שרשור צהריים
והלאה

andy181

New member
כאילו זה באמת משנה מה איתן חושב, הרי ההפקה

מכתיבה את כל ההדחות...

sivan513

New member
היא לא צודקת

כי אם הייתה לה את האפשרות, היא מזמן הייתה מתעלקת על אחד הבנים והיא גם ניסתה, פעמיים. אז להגיד כל הזמן אני לא פה בשביל אהבה, או אני לא רציתי קטע רומנטי ובגלל זה לא מגיע לי להיות בגמר, זה לא נכון. הכל שקרים כמו תמיד ואיזה אהבה אמיתית ליוני? כל שני וחמישי היא מקללת אותו שהוא נחש. ולמה מגיע לה יותר מליהי? כי אנשים מעדיפים לראות יותר רוע וטינופת על המסך, אז מצביעים לאתי? דיי נמאס כבר לראות אותה, גם ככה התוכנית מאוסה, והיא רק ממאיסה את הצפייה יותר.

KEEK

Member
אני לא מתעסק ב"אם"

אני לא יודע מה היה קורה אם כן היה לה גבר מתאים או לא אני מסתכל מה קורה עכשיו. לא את ולא אני יכולים לדעת מה היה קורה אם.... ונכון לעכשיו היא לעומת ליהי לא התחברה לגבר בשביל המשחק. לגבי יוני, בעולמה החולני של אתי זאת אהבה. זאת אתי.. היא גם תרכל ותקלל את אחותה. זה לא סותר את אהבה שיש לה כלפיהם. היא מסוג האנשים האלה. אני בטוח שיש לה אהבה ענקית כלפי יוני, לא קשה לראות את זה. מתי שהיא רבה איתו היא בדיכאון לא יוצאת מהמיטה, כל מילה לא במקום שלו משפיעה עליה לכל היום. הוא מאוד חשוב לה אי אפשר להתכחש לזה. לגבי הרוע, לא יודע אם היא בנאדם רע. לדעתי הבנאדם הרע היחידי שיש בתוכנית זאת קרן. אבל זאת כבר דעה אישית. וכן, אנשים אוהבים טינופת, אוהבים את הדמות הרעה. כי הדמות הזאת מסקרנת.. מפלצת כמו פרידה הכט הגיעה רגע לפני הגמר אז מה זה אתי? זאת גירסא לייט..

sivan513

New member
אבל כן אפשר לדעת

היא כן הייתה מתחברת עם אחד הגברים שם, כי היא באמת רצתה בזמנו את יוני ובן. וראו את זה אז משפטים כמו "למה לא מגיע לי? כי בחרתי שלא לרדוף אחרי אף גבר?" לא נכונים לגבי יוני, נכון..אבל שוב קשה לדעת מה אמיתי אצלה. ברגע שטוב לה עם מישהו היא מפרגנת בלי סוף.. אפשר גם להגיד שכשהיא רבה איתו והיא בדיכאון, בגלל שהוא הגבר היחיד שתמך בה וכביכול מי שהיא נשארת בזכותו. ונכון בדיוק בגלל זה מצביעים לה, אז זה שהיא מובילה על ליהי בקולות, לא אומר שיותר מגיע לה מליהי.

KEEK

Member
אבל היא אכן לא רדפה אחרי אף גבר

היא הביעה התעניינות לגיטימית בבן, איפה הרדיפה? ליהי בכתה ועשתה סצינות כדי להיות איתו. אתי הבינה שהוא לא בעניין והמשיכה הלאה. אין מה להשוות בין המקרים. ולדעתי מגיע לה יותר מליהי כי אתי זאת אתי לבד, לטוב ולרע (מסכים שבעיקר לרע). ליהי לעומת זאת זה ליהי ובן או ליהי וקרן. לא זכור לי מתי היתה לה דעה או עמדה בבית. בחורה שנגררת אחרי קרן ומוכרת את עצמה לבן. אז אם כבר אני מעדיף את אתי.. הרע במיעוטו. ואל תשכחי שליהי היתה חברה פעילה בכל הגועל שאתי פיזרה גם היא היתה ממחרימות ליז, ולירון, ושאר הדברים הנחמדים אתי פשוט דמות מוקצנת אז קל להאשים אותה. אבל ליהי התעסקה ברפש של אתי רוב הזמן בתוכנית. היא התנהגה ברשעות וניבזות לא פחות ממנה.

