שרשור צהריים
והלאה3/9/11

noaxxx

New member
ועוד השביעה אותה שתחכה לה

ושאף אחד לא ישתלט עליה בינתיים...

יוווווווו אלוהים

קרן אומרת לו שבחוץ , אם הם היו בחוץ.. היא הייתה רוצה לנשק אותו. אבל בגלל המקום זה לא אפשרי.. גב מכחכח בגרונו (מתוך אי נוחות לדעתי).. ומסכים שכן.. למקום יש את המגבלות שלו. היא כזאת מפגרת, למה היא מקבלת את זה? על איזה פאקינג מגבלות את מדברת? על מה הוא מדבר? מגבלות על נשיקה????

סתיו7337

New member
אני מנסה להזכר בשיחה של קרן ואיריס

איכשהו זכור לי שאיריס רמזה/אמרה לקרן, לגבי גב, שלפעמים כדאי לשחרר....

מסכנה, בחיי. יש לה בעיה רצינית

במקום שתצא משם, אחרי ששרצה בחדר שלו כל היום ותגרום לו לחפש אותה קצת.....היא פשוט נובלת בחדר שלו....

אני לא יודעת כבר מה לחשוב

או שהיא פשוט חדורת מטרה על המליון, או שהיא פשוט מסכנה ברמות של לרחם עליה, אם ככה היא מתנהגת עם גברים.

מסכנה היא רוצה נשיקה ותכלס היא לא טיפשה אבל

עם גברים פשוט היא לא יודעת איך להתנהג .

רינתי77

Active member
ראית איך קפצה על גב עכשיו..?

כנראה שכך הלך גם עם איתן..ככה היא הצליחה להיכנס לו לתחתונים...

noaxxx

New member
תזכרי ש..

גם איתן ודניאל לא התנשקו לפני כולם עד שלב מאוד מאוחר במשחק. קרן מנסה בכל דרך להבין איפה היא עומדת אצלו, ושוב נותרה ללא תשובה.

goodpink

New member
קרן מגעילה שקרנית את הרמת בנות לענת התייחסת

בגועל ובחוסר רגישות בכל הנוגע להפרעות אכילה. הליכלוכים של קרן ואיתי על הנושא ועל ענת. הצרות שהיא דיברה על הירקות של ענת. איך הם הסתכלו לה על האוכל. איך היא מעיזה להגיד שהיא הרימה בנות בנוגע להפרעות אכילה את מי היא בדיוק הרימה חוצפנית מגעילה אחת. היא פעם אחת לא דיברה עם אתי בנוגע לאיך שהיא מדברת לענת עד אשר ענת עשתה איתה את השיחה ואמרה לאתי לא לדבר איתה בצורה כזו היא תעשה הכל כדי לקבל סימפטיה לאנשים רעים עם לב של אבן אין לי סימפטיה אם באמת היא היתה סובלת ורגישה לנושא היא לא היתה מתייחסת לענת כפי שהתייחסה והעובדה שהיא התיחסה אליה בצורה כזו אם באמת היא סבלה מהפרעות אכילה מראה את כמה בן אדם רפש היא

שן22

New member
../images/Emo41.gif אני לא את הקטע שגב חוקר את קרן מול המצלמה

ומוציא ממנה בכח דברים משהו לא טבעי שם ובגלל שכולם מכירים את הסיפור שלו מהישרדות ובגלל שהוא הרווק זכותו לעשות מה שבא לו

למעלה