שרשור ציפורי
לילה נרעשות

KEEK

Member
ככה מדברים. אני איתך. לא הולכים עד שלא רואים

sivan513

New member
נו באמת, איפה הפיצוץ?

הם יילכו לישון ומחר כבר הכל יישכח כלום לא קורה בתוכנית הזאת! הכל יוצא להם הפוך!

פונפון32

New member
אם אריק החמוד והקוף המעצבן ילכו, תאמיני לי ש

הלילה לא יעבור בשקט

sivan513

New member
אני לא חושבת

בטח הן בכלל לא יריבו וסתם יעשו שיחה כמו תמיד קרן בכלל בורחת מאתי, עד 5 בבוקר רגלה לא תדרוך בחדר

sivan1237

New member
את צודקת סיון

הבנות האלה יותר מידי מחשבנות לתדמית שלהן והן בכלל תמיד מודעות למצלמות.. חודשיים ולא היה ריב רציני (חוץ מלירון ואתי) הכל נעשה מאחורי הגב

sivan513

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף

כל הבנות בפחד מוות מעימות עם אתי, אין לה גבולות... לכן מלכתחילה הן אמרו לעצמן שלא יהיה שום ריב, רק שיחה

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהתכנית הזאת היא קומדיה של טעויות

sivan513

New member
ההפקה בטח אוכלת את עצמה שהכניסו אותם

מישהו מוכן להסביר לי מה הם עושים שם בכלל??? מה זה כל הפריבליגיות האלה שהבנים מקבלים?? אורחים נכנסים על ימין ועל שמאל, פגישות עם ההורים, יציאה מהבית כל שני וחמישי מה זה התוכנית המטומטמת הזאת??!

didush100

New member
לא ברור מה קורה שם

עד שיש צ'אנס למשהו מעניין וקצת אקשן הלך הכל, באסה

noaxxx

New member
חכי, אתי מתבשלת במיטה..

ושום דבר לא ישכח מחר, לא אחרי ההקללות שאתי הוציאה מהפה. למיטב הבנתי, שאר הבנים עדיין לא מודעים להתפרצות הזו שלה., ויהיה מעניין לראות אותם כשהם שומעים על זה.

adiyon2

New member
ואתם יודעים מי יעדכן אותם

יוני יספר ויתבל בכל מיני דברם.יחמם אותם על אורטל, ויוציא את קרן מסכנה. את אתי יוציא מלכה כי היא מספרת

sivan513

New member
היו הרבה על אורטל...

הכבדות היו על קרן, אבל גם על אורטל היא לא חסכה במילים ויוני עוד תיבל את זה "יש לי מה להגיד על אורטל" "זה לא נגמר" חתיכת אידיוט

דקל69

New member
אני יכולה להגיד שכל הדברים שקרו בערב

רק ממחישים למה אורטל היא הראויה ביותר למליון. היא חזקה, אמיתית, נאמנה, לא מתחנפת, לא מסכסכת, גם כשהיא רוצה רק להגן על עצמה ובפגיעות של אנשים בה היא עושה זאת בצורה ישירה וטובה. אל תשכחו שאורטל רצתה להתעמת עם אתי כבר מההתחלה על הדברים שאתי אמרה לדניאל עליה ודניאל החליטה שלא כדאי לפתוח את זה כי זה יגרום ליותר רע ובלאגן. גם עצם העובדה שאתי היתה מועמדת להדחה גרמה לאורטל לסגת מהענין, להשאיר את הכעס והמרמור בצד ולעשות מה שכל חבר (גם כזה שנפגע) היה עושה - לתמוך באתי ולעמוד לצידה. שמחה שנפל לאורטל האסימון והיא הבינה שחברות וכנות היא לא קיבלה מאתי בחזרה. העובדה שהיא לא המתחנפת לבנים, שומרת מרחק מהם, ממעיטה בשיחות נפש והשתפכות לגבי הדברים שקורים בינה לבין האחרות ובכך בעצם לא נותנת להם לשלוט בה ולפרוש עליה חסותם מעידה שכפי שהעידה על עצמה באמת בשנה האחרונה עברה שינוי וממצב שכנראה בעבר חשבה שרק גברים בעלי כח, מעמד ואמצעים יקדמו אותה בחיים השתנתה אצלה והיא עומדת בזכות עצמה, כנגד הנורמות וכנגד משפחתה שכנראה לא כ,כ מקבלת את העובדה שאורטל לא נכנעת לתכתיב משפחתי ובוחרת להחליט על חייה ודרכה. כרגע, אורטל היא היחידה שראויה שם לאהדת הקהל, ולו בזכות התנהלותה החכמה והאמיצה, אורטל אומנם לא זכתה לעליהום אך בזמנים רבים היתה שם בודדה ומבודדת ולא בשום קליקה ועדיין לא התכופפה או התקפלה בכדי לזכות לאהדה ולהיות מקובלת.

דניאל מתנהלת לא פחות בחוכמה חוזק נאמנות

ויושר. דרכה של אורטל קלה הרבה יותר מדניאל שיחד עם כל הסכסוכים בבית מתמודדת גם עם עניינים שבלב, בל נשכח שרק לפני שבועיים, דניאל הייתה שבורה ואובדת עיצות מול השילוש הקדוש - קרן-איתן-דניאל. אני לא מתחברת לאורטל כי אני לא באמת מכירה אותה, הסגירות שלה מוזרה לי, בסופו של דבר הגיע לתוכנית טלוייזיה, שתזרוק עצם
.

דקל69

New member
היא כבר זרקה עצם אתמול כשהביאו לה את אחותה,

מסתבר שמשפחתה לא מקבלת את העובדה שאורטל בחרה הדרך עצמאית שלא כפופה לדרך שבה גודלה ולמרות שהם אוהבים אותה הם לא ממש תומכים בה. דרכה של אורטל לא היתה יותר קלה כי מההתחלה כל הבנות התנכלו לה כי זכתה בשומת הלב הראשונית של איתן, אם שמעת את השיחה מהערב של איצן והחבר שלו הוא התוודה על משיכה מאוד גדולה לאורטל שכרגע נוטרלה כרגע בגלל שהוא עם דניאל ומאוהב בה, אך הוא העיד על משיכה ונטיה לכיוונה, בגלל זה כל הבנות לכלכו עליה בהתחלה וסיפרו שקרים אודותיה. לאורטל קשה להפתח כי היא מרגישה שמשפחתה מתביישת בה ולא מקבלת את דרכה שלא תואמת את שלהם. אם תעקבי מעט אחרי אורטל תגלי אותה, היא לא נפתחת אך בכל שיחה איתה מתגלה אט אט אשיות חזקה, עצמאית, נאמנה, ישרה ובעיקר טובה.

למעלה