שרשור צהריים
והלאה 1/9

לונדרון

New member
באחד הלילות הראשונים

כשההפקה החלה במדיניות סגירת החצר בלילה, מישהי דיברה על SMS שהן התבקשו ללכת לישון.

מאיפה המידע על זאבי?

זאת לא אמורה להיות הפתעה? איפה שמעת על זה?.. ולגבי סגירת החצר בלילה- באמת לא ברור מה הם חושבים לעצמם, אלא אם כן הם באמת צריכים לתקן כל פעם מצלמות וכדומה...

SHELGIA21

New member
אולי מאריק תבוא הישועה? שייעשה "איפון" ליוני

וישתיק אותו לכמה יממות

לונדרון

New member
הפסיקו את השידור בגלל איתן ודניאל

כדי שלא נראה אותם נכנסים ומדברים על הדייט, מה זה השטויות האלה?

SHELGIA21

New member
הפקה יכולה לעשות מה בא לה בנושא ההצבעות

שהרי אין פיקוח והם יכולים להעמיד את מי שבא להם, וזה גם החשש שאם הם רוצים להעמיד את אורטל הם יכולים, וכיוון משאין לה עוגן בפמלייה, שהרי היא לא נותנת לאף אחד מהם, אז היא תעוף ומי ישארו, ליהי אתי קרן ודניאל ומישהי חדשה

לצערי את צודקת

קשה לי להאמין ששי קיבל יותר אסמסים מטלכו אחרי שראיתי הרבה יותר הודעות תתיכה בטלכו ואן ואן נבחר לחביב הקהל אז איך זה שהוא קיבל פחות אסמסים מאירית רחמים ? ובהצבעה שהיתה בוואלה בתחרות עם הכלבים זה היה ברור שהיתה תחרות בין התוכנות ולא בין הצופים

KEEK

Member
מס' ההצבעות גם כל כך נמוך

שלא צריך להתאמץ בשביל לזייף ממוצע של 7000 הצבעות למתמודדת.. ממש ביזיון אחד המפיקים יכול בעצמו לסמס כמות כזאת באופן ידני..

pink panther7

New member
התוכנית הזו היא כישלון טוטליסטי../images/Emo13.gif

והכי מצחיק שהם בטוחים שהם כוכבי על בחוץ

KEEK

Member
אני מבסוט שהבנים חושבים שהם כוכבי על בחוץ

שיחטפו סטירה רצינית

רגע רק רגע

Active member
בן הכי מעצבן אותי.

הוא חושב שתפס את האחת הכי שווה <מגחך מתחת לשפמי>. הוא מסתובב כמו טוס בבית עם זנב פרוס לרווחה. רק מה מוזר לי... שבבית מלא מראות, הוא לא רואה שעל הזנב שלו יש בקושי נוצה אחת... וגם היא מרוטה

pink panther7

New member
בן עושה מעצמו צחוק מול מדינה שלמה

בעצם לא מדינה שלמה, 10 אחוז רייטינג :)

בטלוויזיה לא הפסיקו..ממה שהבנתי מדניאל הם היו

עם ההורים של איתן בבית קפה בנמל קיסריה והיה מאוד נחמד וההורים של איתן מקסימים כמו איתן... אמא של איתן הביאה להם אוכל בקופסאות....כמו שחוזרים תמיד מביקור הורים...

למעלה