שרשור ערב
ומשדר הדחה

Deacon Frost

New member
בשביל שניהם אני מקווה שהוא לא התייעץ איתה

לא משנה מה טיב היחסים ביניהם ואילו רגשות יש להם אחד כלפי השניה, מוטב שעדיין יישאר הדיסטנס הזה של מתמודדת מן המניין עד כמה שאפשר ולא תתערב בהחלטות של ההדחה.

סתיו7337

New member
אם התחברה עם דניאל, היא בטוח עפה ../images/Emo13.gif

תזכרו בדפוס של איתן לגבי כל מי שדניאל התחברה איתה....

talibatata

New member
לפי דעתי זה יצליח לו, לראיה, אתי היא עדיין שם

רק בגללו. תכלס הוא הכי תכמן שם.

sendibar0

New member
זה תלוי מי תהנה חמש המועמדות

אם ליהי, חן, אתי, ונינה ומור יוני יציל את אתי, ללא ספק (בן את ליהי, גב את חן, ונינה ומור הולכות) אם ליהי, חן, אתי, קרן, ונינה או מור הכינו את הסכינים
במצב כזה, לדעתי, אתי הולכת הביתה עם החדשה

24שעות1

New member
יוני בקריזה על איתן - הוא חבר שלי ולא הקשיב ל

הלואי ואיתן סוף סוף יעמיד את יוני במקום , ויגיד לו אתה רוצה לשמור על אתי חן ונינה דנה מה עוד אתה רוצה?.

24שעות1

New member
על פי יוני תקבע המודחת

כך היה מתחילת המשחק יוני זה אתי בהתגלמותה רע קנאי סכסכן רכלן

24שעות1

New member
לראשונה לא הצליח ליוני- יוני עוד ינקום השאלה

רק מי יהייה הקורבן הבא שלו כי מאיתן הוא פוחד

קשקשה9

New member
צודק ,מאוד לא ברור

או שהם יותר דבילים משראינו או שמשהו בטבע האדם גורם להתרפס בפני מי שמפגין ביטחון ואדישןת(מזוייפים )

לונדרון

New member
נקודה מעניינת מאוד

שים לב מאיזו נקודה נמוכה תיאורו מתחיל בדברייך (בגלל העבר שלו...."כלומניק"; "בחוץ אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות"). מנקודת פתיחה נמוכה כזאת, הוא רק יכול להתרומם, ולהפתיע לטובה בהיכרות אישית (כי אין לאן לרדת יותר). אני לא חושבת שהם שמים אותו למלך, הוא היה מעין "משב רוח רענן" בוילה מלאה באנשים מותשים שכבר שבעו אחד מהשני. מה גם שהם כנראה לא הכירו אישית מישהו שחווה מאבק בהתמכרות, זה לא משתווה שם לשום דרמה אנושית של מישהו אחר מהמשתתפים, וזה מעורר עניין.

לונדרון

New member
../images/Emo2.gif poseidon התגובה שלי אליך איבדה כיוון

והייתי מוסיפה לסיום המשפט האחרון...."וזה מעורר עניין והערכה מצידם".

poseidon111

Active member
עניין אני מסכים, אך מה הערך המוסף

שלו פרט לשולחן הסנוקר?הם אשכרה מחכים למוצא פיו, לא סותרים אותואף פעם,מחפשים את חברתו ובגדול נותנים לו להוביל אותם.עדיין לא מובן לי.

sivan513

New member
מה לא מובן פה?

הגברים האלו הם לא באמת גברים, הם ילדים מגודלים הם נתקעו במשבר כיתה ה' ורוצים להיות "מקובלים" וגב מבחינתם הוא המגניב החדש

למעלה