שרשור ערב
ומשדר הדחה

Deacon Frost

New member
כמו שנאמר כבר, יוני הוא אתי בגוף גברי

יש להם את אותה צורת התנהגות, להחמיא לכל אחד בפנים ללא הרף אבל מאחורי הגב לרכל עליו (הכי גרוע שפעם הוא אמר על איתן שהוא שחצן. עזוב בצד אם אתה מסכים איתו או לא בטענה הזאת, בתור חבר שלו שבא לשמש לו כנפש תומכת בזמן השהות בוילה זה מעשה מגעיל). לא לחינם הוא התחבר כ"כ בקלות לאתי, הוא רואה בה השתקפות של עצמו.

goodpink

New member
חן נראית יפה קלאסי...ונינה NOT YOUR BRST LOOK

מור נראית גם טוב LIKE MOR הסגנון שלה. ונינה צריכה ללכת בלי איפור היא גם נראית גברית עכשיו. היא יפה בלי איפור. אני לא מבינה את הבנים הם לא יודעים שהם בתחרות עם גב שהם חושפים כל כך הרבה מידע לידו או הם מחכים לגמר שרק אז זה משנה? יוני והליקוקים שלו הוא בלתי נסבל והצורה שהוא תמיד מנצל את החברות כדי לשפיע על מי שתלך. ברגע שבחורה שהוא נמשך אליה לא מעוניינת ידאג ללכלך עליה ולנסות להדיח אותה. לפחות הפעם זה יכול להגן על חן עד אחרונת החדשות ואולי יהיה לה סיכוי קלוש לגמר עם תחשוף את גב במערומיו.

sivan513

New member
לא היו צריכים להכניס את גב והחדשות

הם סתם נתנו להם סכום כסף, והם לא מספקים את הסחורה. היו צריכים לעשות הדחות רגילות, אולי גם להעמיד להדחה את הבנים כדיי למלא את ה3 חודשים. התוכנית הזאת כבר צריכה להגמר, הם סתם מורחים...כולם שם כבר נראים מותשים, לא קורה כלום, נדמה כאילו ההפקה גם התעייפה ופשוט נותנת להם לעשות כרצונם, אפילו כבר אין משימות.

לא שמת לב שכולם נטשו אותם? התוכנית נגמרה מזמן

אין משימות, אין דייטים אפילו אוכל בקושי מביאים להם, גם מדריך הכושר נעלמו עקבותיו לדעתי מישהו שכח לפתוח להם את השער ולתת להם לצאת.

sivan513

New member
אשכארה, ההפקה כבר הרימה ידיים

מסכנים הדיירים חושבים שהתוכנית להיט... איזו אכזבה, אחרי 3 חודשים שהם סובלים שם, לצאת ולהבין שזה לא היה שווה את זה במיוחד ליהי, איזה עלובה היא תצא

KEEK

Member
../images/Emo6.gif

רק שאני לא בטוח שמישהו שכח, ושזה לא היה בכוונה..

KEEK

Member
באמת שאין צורך..

כולם, בלי יוצא מן הכלל, מוזמנים לחזור למקום שממנו הם צצו. אני באמת לא אתגעגע..

sivan513

New member
מישהו מוכן להסביר לי

למה איתן הצנון בוחר את מי להעיף? הריי הוא כבר עשה את הבחירה שלו, אז למה הוא עדיין צריך לשלוט בזה? ובכלל אם הוא הפר חוזה, אז למה שגם ההפקה לא תפר?

החוזה שלו הופר, שינו את הקונספט והכניסו עוד

רווק ובכך הרחיקו אותו מהמליון סטטיסטית. אז נותנים לו להדיח, אפשר לחשוב מה זה משנה, גם ככה אין סיכוי לאף אחת מהן להגיע לסוף . אלא אם גב יבין שהוא במשחק ויעשה איזה מוב בכיוון של חן.

sivan513

New member
זה חוצפה

למה הוא אחראי לגורל הבנות במשחק, אם הוא עצמו לא במשחק? בכלל לדעתי צריך לשנות את כל הקונספט רק הקהל אחראי לאילו בנות יודחו ולגברים אין שליטה. ועל הדרך נראה גם אם היחס של הבנות לבנים, ישתנה בעקבות זה

למעלה