שרשור לילה
עם חברים

webguy

New member
הבנים כועסים עליה בגלל אורן ..

טוב מה לעשות לא רצתה לגמור את חייה הטלווזיונים מככבת מאחורי זכוכית של מקלחת

noaxxx

New member
אוליי, מה שיש לאתי על אורטל ...

אתי די בטוחה שאורטל הכי חזקה בחוץ, ולכן אולי היא מנסה להכתים אותה קצת בפני הצופים, למקרה שמישהו יאמין לה. אם זה העניין, אז זה מהלך ממש טיפשי מצדה, אבל זו אתי.

sivan513

New member
גדול אתי אמרה שאחותה לחשה לה באוזן על קרן

אתי על סף פיצוץץ יאללה מלחמההההההה

KEEK

Member
יוני לאתי "אל תדאגי גם לי יש עכשיו מה להגיד"

" גם לי יש כמה דברים להגיד לאורטל" יאללה נראה אותך אפס...

merilue

Well-known member
מה יש לבנים מאורטל?

לא מבינה את זה--הולכים למות שם שהיא לא רואה אותם בזווית,לא נענית לשטויות שלהם גם איתן,בכל הזדמנות משחיר פניה,מה קרה,הוא לא רגיל שמישהי אומרת לו STOP?? ובקשר לחיפושית משה רבינו עם המוגלה על המצח,יוני החפראויי,---הוא הכי שונא/נמשך/דלוק על אורטל,ומזה בא המרמור שלו מול אורטל-ראה מקרה ענת,-ענת לא שם בגללו,הוא היה דלוק עליה והיא לא ראתה אותו ממטר,ובהחלטתו יצאה גם עם אורטל,אותו הסיפור-הוא נהנה ממש לספר לאורן שאורטל לא נמשכת אליו-עלאק חבר,ממש נבלה הוא באמת מאמין שמישהי כמו אורטל תלך איתו?? עוד משהו שקשה לי לראות בו-העיניים שלו,אין בהם כלום,שחורות בלי מבע,בן אדם רע יוני-סלדתי ממנו עוד מהיום הראשון

KEEK

Member
חבורת החיים בסרט האלה

לא רגילים שיש מישהי בוילה שלא אומרת אמן לכל הגחמות שלהם. פתאום יש בחורה שלא רק לא מעוניינת בהם, היא גם מעיזה להתעמת איתם, ולא ישר להסכים ולחייך לכל מה שהם אומרים. הם לא יודעים איך לאכול על העוצמה שהיא משדרת מולם הם רגילים שכל הבנות בבית בוכות להן ומראות חולשה לידם במשפט אחד - אורטל לא סופרת אותם. והכי גרוע, הקהל גם לצידה. זה עוד יותר מתסכל אותם.

KEEK

Member
רציתי להגיד מצטער על השגיאות הרבות בהודעה

וגם בהודעה הזאת היו שגיאות...

merilue

Well-known member
לא שמתי לב לשגיאות,נהייתי ליהי../images/Emo6.gif

merilue

Well-known member
העונש המושלם יהיה-אורטל לוקחת את הפרס

וואוו על זה צריך לעשות עוד תכנית ריאליטי---איך כ ו ל ם שם אוכלים את הכובע,כשמודיעים שאורטל היא המנצחת!! אף אחד שם לא אוהב את אורטל,כולם מקנאים בה בבית,רואים את זה חוץ מאורן שמהופנט ממנה אורן היחיד שם,הנורמלי-חבל שהיא לא נמשכת אליו,ממש חבל-אולי בגלל הרקע שבא עם אורן-החברים המעפנים שלו,מורידים לה ממנו,אולי בחוץ יש מצב שיקרה משהו איך ליוני יש חברים?איך?הוא ממש אתי וקרן באדם אחד,רק מכוער

adiyon2

New member
מזה את פוערת פה?

לא שמעת את שטף הקללות שיצא לה מהפה? מזעזע

למעלה