שרשור צהריים
והלאה 1/9

webguy

New member
גב שוכנע לצאת עם קרן ע"י חברי היריב שלו ..!

בסופו של דבר שלא ישכח שהוא או איתן יקחו את הפרס ..!! והחברים של איתן דואגים לאיתן ..!! רוצים לפצות את קרן ולתת לה הרגשה שהם דואגים לה .. כי היא יכולה להרוס לאיתן שלא היה הוגן כלפיה כפי שאמא טענה ובצדק ..!!

לונדרון

New member
גב ממשיך לקחת את הזמן באיזי

באחת השיחות עם הבנים הם הציעו לו להתקדם, והוא זרק (כנראה בהקשר של קרן) "נו ונתנשק, ואז מה?" עולה מזה שהוא לא רואה סיבה להתקדם עם מישהי מהבנות לשלב אחר, ייתכן וזה בהמלצת ההפקה או שזו שיטת המשחק שלו, בשני המקרים, זה נועד למנוע מצב שבו שוב יתגבש זוג מהר מדי.

רינתי77

Active member
היה עכשיו קטע גדול עם גב ואתי...

גב סיפר איזו אנקדוטה על מה שקרה למישהו ממכריו הנרקומנים, והשתמש בז'רגון של סטלנים, ומיהר להסביר מה משמעות המילה. לפני שהוא הספיק לגמור את ההסבר אתי קופצת ומודיעה: " כן,כן, אני יודעת..מכירה את זה...". ???!!!!

klapim

New member
מטריף אותי

כל פיפס שאחד מהדירים עושה או יותר נכון לא עושה אזי זהבהשפעת ההפקה. כאלו הדירים הם לקישוט בלי דיעה ומריונטות על חוט.

שרי48

Well-known member
קרן ממשיכה לקבל שאריות.

בצעד כפוי, עם עזרה מבחוץ, היא מתאמצת וקיבלה את הדייט עם איתן ועכשו עם גב. ואז הם מגלים כמה שהם לא רוצים אותה והיא יוצאת מופסדת. ככה זה כשהלב של הבחור נמצא במקום אחד והוא מוצא את עצמו עם הקרצייה שלא מרפה ונוקטת כל דרך כדי לכפות את עצמה עליו. (כך היה עם איתן ואני מקווה שזה גם מה שיהיה במקרה של הדייט עם גב). כניראה שקרן מורגלת בשאריות וזה טעים לה.

noaxxx

New member
איזה דביל היוני הזה.. אומר לאורן ש..

בגלל שאורטל לא נמשכת אליו (לאורן), אז יהיה לו יותר שקט והוא לא יצטרך להתעסק בעניינים שלה יותר ולהגן עליה. והא יוכל לקבל דברים אחרים ויותר עמוקים מבנות אחרות. אורן אמנם ענה שאין לו כח לזה ובכל זאת, איפה ערך החברות ? לדעתי אין קשר אם היא נמשכת אליו או לא, בהקשר הזה.

webguy

New member
בנתיים מי שסימס לה מגן על אורטל ..!!

עד היום לא נזקקה לעזרה של הבנים אז על מה הוא מדבר ? על חיבוקים ... חבריים .. על זה צריך לשלם ?

sivan513

New member
זה רק אומר

שהם סתם חרמנים רצח, ולא אכפת להם מאף אחת שם חושבים רק על עצמם, ולפני שנייה אורן אמר כמה שהבנות מרוכזות בעצמן
איך לא מעיפים אותם????!

noaxxx

New member
בול../images/Emo6.gif

עם כל השינויים שההפקה עושה לאורך העונה, אפשר גם להכניס למועמדויות להדחה את הפמליה. אז נראה איך הם יתנהגו.

KEEK

Member
רעיון מעולה ../images/Emo127.gif

ותכלס, עם כל מה שההפקה עשתה, לא רואה סיבה שלא יעשו גם את זה. אני כבר מדמיין את טל ברמן מכריז "איתן, הקהל הגיע למסקנה שהחברים שלך מטומטמים, אז החלטנו להחליף לך חברים. בוא תראה מי המועמדים להיות החברים החדשים שלך" רעיון מעולה. אני בעד

noaxxx

New member
לא להחליף אותם, אלא פשוט להדיח אותם אחד אחד

שאיתן יתמודד לבד, כמו גב והבנות

sucaria3

New member
יוני בדיוק מתאים לאתי...../images/Emo68.gif

הוא אוהבת להיכנס למקומות שלא שלו, ולבחוש שם הרבה. הוא בדיוק נוקט בשיטות הפסולות של אתי, שואל וחוקר ואח"כ עושה עם האינפורמציה לרעת מקור האינפורמציה. גועל נפש, זה נובע מאנשים קטנים, חסרי ערך עצמי.

sivan513

New member
הם הרגע עשו שיחה על אורן-אורטל ליד ליהי?

איזה חוצפנים ולמה הבנים כועסים עליה? כי היא בחרה לא לסבן את הגב של חבר שלהם? איזה עלובים אלוהים

למעלה