שוב קרן במסע סליחות כלפי ליז. שוב היא מאשימה את אתי, שגררה אותה להתנהג כפי שהתנהגה כלפי ליז. למה נועד הנאום הזה של קרן? נראה לי שהיא מאוד מאוד רוצה שאתי תודח.
כי כאילו קלטה מה אמרה ואז :" היא מדהימה". היא אמרה שליז הגנה על עצמה כשתקפו אותה, לא ממש ראיתי שליז מצליחה להגן על עצמה... עוד היא אמרה שחלק גדול ממה שקרה עם ליז זה בגלל הבעיות שלה עם עצמה, ועם זה שהיא לא ידעה להתנהל בבית. שוב פעם ליז אשמה?
זה לא שהיא לא מסתירה, כמו שהיא פשוט אשפית בעיוות המציאות לנוחיותה. ולעניין האינפורמציה, גם על קרן יש לא מעט, אך ה'בעיה' היא, שלא אורטל ולא דניאל, עוניינות לרדת לרמה הזו. כך שזה פשוט לא נחשף לדיירים בוילה ובמיוחד לא לבנים.
../images/Emo46.gifאוי אני לא מאמינה כמה שטויות היא מדברת!
שהוא(גב) עזב אותה בשביל דחלילונת שטחית(חן) זאת תחושת בגידה דווקא הערב? היא חושבת שאתי דוחפת את חן להתקרב לגב "היא באה לעשות ריאליטי,אני לא משחקת" עכשיו הכול תלוי בו,אני יודעת מי אני ומה אני שווה" ענבר "כמה אפשר לשים אותך בהולד?" קרן "לא עוד הרבה,אמרתי לו אני פה" ענבר "ולמה הוא לא פה? המינימום שהוא יהיה איתך שאת צריכה אותו" קרן "אני לא אומרת לו אל תלך ותהיה איתה או תשכב איתה אבל שאתה רואה שעובר עליי כזה ערב..." כמה דימיון יש לבחורה הזאת מה נראה לך שגב התחתן איתך או חייב לך משהו????????
../images/Emo67.gifוזה ממשיך ענבר: "את מראה שאת עומדת
על שלך ואז יספרו אותך" מכנה את חן בכינויי גנאי. "הוא ידע לאיזה סיטואציה הוא נכנס(על גב),זה לא צץ לו מהשמיים... תתמודד ! למה רק את צריכה להתמודד עם זה? כלפי אתי אני חושבת ש...את מצפה" קרן "אני מצפה,בעיני אני אתאכזב עוד הפעם" ענבר "את תתאכזבי,תהיה לך אכזבה יותר גדולה אם אתי תתמוך במתחרה שלך(חן) זה יהיה הרבה יותר כואב תכיני את עצמך למה שקורה ומותר לך להגיד לאתי לא" איזה סרטים הן אוכלות ואוכלות ואוכלות.... ורק גב נהנה ברגוע עם חן בלופט