שרשור צהריים
והלאה

andy181

New member
אין שום דבר רע, אל תקחי ללב

הגמר מתקרב ואל תצפי מכאלו שתומכים בקרן או אורטל שיפגנו בשלב כזה של התוכנית. וכן גם אני חושבת שדני מקסימה :)

אין קשר, לא צריך ישר לחשוב שמדובר בתומכי קרן

אני יכולה להעיד על כך ששאפולי, לא סובלת את קרן וזה בלשון המעטה.

andy181

New member
לא התכוונתי למישהו ספציפי אלא בכללי למגמתיות

שקיימת פה.. גם תומכי דניאל נופלים בזה ואני בינהם, אנחנו צרכים לדעת לפרגן יותר למתמודדים אחרים. סה"כ אף אחד לא מושלם אז אנחנו לא צרכים לצפות שאנשים בתוכנית טלויזיה שרואים אותו 24\7 יהיו כאלו.

meytula

New member
אני מתה על דניאל אבל מפרגנת למי שצריך

מפרגנת לאורטל מאוד,גם היא היא לדעתי רחוקה מהתדמית שבנו לה בפורום של התמימה והטהורה.אבל יש בה תכונות אחרות שאני מפרגנת להם הבעייה שקשה לאנשים לראות שמעריצי דניאל אוהבים ומעריכים אותה באמת ותאכלס אין להם משהו עובדתי להראות על דניאל שהיא לא בסדר לעומת אחרים שיש תיעודים מה עד מחר על הרע שלהם. אני למדתי לא להתיייחס ולהמשיך לתמוך לאהוב את דניאל.שאחרים לא יעריכו ויאהבו אותה זה לא מעניין אותי וגם לא מנסה לשכנע אותם

sivan513

New member
זה ממש לא קשור

למי הפייבורטית שלי זה פשוט כבר נמאס מהערצה הזאת, מי ישמע כבר מה היא עשתה. היא לא כזאת נשמה טובה וטהורה, וגם היא לכלכה. בסך הכל בזמן שכל הבנות שם היו לבד, לה תמיד הייתה את תמיכת איתן והבנים, לה היו את הסיכויים הכי טובים להגיע לגמר ולקבל חצי מליון, אז אני לא מבינה למה טורחים להלל אותה כל הזמן ולציין שהיא עברה את ה"מסע" הכי קשה, שהיא היחידה שנשארה אמיתית וישרה לאורך כל הדרך, וזה בכלל לא נכון.

24שעות1

New member
אתי מעבירה מסר לאיתן דרך דניאל - אם לא ישאיר

אותי לגמר אני אפתח את הפה שלי בגמר עליו שימות מבושה וגם הקהל שלי לא ישתוק לו בגמר לא כדאי לו. ושוב מאיימת שאם יהיו 2 מודחות גם הפעם היא אורזת לפני ויוצאת הביתה לא מחכה לשידור ותראה להם כבר בגמר מי זאת אתי חזן

sivan1237

New member
לי אישית יש בעיה עם קיצוניות

ויש כאן איזה 4 בנות שמעריצות את דניאל בצורה קיצונית שלא תראי אצל תומכי קרן ואורטל שקצת יותר מתונים.. הפכתן את דניאל לאיזה אלילה שנשאר רק לסגוד לה..וסהכ היא בן אדם טוב אבל לא רואה בה איזה מישהי יוצאת דופן שכל היום תורמת לחברה ובאמת בחורה עם ערכים ועקרונות ששוה "להעריץ"..בגדול היא לא רואה אף אחד ממטר חוץ מעצמה,איתן,הסבל שלה בבית,העסק שלה וכו

פחחחחחחחחחחחחח

את סגורה על המשפט הראשון שלך? תומכי קרן יותר מתונים? את כאילו סגורה על זה במאה אחוז?

sivan1237

New member
ראיתי פה רק תומכת אחת של קרן

אלה נראה לי..וכן היא לא מעלה פה כל היום תמונות שלה בכל פוזיציה אפשרית..אבל תקני אותי אם אני טועה..?

