תתאפקי עד יום שלישי
ק קשקשה9 New member 29/8/11 #230 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifברור שעל גב,נראה לך שהיא סופרת את אתי או ענבר?
S sivan1237 New member 29/8/11 #208 גם לי זה חורה.. הבחורה פאקינג נערת ישראל..הפכה לבחורה הכי מכוערת בוילה- מנטלית. יש משהו משהו באיך שהיא מתייחסת לעצמה שפשוט דוחה גברים..
גם לי זה חורה.. הבחורה פאקינג נערת ישראל..הפכה לבחורה הכי מכוערת בוילה- מנטלית. יש משהו משהו באיך שהיא מתייחסת לעצמה שפשוט דוחה גברים..
S sivan1237 New member 29/8/11 #184 אוף ציפית שענבר תיתן את ההופעה הכי טובה בעיר עד יום שלישי.. ובינתיים היא תקועה בתפקיד הפסיכולוגית וזה משעמם
אוף ציפית שענבר תיתן את ההופעה הכי טובה בעיר עד יום שלישי.. ובינתיים היא תקועה בתפקיד הפסיכולוגית וזה משעמם
K KEEK Member 29/8/11 #204 כן האמת אני מאוד מתפלא איך כל השיחה על קרן וענבר עדיין לא התחילה עם התבכיינות על התהליך שהיא עוברת..
ב בוףברכה New member 29/8/11 #223 ברבור??. אמרו....כאן..בפורום שהיא יותר...בכיוון...של..בלה ...(אם כבר בלה..אז..,בת 60..
ב בוףברכה New member 29/8/11 #232 אה..זאת ליז...חחחחחחחח .... טוב לליז היא תיסלח...הן.. עכשיו ביחסים טובים... מה עם שולמית ה ??..כבר מלוהקת??.
אה..זאת ליז...חחחחחחחח .... טוב לליז היא תיסלח...הן.. עכשיו ביחסים טובים... מה עם שולמית ה ??..כבר מלוהקת??.
ק קשקשה9 New member 29/8/11 #236 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ברור
L Lichy7 New member 29/8/11 #209 היא לא תפסיק לדבר עד שלא תאכל לנו את הלב לא אחזור לעצמי עד שהיא לא תודח
S sivan1237 New member 29/8/11 #193 מסתבר שחן היא ה-דניאל של החדשות הילדה הקלולסית שאף אחד לא ציפה שתפתח משהו רומנטי בוילה, כנגד כל הציפיות, עושה את כל מה שה"נשים" המנוסות לא מצליחות..
מסתבר שחן היא ה-דניאל של החדשות הילדה הקלולסית שאף אחד לא ציפה שתפתח משהו רומנטי בוילה, כנגד כל הציפיות, עושה את כל מה שה"נשים" המנוסות לא מצליחות..