שרשור צהריים
והלאה

לונדרון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שמתי לב שהיה לך בוקר עמוס, שלעולם לא תיפול רוחך

רינתי77

Active member
תשמעי, מעולם עוד לא קרה לי שלקחתי ללב

כל כך דברים שנכתבו פה בפורום. אשכרה נפגעתי. אני לא חושבת שהגיעה לי התקפה כזאת. זה הפתיע אותי לרעה ואיכזב אותי מאד.

easternstar

New member
רינתי../images/Emo24.gifקראתי את מה שכתבת../images/Emo24.gif

שלחתי לך מסר
קיבלת?

שאפולי

New member
קיק חייבת להגיד

שאחרי כמה הודעות החלטתי לא להתעצל ולהגיד לך שאתה מוציא לי את המילים מהמקלדת פעם אחר פעם!!!!!!!!!!

אתיופים אסור להשמיץ אבל אשכנזים מותר

את אשכנזיה בעצמך שאכפת לך שמשמיצים אשכנזים או צוחקים עליהם? הבדיחות הכי טובות הן על פולניות.

adiyon2

New member
יש הבדל בין בדיחות לבין אמירות

שכוונתן לפגוע. מה היה קורה לו נאמר ע"י אחד המשתתפים האשכנזים ביטוי גזעני כנגד עדה כזו או אחרת.

talibatata

New member
אני לא מתיחסת למה שאתי מוציאה מהפה המלוכלך

שלה, היו אמירות הרבה יותר קשות שיצאו מפיה, אני באה בטענות להפקה הבזויה הזאת שבחרה להראות את הקטע אתמול במשדר לנסות לעורר סערה, כמו שהיה באח הגדול, זה לא הצליח להם אנשים לא לוקחים את מה שאתי אומרת ברצינות.

יעללה7

New member
כצופה בתוכניות הריאלטי

יש לבוקיע בפומבי את אמירות אתי חזן ויפה שעה אחת קודם אני מתכננת לפנות לרשות בתלונה זיכרו את סיפור בעלי החיים.....

יעללה7

New member
העם דורש התנצלות בשדור חי !!!!!!!!!!!!!!!

כתבתי על כל בבוקר ואמשיך לכתוב כל יום לא נסלח ולא נשכח....עד שתתנצל בשידור חי מול פני האומה ותגיד טעיתי...לא כל מה שחושבים בטעות אומרים בטעות.....

יעללה7

New member
העם דורש התנצלות בשדור חי !!!!!!!!!!!!!!!

כתבתי על כך בבוקר ואמשיך לכתוב כל יום לא נסלח ולא נשכח....עד שתתנצל בשידור חי מול פני האומה ותגיד טעיתי...לא כל מה שחושבים בטעות אומרים בטעות.....

רינתי77

Active member
חבל לך על הזמן..! תשכחי מהתנצלות!

היא לא חושבת את זה בטעות ולא אמרה את זה בטעות.

adiyon2

New member
וואו כמה טחנו את זה אתמול בלילה

הכל כבר נאמר. תעברי על שרשור פוסט הדחה או משהו כזה. כולם היו בשוק מזה.

צרצרה1

New member
אני מחכה לרגע שאתי תתחיל ללכלך על חן

הרי ברור שזה מחוייב המציאות - מאחר ורק עוד בת אחת תודח עד הגמר. אתי מבינה שליהי לא תלך כי איתן כרגיל יציל אותה. אז המלחמה תהיה בין אתי לחן על ההישארות. לדעתי אתי עדיין לא קלטה את זה... כשהיא תקלוט זה היא או חן - היא תתחיל ללכלך על חן. אני מקווה שזה יוודע לחן ותתחיל מלחמה.........

למעלה