שרשור ציפור
לילה

רותי167

Well-known member
גם לי סוזי,אני לא יכולה לשמוע ולראות

את ענבר,בהמה שמעוררת בי סלידה. נותרו עוד יומיים לסבול אותה.
 

פונפון32

New member
ליהי המסכנה, מחבקת ומנשקת את שתיהן ולא

חולמת אפילו שבלילות ענבר מטנפת עליה ללא הכרה וקרן משתפת פעולה.
 

sivan1237

New member
ליהי בחורה בלי טיפת אופי

סהכ לא בחורה רעה אבל בלי עמוד שדרה שזה כבר מגעיל להסתכל עליה..ולחשוב שהיא נתקעת על המסך רק בגלל שהיא עושה סקס עם החבר של..
 

didush100

New member
גם אני חשבתי על זה

וחבל שלא האו טיפה מהרכילויות שלהן עליה
 

sivan1237

New member
משהו מוזר קרה..

קרן הסתכלה לבית ואמרה לענבר תבכי ואז ענבר עשתה את עצמה בוכה.. מישהו הבין?
 

לואיזה7

New member
כנראה רצתה למשוך את גב שיגיע לשם..........

עכשיו קרן חזרה לחייך. הראתה לגב שהיא כועסת, וקבעה לדבר אתו אחרי שיאכל........
 

efrat800010

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמשרד חקירות חדש נפתח

ענבר&קרן אני בהלם מהטמטום שלהן גב יצא והן ישר עוקבות אחריו קרן "ענבר תבכי כדי שהוא יחשוב שהשיחה עלייך" ענבר מנסה לבכות... קרן צוחקת והן ממשיכות ובודקות לאן הוא הלך האם חן יצאה אחריו עם מי הוא דיבר גב נכנס למטבח... קרן "את באה למטבח" ? ושתיהן הולכות למטבח הדבר הכי פתאטי ועלוב שראיתי אי פעם
 

pink panther7

New member
וזה ממשיך ..

קרן עושה לגב את פרצוף הפקינז אז הוא שואל אותה אם זה בגלל חן והא אומרת שכן. לא אתפלא שגם הנרקומן גב יתקע אותה וכך היא תגיע לגמר.
 

goodpink

New member
לא מבינה ההפקה שומרת כל כך הרבה חומר בנוגע ל

גב והשיחות שלו עם אנשים בשידור הישיר ואחרי זה כל זה לא נכנס בכלל לפרק. אז מה הטעם אנשים בשידור המרכזי מתעצבנים לא מתקשרים ומזדהים עם הדמויות מאחר ולא רואים את רוב השיחות כי מעבירים ולא מקבלים את התמונה הכללית. קרן מספרת לענבר שהיא וגב יש להם הרבה שיחות והם נמצאים הרבה זמן ביחד אבל לא מראים את כל זה עם נאמין לקרן היא מספרת שהם מתחבקים ליטופים וכו איפה כל זה: שמראים לנו את השיחות שלהם בשידור המרכזי מראים קטע אחד ואחר כך מעבירים ולא מראים ובדיוק אותו קטע קטן ניכנס לשידור המרכזי אז מאיפה קרן מביאה את מה שהיא אומרת על מה שקורה בינה לבין גב גם הפגישה של המכנס הכתום הראו רק חלק קטן בשידור הרציף והכניסו את זה לפרק הדבר היחיד שלא הראו בשידור הרציף זה את קרן יוזמת את המגע עם גב ומלטפת אותו ... אז מאיפה היא מביאה את כל מה שהיא אומרת... הפסיכולוגית שמכניסה מילים לפה של המטופלים שלה ממש לא במקום ולא אוהבת את זה כאילו היא מכניסה את האינטרסים של ההפקה בטיפול שלה ממש לא לעניין. גם עכשיו בנוגע לגב ולחן למה לא להראות לנו מה קורה יכול להיות שזה בכלל לא יכנס למשדר המרכזי אזי הטעם לצנזר את זה מה כדי שלא נראה את הכימיה בין גב לחן? לדוגמא כל הקטע מהפרומו על הבנות החדשות ובמי הן מעוניינות לה שודר למה?
 
למעלה