sivan513

New member
זאת ממש לא הייתה התעניינות לגיטימית

זה היה על סף הפסיכופטי היא הייתה בטוחה שהוא רוצה אותה, ורדפה אחריו בלי סוף הנה מיצי הזכירה מה היא עשתה ללירון (כבר שכחתי..) על זה שדיברה עם בן, גרמה לה לעבור התמוטטות עצבים ועשתה עליה עליהום. פעמיים. היא ממש לא הבינה שהוא לא בעניין והמשיכה הלאה, לקח לה הרבה זמן להבין את זה וכמובן יש גם את יוני, שאם זה לא רדיפה אחרי גבר אני לא יודעת אז מה כן. ההתעלקות הזאת עליו, ניסיונות לנשק אותו בשפתיים בכח, איום שאם ייתקרב לבנות היא לא תהיה חברה שלו, איום על חן שתהרוג אותה אם תתקרב אליו (האמת זה היה קורע...). ובעיקר עד היום היא חושבת שהסיבה היחידה שהם לא ביחד זה בגלל שיש לו כבר מישהי. בקיצור היא כן רדפה אחרי גבר, אפילו שניים. ואם הייתה לה הזדמנות, אז כן אפשר להיות בטוחים במאה אחוז שהיא הייתה נכנסת לקשר. בקשר לליהי, אין מה לעשות יש בחורות כאלו היא חסרת עמוד שידרה, נגררת, עשתה גם דברים גועליים אבל לפחות היא לא היצור שנקרא אתי. לה לפחות יש את ההבנה לראות מה עשתה לא בסדר, לאתי אין את זה.

adiyon2

New member
אתי זה אחד הדברים הנוראיים שנראו על המסך

לאחרונה. אבל כמו שקיק כבר ציין ההתנהגות של ליהיא גרועה יותר. אם הייתי צריכה לבחור בין שתיהם, הייתי בוחרת באתי, כי היא דמות מלאה יש בה טוב ויש בה רע. מה יש בליהיא? היא מייצגת בעיני את הבזוי ביותר, מכירת הגוף בצורה הברורה ביותר, ומה שגורם לי ליותר גועל זה שהיא יודעת שאת המיליון לא תגרוף, פשוט להשאר בוילה עוד. זהו. אתי לפחות נלחמת למען הפרס (גם אם האמצעים לא כשרים בעליל), את אתי אני מכבדת יותר.

webguy

New member
יש הערכות ויש עובדות

בקשר ללהיאי יש סברה שהיא לא אוהבת את בן והיא איתו לצורך התוכנית .. אין שום עדות מוצקה שקובעת חד משמעית שאכן זה המצב אם כי יש סיבה טובה לחשוד .. לגבי אתי אין ספק שההתנהגות שלה מתחת לכל ביקורת היא מרכלת ומסכסכת ממציאה דברים..!! אז מי יותר גרוע אתי או להיאי לדעתי שאלה שנשארת פתוחה :)

adiyon2

New member
כל אחד רשאי לענות כראות עיניו

כפי שכתבתי, ליהיא יותר גרועה. אחרים יגידו אתי. זו מטרת הפורום, להחליף דעות. לילה טוב גם לך

adiyon2

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif

אתה אומר את מה שאני חושבת. חסכת לי דיו במקלדת

GינGית

New member
למה אתי לא נשארה בזכות גבר (יוני)

אם יוני לא היה מחזיק אותה שם מזמן היית עפה

andy181

New member
דניאל נראית ממש סובלת, היא לא מסכימה עם אתי

על שום דבר..היא מנסה לדחוף משפטים אבל אתי לא מאפשרת. לפי התגובות שלה דניאל לא חושבת שלאתי מגיע להיות בגמר יותר מלכל אחת אחרת מהותיקות.

klapim

New member
אתמול אתי החזיקה לדניאל תיד

לפני הדחות יעני איתן תראה אני וחברהשלך חברות דיר באלק להדיח אותי

גם אני שמתי לב לחנפנות הזאת, וכל פעם היא

מחמיאה לדניאל ליד איתן וחוברת אליה כדי שתשפיע על איתן, התחמנית הזאת!

andy181

New member
זה בזבוז זמן להתווכח עם אתי, בייחוד שזה

12 יום לפני הסוף. דני ניסתה לזרוק כמה משפטים אבל אתי לא טרחה להקשיב ופשוט השתיקה אותה.

למעלה