שרשור ציפור
לילה

לואיזה7

New member
קרן : "ליז לא הייתה מדהימה....היא מדהימה".

שוב קרן במסע סליחות כלפי ליז. שוב היא מאשימה את אתי, שגררה אותה להתנהג כפי שהתנהגה כלפי ליז. למה נועד הנאום הזה של קרן? נראה לי שהיא מאוד מאוד רוצה שאתי תודח.

היא אמרה "ליז לא הייתה מדהימה" ואז קפצה מהר

כי כאילו קלטה מה אמרה ואז :" היא מדהימה". היא אמרה שליז הגנה על עצמה כשתקפו אותה, לא ממש ראיתי שליז מצליחה להגן על עצמה... עוד היא אמרה שחלק גדול ממה שקרה עם ליז זה בגלל הבעיות שלה עם עצמה, ועם זה שהיא לא ידעה להתנהל בבית. שוב פעם ליז אשמה?

adiyon2

New member
כולם אשמים חוץ מקרן.

היא מסכנה הכל קורה לה ולא בגללה, בגלל האחרים.

ela501

New member
קרן מדברת מהלב ופותחת הכל הכי אמיתי

לא מסתירה כלום.מאד מאוכזבת מאתי היא שמעה הרבה אינפורמציה שעה האחרונה מאורטל

noaxxx

New member
עוד אמיתי כזה ואבדנו.

זה לא שהיא לא מסתירה, כמו שהיא פשוט אשפית בעיוות המציאות לנוחיותה. ולעניין האינפורמציה, גם על קרן יש לא מעט, אך ה'בעיה' היא, שלא אורטל ולא דניאל, עוניינות לרדת לרמה הזו. כך שזה פשוט לא נחשף לדיירים בוילה ובמיוחד לא לבנים.

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifאוי אני לא מאמינה כמה שטויות היא מדברת!

שהוא(גב) עזב אותה בשביל דחלילונת שטחית(חן) זאת תחושת בגידה דווקא הערב? היא חושבת שאתי דוחפת את חן להתקרב לגב "היא באה לעשות ריאליטי,אני לא משחקת" עכשיו הכול תלוי בו,אני יודעת מי אני ומה אני שווה" ענבר "כמה אפשר לשים אותך בהולד?" קרן "לא עוד הרבה,אמרתי לו אני פה" ענבר "ולמה הוא לא פה? המינימום שהוא יהיה איתך שאת צריכה אותו" קרן "אני לא אומרת לו אל תלך ותהיה איתה או תשכב איתה אבל שאתה רואה שעובר עליי כזה ערב..." כמה דימיון יש לבחורה הזאת מה נראה לך שגב התחתן איתך או חייב לך משהו????????

efrat800010

New member
../images/Emo67.gifוזה ממשיך ענבר: "את מראה שאת עומדת

על שלך ואז יספרו אותך" מכנה את חן בכינויי גנאי. "הוא ידע לאיזה סיטואציה הוא נכנס(על גב),זה לא צץ לו מהשמיים... תתמודד ! למה רק את צריכה להתמודד עם זה? כלפי אתי אני חושבת ש...את מצפה" קרן "אני מצפה,בעיני אני אתאכזב עוד הפעם" ענבר "את תתאכזבי,תהיה לך אכזבה יותר גדולה אם אתי תתמוך במתחרה שלך(חן) זה יהיה הרבה יותר כואב תכיני את עצמך למה שקורה ומותר לך להגיד לאתי לא" איזה סרטים הן אוכלות ואוכלות ואוכלות.... ורק גב נהנה ברגוע עם חן בלופט

pink panther7

New member
אין לה אף יש לה חדק

ענבר מעוררת בי צד אלים יש לי רצון עז למשוך אותה מהאף

למעלה