שרשור צהריים
והלאה3/9/11

הוא עכשיו יעני נעלב ממנה

והתחפר במיטה.. אז היא רצה אליו צוחקת.. ומנסה לפייס אותו ונותנת לו נשיקות. חחחחחח רק שהוא יסתובב אליה ויתן לה נשיקה פה.

אתי כועסת על דניאל

שהלכה וביררה עם אורטל אם מה שהיא אמרה על אורטל זה נכון. אתי טועה פה. זכותה של דניאל לברר דברים. אבל את המשך הדברים של אתי, היא צודקת כמובן. אין אמת בבית, כולם שקרנים.. וכל אחת מהבנות אם הייתה יכולה, הייתה בכיף עומדת עכשיו במקום דניאל. "כולם אוהבים אותך בחוץ, כי את אמיתית.. אני לא יודעת למה אוהבים את האחרות. למה אוהבים את קרן שהיא משחקת את המשחק ואסטרטגית ואני מורידה בפניה את הכובע".

רינתי77

Active member
דניאל, כמו גם הבנות האחרות, פשוט לא מבינות

עם מי יש להן עסק. אני לא זוקפת את זה לרעתן מפני שרוב האנשים לא מזהים שלפניהם עומדת סוציופאתית ואינני משתמשת במילה בצורה העממית שלה, אלא ממש כמושג קליני. כשעומדים בפני אדם בעל אישיות אנטי חברתית ומתעמתים איתו, אין שום סיכוי " לנצח" אלא אם מביאים לו דוגמאות קונקרטיות, תאריכים, תמלילים וכ"ו. אתי בן אדם כזה.

KEEK

Member
דווקא נראה לי שדניאל היחידה שיודעת עם מי

יש לה עסק. היא שומרת מרחק אבל לא משחקת בברוגז סוג של לא מדובשך ולא מעוקצך היא חברה שלה אבל לא יותר מידי ומנגד היא גם לא תצא נגדה כי היא יודעת שאין בשביל מה..

KEEK

Member
קראתי. תודה.

אני לא חושב שיש קשר בין האישיות של דניאל למאמר הזה

KEEK

Member
לגבי אתי

יש נקודות שממש מתאימות לה ויש שלא (כמו מס' 7 או חלק מ-4)

רינתי77

Active member
לא חייב להיות בעל כל המאפיינים, אלא מספיק

חלק גדול מהם. ואנחנו גם לא ממש מכירים את חייה בחוץ. מה שאנחנו כן יודעים זה שהיא שקרנית חולנית והיא אף פעם לא אשמה, רק האחרים הם אלה הגורמים לה עוול.

דידי 9

New member
אתם אמיתיים?! חח דניאל משתמשת באתי כדי שאתי

תלכלך על אורטל והאחרות! היא לא רוצה לעשות את זה, אבל פתאום היא תמימה שלא מבינה מי אומר אמת! דניאל התחמנית, הערמומית, מבינה בדיוק! מי זו אתי, עוד יותר מאיתנו:) אבל היא מניעה אותה ללכלעל אורטל-כי היא כאילו בסדר עם כולם. שאתי תלכלך! והיא גם שותקת כדי לתת לה במה ללכלך. תגידו אתם אמיתיים? אתם לא רואים שדניאל היא מניפולטיבית זולה על המח שלכם? אני-בהלם!:)

דידי 9

New member
ניבה את חייבת להבין, שהיא באה מעולם של

"תיחכום"! תפקידה כהצהרתה: מנהלת שיווק!! שיווק! הימורים בנט. היא יודעת איך לשווק את ההימורים והיא יודעת איך לתחמן פה ראשים! השאלה הגדולה-איזה ראשים? איזה מוחות?:) לא את שלי.

אתי צבועה פתאום אומרת שהיא לא מבינה למה

אוהבים את האחרות, בטח מתכוונת לחדשות שלפני שעה ליקקה להם. לכל אחד היא אומרת את מה שהוא רוצה לשמוע

meytula

New member
אתי

''את הכי אמיתית בבית ובגלל זה איתך אני מדברת'' ''למה הכנסת אותי לקטע של אורטל'' ''אני עצבנית על איתן''' דניאל מייעצת לה לדבר עם איתן על כל מה שמפריע לה איתו ועל אורטל,דניאל מסבירה לאתי שאורטל הייתה צריכה לדעת למה היא התרחקה ממנה ובגלל זה פתחה בפניה הכל דניאל מנסה לשכנע את אתי לדבר עם קרן ואורטל אבל אתי לא רוצה בכלל

למעלה