מה קרה לך???

דידי טוחנת עליה ת'מח..בערך מההתחלה? ועכשיו היא התחילה לקמפיין את אורטל יש את 24 שעות גם.. ועוד איזה 2 שאני לא זוכרת את שמן. על דניאל אני רואה באופן בולט 2 שספציפית מאדירות אותה המון ואילו צליל לא מכוון ומיטולה.

meytula

New member
אני אסביר לך מאיפה זה נובע

ראיתי הרבה תוכניוך ראליטי והאמת שלא ראיתי משהי כמו דניאל לידיעתך לא התחברתי אליה בהתחלה ודווקא חבבתי את קרן ליהי וממש התלהבתי מהדייט של אורטל עם איתן. עש ששמתי לב כמה שהיא שונה מכל דמיות ראליטי שהכרתי אני וצליל מודעות לזה שהיא לא תמימה וטהורה,כי אין אדם כזה בעולם יודעות שהיא לא מושלמת וזה מה שאנחנו אוהבות בה שהיא לא מושלמת ולא מנסה אפילו להיראות כזאת היא מספרת על עצמה הרבה דברים ובאף אחד מהם היא לא מנסה להוכיח את עצמה את טוב ליבה,היא לא מוכרת את עצמה למצלמות. היא תאכלס מדברת על מה שקיים ויש ואיןם לה בעיה לצחוק על עצמה,לבקר את עצמה ואין לה בעיה גם לספר על דברים פחות טובים שעשתה בחיים. זה מה שאנחנו אוהבת בה,מעבר לעובדה שהיא הכי קטנה ומתנהלת בצורה הכי חכמה בוילה. והיא עברה דרך לא קלה,למשל קרן ואורטל פרשו ישר והיא לא פרשה ונלחמה על איתן. אורטל טענה שהיא לא מסוגלת ובלה בלה אבל עם אורן היא מסגולת.קרן טענה שקשה לה לרדוף אחרי בחור והופה גב הגיע והיא במירוץ ללא הפסקה. לא סתם דניאל זכתה בהכי אמינה.יש בזה משהו מאוד חזק במצב הזה של המשחק להאמין במישהו זה בלתי אפשרי ובה מאמינים. היא הוכיחה את עצמה ופשוט כייף להסתכל עליה.כולם שם עסוקים בריכולים,במירמור.רק דניאל לא עסוקה במירמור כל היום יש בה גם משהו קליל והיא מצחיקה ויש בה שימחת חיים כובשת אף אחד פה לא מעריץ בצורה קיצונית אבל מעריכים בעיקר

שאפולי

New member
איפה אמרתי שכתבת משהו רע?

כעסתי עליך? אמרתי משהו? בדיוק כמוך, הבעתי את דעתי- זה הדדי ומותר אני מניחה........

easternstar

New member
נתוני אגוז:קרן6.5 אלף אורטל 5 אלפים

במקום הראשון קרן שחם 6.5 אלף במקום השני אורטל סולימן 5 אלף - אתי חזן 4 אלף ליהיא רום 3 אלף חן לוי 2200 הצבעות מור בן עמי 1500 הצבעות ונינה סטרוסוויאצקי 1200 הצבעות לפי סדרי הגודל המביכים האלה מצביעים רק המקורבים.

easternstar

New member
אתמול היתה בעיה להצביע באינטרנט

לפי מה שגולשים סיפרו היתה תקלה טכנית ורק אחרי מה זמן ההצבעות נקלטו. זה גרם לבעיה אצל אנשים שמצביעים כפול, משולש ויותר כי לוקח זמן לעבור מיוזר ליוזר. לדעתי אלה הם נתוני האמת היחסיים יותר מנתונים אחרים כי לפי מה שראינו באינטרנט קל יותר לפתוח כמה יוזרים.

למעלה