שתשאר שם, היא לא חסרה לאף אחד.
D didush100 New member 2/9/11 #18 תכלס. אולי רק ליוני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
פ פונפון32 New member 2/9/11 #31 בלוטון אפילו לא חושב לבדוק מה שלום ה"חברה הטובה" שלו. הוא חושב על מי הוא ימרח לפני שילך לישון.
S sivan1237 New member 2/9/11 #19 זכותה להיות איפה שבא לה כל בן אדם בלי מצב רוח צריך את הלבד שלו לפעמים.. אנשים שוכחים שהם חיים שם ולא שחקנים בהצגה
זכותה להיות איפה שבא לה כל בן אדם בלי מצב רוח צריך את הלבד שלו לפעמים.. אנשים שוכחים שהם חיים שם ולא שחקנים בהצגה
ג גם וגם וגם וגם וגם New member 2/9/11 #11 אני סטרייט אבל בעיני אריק יותר יפה מכול הבנות שנמצאות שם חוץ מוונינה הוא בטח יותר יפה מאיתן וגב
פ פונפון32 New member 2/9/11 #15 לא צריך להגזים... הוא לא "יפה", אבל הוא הגבר הכי שווה שם, זה בטוח. הוא גם נחמד וחייכן וסימפטי, גם גברי וגם רגיש.
לא צריך להגזים... הוא לא "יפה", אבל הוא הגבר הכי שווה שם, זה בטוח. הוא גם נחמד וחייכן וסימפטי, גם גברי וגם רגיש.
ג גם וגם וגם וגם וגם New member 2/9/11 #30 אני נהנה להסתכל עליו יותר מאשר על הבנות שם ובעיני הוא יותר יפה מהבנות שנמצאות שם חוץ מוונינה ובעיני ונינה היא היחידה שנעים לי להסתכל עליה בעיני אליסה שהודחה הלילה ממסטר שף הרבה יותר יפה מכול הבנות שנמצאות שם
אני נהנה להסתכל עליו יותר מאשר על הבנות שם ובעיני הוא יותר יפה מהבנות שנמצאות שם חוץ מוונינה ובעיני ונינה היא היחידה שנעים לי להסתכל עליה בעיני אליסה שהודחה הלילה ממסטר שף הרבה יותר יפה מכול הבנות שנמצאות שם
ב בוףברכה New member 2/9/11 #26 סטרייט...שאנן..זה אתה??.מהת'ה עושה בפורום..?. פעם ראיתי אותו בהלנה..(הייתי חייב ללחוץ..לו..יד)..דיברתי איתו... הוא אדם סימפטי..
סטרייט...שאנן..זה אתה??.מהת'ה עושה בפורום..?. פעם ראיתי אותו בהלנה..(הייתי חייב ללחוץ..לו..יד)..דיברתי איתו... הוא אדם סימפטי..
ב בוףברכה New member 2/9/11 #47 שאנן סטריט................/images/Emo251.gif..../images/Emo19.gif../images/Emo233.gif
ב בוףברכה New member 2/9/11 #14 התוודעו נא..התוודעו..נא...אורחים ..נוספים..בו ילה??....זאבי.כבר ספיק לחזור מאליפות עולם..?.?...
ב בוףברכה New member 2/9/11 #42 ..אני אחרי..ערב.. כנס משפחתי..מורחב..+דודים מאנגליה.. אני דחוס..(מכין מקססה להקלה..אם לא אני אקיא....(לפחות עגל... קראתי..כאן..שעל הוילה עברה..איזה..( משוגעתת..).. ראית?
..אני אחרי..ערב.. כנס משפחתי..מורחב..+דודים מאנגליה.. אני דחוס..(מכין מקססה להקלה..אם לא אני אקיא....(לפחות עגל... קראתי..כאן..שעל הוילה עברה..איזה..( משוגעתת..).. ראית?
N noaxxx New member 2/9/11 #16 ../images/Emo29.gifלילה מעולה לכולם.../images/Emo3.gif שיגמרו לאכול כבר..
D didush100 New member 2/9/11 #23 חשבתי שיהיה מעניין אבל כנראה שכבר לא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למי יהיה כח אחרי הארוחה הזאת?
חשבתי שיהיה מעניין אבל כנראה שכבר לא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למי יהיה כח אחרי הארוחה הזאת?