניאל../images/Emo99.gif

היא הדמות הכי כנה ואמיתית שראיתי בראליטי.לא יאמן בכלל

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif meytula רק עכשיו זה סופי? חמודה../images/Emo140.gif

meytula

New member
איך שהגלגל מסתובב

מצחיקה אותי התגובה בצד,משהי תמימה כנראה.. ומה שמצחיק שדניאל לא רדפה אחרי איתן חצי מאיך שקרן אחרי גב.ואיתן נמשך לדניאל לעומת גב שרואים שהוא ממש לא לקרן

KEEK

Member
זה רק אני או שיש משהו מאווווד סקסי בדניאל?

היא מתייפה מיום ליום....

שיחת גב וקרן

קרן וגב רוצים לפנות את הלופט הם עשו תכנית: שקרן תכנס כאילו בדמעות ללופט וגב אחריה ואז אורן ודנה ייצאו. וכך היה. הלופט שוב של גב וקרן גב לקרן: "יש לך כעסים עלי?" קרן: "לא ממש רציתי לפתוח את זה כי היה לנו יום סבבה, אבל אני לא יכולה שמדברים איתי על המשקל שלי, היו לי הרבה ענינים עם הפרעות אכילה וקשה לי עם זה, אז ברור שלא יכולת לדעת כי לא דיברנו על זה אבל זה ביאס אותי ממש אתמול" גב בודק את הגבולות "ואם היית אומר לך - שמנה לכי מפה היית נעלבת?" קרן אומרת לו שהיא אכן הייתה נעלבת ושקורות לה גם סיטואציות כאלה עם יוני ואתי. עם אתי זה מחוסר רגישות ועם יוני זה כי הוא חושב שהוא יודע הכי טוב איך להתנהל בכל סיטואציה קרן: "אני משחקת לאנשים בראש" גב:" לאיזה אנשים את משחקת בראש?! אולי לעצמך את משחקת בראש" הם מתלבטים אם להמשיך למתוח את כולם שהם באמצע ריב ואז להפגש בלופט שוב בלילה. מרתק

KEEK

Member
או שגב ממש לא יודע איך לדבר לנשים

או שהוא ממש לא סובל את קרן. אחד מה-2 הנ"ל.

הוא כל הזמן מתייחס אליה בצורה לא יפה והיא

מאפשרת לו את זה. רואים עליו שהוא לא מעוניין בה, והיא ממשיכה להדבק אליו.

KEEK

Member
אתי "הייתי עד עכשיו המאמא ביג של כולם" ../images/Emo6.gif

איפה השרשור ציטוטים שלה? יש כבר מלא חדשים היא בהספק נאה

KEEK

Member
שוב אורטל שומעת את אתי מדברת עליה

הבנות אפילו לא יודעות לרכל כמו שצריך? מדברות בקול רם בחדר בלי לראות אם מישהו נכנס..

למעלה