שרשור לילה
עם חברים

adiyon2

New member
עכשיו שיחה בין יוני לאתי

מספרת ששכבה עם דניאל במיטה ושדניאל אמרה שהיא חושבת שאורטל עדיין מעוניינת באיתן, אתי אומרת שהיא אמרה שכן, שהיא הולכת אחרי איתן ועושה לו עיניים. עכשיו היא יוצאת על קרן, אני לא יכולה לפרט את הקללות כי אז ימחקו את ההודעות. אמרה שאחותה לחשה לה באוזן שקרן עושה את כל הבלאגן. הולך להיות שמח. קרן אצלה הכל אסטרטגיות. יוצאת על אורטל. יוני אומר שיש לו משהו להגיד לאורטל.

didush100

New member
ההפקה בכח לא נותנת במה לליהיא וזה ממש מעצבן

הדבר הכי מעניין כרגע זה השיחה שלה עם אתי ולא מראים אותה

KEEK

Member
את צריכה להגיד תודה שלא מראים את ליהי עכשיו

מדברת עם אתי אתי בטח מוציאה אותה ממש קטנה חוסכים לחביבה שלך את ההשפלה היא מושפלת מספיק במקלחות.......

מעניין מה היה קורה אם לא היו אורחים בבית

יש מצב שהיינו עדים לאחד הפיצוצים הכי גדולים בריאליטי...לא בטוח שאחרי שהאורחים ילכו נזכה לראות משהו קטלני כי עד אז העניינים ירגעו קצת...או שלא

טוב, עכשיו היא עם יוני

קיללה את האם-אמא של קרן....מלי בטח מתפוצצת בבית עכשיו... וואי וואי, היא על סף התמוטטות עצבים...לא מפסיקה לקלל את קרן...ואת כולן בעצם...מאשימה אותן באסטרטגיות...מה פתאום הן נעשו החברות הכי טובות?! אין, היא לא מסוגלת לקבל את זה...יא רבי כנראה קיבלה נזיפה מההפקה על הקללות עכשיו

klapim

New member
לדעתי לפני שיהיה מאוחר

צריך לעשות כמו שעשו לאבי ביטר 4 בריונים וביי ביי אתי חזן תחזרי לטבריה עדיף עכשיו לפני שיהיה פיצוץ שיהיה קשה לתקן

אתי מספרת שדניאל היא זו שאמרה לה

שנראה לה שאורטל עוד מעוניינת ואיתן.. ושאתי אמרה לה.. "ת'אמת גם לי נראה את צודקת" והיא מתעצבנת... ומקללת. ועכשיו היא אומרת דבר אמיתי.. לא משנה שהיא קיללה עכשיו כמו בהמה.. אבל היא קיללה את קרן ואמרה שקרן היא זו שאחראית על כל החרא בבית, שהיא אסטרטגית, שהיא בנאדם מגעיל, שהיא עושה את כל הבלאגנים בבית. שהיא נחש, שהיא הנחש הגדול בבית. נמאס לה שהן מציירות אותה חרא. "היא משחקת עם הבנים כאילו היא הכי בסדר" (על קרן) בתאכלס.. על קרן היא אומרת כל מילה בונבון. רק חבל שהיא מקללת עם פה מסריח. על אורטל.. אני לא מבינה עדיין מה יש לה. פייר לא מבינה וזה מגעיל. אבל אתי קלטה שקרן וליהי הלכו ותפסו את אורטל ודניאל ומציירות אותה באור מגעיל. וזה נכון. חברים שלי, זה נכון!

adiyon2

New member
אבל מה יוני אומר בסוף

שיש לו מה להגיד לאורטל. אבל לקרן אין לו מה להגיד. צבוע ופחדן.

andy181

New member
אבל זה לא נכון בנוגע לדני..אתי באה והתחילה

להגיד לדני להיזהר מאורטל בגלל שהיא מתקרבת לאיתן (הראו את זה במשדר המרכזי במשימת המשרתים והגברות). בנוגע לליהי וקרן יש לאתי מלא תחמושת עליהן אבל אף אחד גם ככה לא מאמין לה אז לא ממש משנה. ומה הקטע של יוני עם אורטל...שיפסיק לדחוף את האף שלו לכל מקום.

למעלה