שרשור צהריים
והלאה

KEEK

Member
מישהו מבין על מה דניאל ויוני מדברים?

היא סיפרה לו שדיברה על זה אתמול עם איתן הוא ענה לה שתניח לזה, שזה שייך לעבר וגם שלא נראה לו שמותר לדבר על זה דניאל נראת מוטרדת מהעניין הבנתי שמדובר על גב.. מישהו הבין מה קרה שם?

andy181

New member
הם דיברו אתמול על העניין שאיתן שכב עם קרן

כנראה הייתה להם שיחה מאוד ארוכה על העניין. לפי מה שהבנתי בשיחה עם יוני דני לא מבינה עד עכשיו למה הוא עשה את זה... אני לא שמעתי שום דבר על גב.

KEEK

Member
נאמר שם גב בוודאות

אח"כ יוני גם הוסיף שבהתחלה הוא מאוד נבהל מהכניסה שלו ואז גילה שהוא אחלה בנאדם.. שמעתי גב מס' פעמים וגם את השם קרן לדעתי גם דניאל שאלה איך מישהו מהבנים (לא שמעתי מי.. אולי איתן) מקבל את זה שהיא שכבה עם איתן וישר עברה לגב. הדיבור היה סביב קרן וגב.. מעניין על מה דובר כי יוני אמר שהוא חושב שאסור לדבר על זה..

צרצרה1

New member
למה אסור לדבר על משהו שקרה שם

בין משתתפים בתוכנית? לא הבנתי את זה. הרי קרן שכבה עם איתן והיא בעצמה סיפרה ודיברה על זה. אז למה לאחרים בתכנית אסור לדבר על זה? הרי חלק מהעניין בתכנית היא הריכולים של אחד על מעשי השני. לא? תסבירו לי בבקשה

KEEK

Member
כנראה הם דיברו על משהו נוסף

שאסור שיצא החוצה לא יודע.. לא הבנתי את השיחה

שרי48

Well-known member
נכון מאד, היא אמרה שמטרידה אותה הסיבה, למה

הוא עשה את זה, ולא עצם העובדה שהוא שכב עם קרן. יוני ענה לה שתניח לזה, זה שייך לעבר. בקטע הזה - גב לא הוזכר בכלל.

אתי ידעה שיחזירו אותה לוילה

שהיא נפרדה משאר הבנות והבנים בוילה, היא היתה במצב רוח טוב. כמו שהיתה במצב רוח טוב שארזה את הבגדים.

היא בטוחה שמגיע לה להיות בגמר, כי היא ללא גבר

וטוענת שלאיתן כדאי להחזיר אותה כי אחרת הקהל בחוץ יכעס עליו וזה יפגע לו בזכיה, האהבה של ליהיא היא לא רלוונטית כי בן הוא לא "הרווק" , אורטל זוכה לאהבת הקהל שזה לא ברור לה למה? היא בונה על הסיפור חיים שלה ובנוסף מסכסכת , מנבלת את הפה , משקרת , ועדיין כמובן מקבלת הכל.

איתן אמר לה שזה תוכניות על זוגיות ובגלל זה לא

מגיע לה להיות בגמר. היא חברה של דניאל רק בשביל הגמר. היא רוצה שדניאל תשפיע על איתן להשאיר אותה לגמר.

KEEK

Member
סוף סוף מישהו מתקן את אתי ../images/Emo6.gif

אתי "אני צריכה להוריד את כל הקילויים שהעלתי כאן" חן: "קילויים? אומרים קילוגרמים" ואז מוסיפה שצריך לכתוב "מילון אתי" אם היא רק היתה יודעת..

SHELGIA21

New member
תסלחו לי אבל אני מסרבת להניח לנושא"אשכנזים

מסריחים" שיצאו מפיה אתמול, אני קצת מופתעת שחוץ ממספר תגובות שהיו בשירשור בוקר היום לא ראיתי יותר גולשים מגיבים בנושא
אולי צריך לארגן"צער נפגעי אשכנזים בתכניןת ריאלטי" עינב בובליל האח 1 "פרידמנים מתים" (כיוונה לאשכנזים חנונים לדבריה) נופר מור האח 3 "שיישרפו האשכנזים" אתי חזן 24/7 עונה 1 ביזיון "אשכנזים מסריחים" מעניין מה היה קורא אם היו אומרים את זה על יוצאי עדות המזרח
אסור להשמיץ חיות
מותר להשמיץ אתיופים ואשכנזים ולאף אחד לא איכפת

KEEK

Member
אתמול הנושא הזה נפתח כאן ונאמרו כאן

דברים הרבה יותר חמורים מהערה המכוערת של אתי דברים שהיו צריכים להמחק ולא נמחקו התאפקתי אתמול בלילה לא להגיב בנושא ואני ממשיך בשלי..

רינתי77

Active member
החלטה נבונה! לי התברר שרבים לא ממהרים

כלל לגנות את ההתבטאות של אתי ויותר מזה, ניתן היה להבין שהם מבינים אותה.

יש רבים שמתעבים אשכנזים בלב ולא אומרים

הם שמחים שמישהי מבטאת את מה שהם מרגישים ואסור להם לבטא בקול.

למעלה