שרשור ערב
ומשדר הדחה

easternstar

New member
יוני נתן לאיתן וגב בחירה בין מור וונינה

יוני הודיע לשניהם שיפגע אם יבחרו בחן או בדנה. חן מוגנת ממילא. נשארה דנה. יוני מגן עליה. נחכה ונראה אם הצליח.

adiyon2

New member
לי יש הרגשה שונינה הולכת

אבל אני לא מתחייבת, עוד תקוע לי הכובע מהמועמדות להדחה ביום ראשון (הייתי בטוחה שליהיא תהיה מועמדת).

easternstar

New member
../images/Emo6.gif נשאר לקשקש ורגע מלאי מהכובעים?../images/Emo8.gif

בשקט..גם לי יש הרגשה שונינה הולכת.. (אני מקווה להדחה כפולה בשבוע הבא..)

adiyon2

New member
הכובעים הם מתפוז

הצ'ילי והמלח הם מרגע וקשקש. ביום ראשון שניהם נעדרו, אז נאלצתי לבלוע ללא תבלינים. זה היה מאוד לא כיף.

easternstar

New member
לא הייתי מסתכן הפעם בלי לבדוק במזווה../images/Emo11.gif

לאכול כובע קשה ויבש זה ממש לא כייף..

היה צריך לעשות הדחה כפולה גם היום וגם בשבוע

הבא. כי זה לא משנה מי תודח, כי במילא יש עוד הדחה ביום שלישי.

easternstar

New member
בקצב השבלול..../images/Emo60.gif../images/Emo60.gifכולנו מחכים..../images/Emo11.gif

../images/Emo6.gif

צריך לסגור את הבאסטה, ולעשות את הגמר בשבוע הבא. וילת הדור הבא הפכה לבית אבות. כל היום, הם משועממים עם עצמם, אוכלים, נמצאים בבריכה, משחקים סנוקר. גם הם רוצים כבר לצאת משם כמה שיותר מהר.

sendibar0

New member
אוי אני שמחה

שהם הראו לו כמה ה"יפגע" שלו מזיז להם. מה הוא חושב לו החצוף הזה? לא מספיק הוא תקע את הווילה עם מיס טבריה והצפון?

Deacon Frost

New member
על איזו משיכה את מדברת?

אני רואה אותך כל הזמן חוזרת על המשפט הזה ומנסה לחפש איפה את רואה את המשיכה שלו כלפיה ולא מוצא שום דבר שמזכיר אפילו מינימום של משיכה. הוא לא מדבר איתה אם היא לא פונה אליו, כמעט ולא מסתכל עליה. לפי מה שאני רואה היא לא קיימת מבחינתו.

easternstar

New member
מור דיברה במשך שעות עם גב ואיתן. היא "עבדה"

קשה כדי ליצור איתם קשר והשיחה איתה היתה אחת הפעמים שגב סיפר בפירוט על תהליך הגמילה שלו. השאלה איך איתן וגב קובעים מי תודח. גב יבחר בחן כי הוא לא ירצה לתת לה ללכת. נשאר איתן. השאלה אם הוא יבחר בדנה כדי לרצות את יוני.

מור נשארת, היא התחבקה עם דניאל

שכנראה בישרה לה שהיא נשארת ואמרה לה תודה, אני חושבת שאיתן התייעץ עם דניאל ובגלל שבדייט הראשון של מור היא בחרה את גב, דניאל זכרה לה את זה וביקשה שישאיר אותה. ואם היא תעוף, אז תמחקו את ההודעה הזאת :)

easternstar

New member
אנחנו יודעים שיוני משפיע על איתן יותר מדניאל

הפעם יוני נותן לדניאל מרחב תמרון עם איתן.
הוא מוכן שידיחו את ונינה, שלדעתו "לא מעניינת בכלל.."

sivan513

New member
למה החדשות רוצות להשאר?

הן יודעות שהתוכנית כישלון ואין שום סיכוי שייקחו את המיליון...מה הקטע?

להכניס את הבנות החדשות, זה היה ממש מיותר

הרי היה ידוע להן מראש שהן אלו שיודחו אחת אחרי השניה. היה צריך לעשות הדחה כפולה בשבוע הזה וגם בשבוע הבא. סדר ההדחה של החדשות לא משנה, כי במילא הם יש הדחה נוספת ביום שלישי. וזה לא משנה אם משהי תודח היום או ביום שלישי.

למעלה