שרשור ציפורילילה נרעשות
ל לונדרון New member 2/9/11 #1 ../images/Emo89.gifשרשור ציפורי../images/Emo119.gifלילה נרעשות../images/Emo90.gif
ק קייזר סוזי New member 2/9/11 #2 ME ME ME../images/Emo79.gif ברוח הבלאגן http://www.youtube.com/watch?v=EnZqM_LKN6E
K KEEK Member 2/9/11 #44 אבל........... כבר חצות ואיתן צריך ללכת לישון בשעות האלה ואליו מתלווים כל הבנים ואז תיבת פנדורה נפתחת בלילה... אני צופה גדול הלילה wishful thinking בכל אופן, לילה טוב סיון תבואי לבקר לעיתים תכופות יותר
אבל........... כבר חצות ואיתן צריך ללכת לישון בשעות האלה ואליו מתלווים כל הבנים ואז תיבת פנדורה נפתחת בלילה... אני צופה גדול הלילה wishful thinking בכל אופן, לילה טוב סיון תבואי לבקר לעיתים תכופות יותר
S sivan1237 New member 2/9/11 #54 לילה טוב מותק! אין ספק שהשנה אני לא אני מבטיחה לספק את הסחורה באח הגדול.. הפורמט הזה מגעיל אותי.. אבל אני מכורה לפורום מה אני אעשה
לילה טוב מותק! אין ספק שהשנה אני לא אני מבטיחה לספק את הסחורה באח הגדול.. הפורמט הזה מגעיל אותי.. אבל אני מכורה לפורום מה אני אעשה
S sivan1237 New member 2/9/11 #75 יווווו איך אני מחכה!!../images/Emo9.gif נקווה שגם הם לא יאכזבו.. כי השנה הם כן למרות שלעומת הדבר הזה..הם היו בונבוניירה..
יווווו איך אני מחכה!!../images/Emo9.gif נקווה שגם הם לא יאכזבו.. כי השנה הם כן למרות שלעומת הדבר הזה..הם היו בונבוניירה..
פ פונפון32 New member 2/9/11 #7 אם אני לא טועה זה מהאלבום של שונרא? כמובן שפה ישנו חמי רודנר אבל זה קאבר..
ק קייזר סוזי New member 2/9/11 #17 לא ראיתי שזה מהאלבום שלהם אבל זה כן של דן תורן. וזה אכן היה כעת ביצוע של שניהם.. ז"א חמי שר, דן תורן מנגן.
לא ראיתי שזה מהאלבום שלהם אבל זה כן של דן תורן. וזה אכן היה כעת ביצוע של שניהם.. ז"א חמי שר, דן תורן מנגן.
D didush100 New member 2/9/11 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמשהו כזה לפני הפיצוץ המיוחל שמשום מה לא מגיע חחחחח