שרשור צהריים
והלאה 1/9

JasPoint

New member
באמת בושה שאורטל לא מוכרת את גופה עבור חסינות

איזה חברים טובים יש לאורן... מה היה הטעם לספר לו? הראש המעוות שלהם לא יכול לספוג שבחורה לא תרצה אותם. הלוואי ואורטל תיקח את המיליון על אפם וחמתם של הבנים האלה, זה יהיה הסיום האידיאלי לפורמט השוביניסטי הזה.

KEEK

Member
הבנים שם באגו טריפ מטורף

קשה לי להאמין שמדובר בשלישיה (אורן/בן/יוני) שבחוץ בנות נופלות לרגליהם. הם נמצאים כבר חודשיים בעמדת כוח ונהנים בבית מההשפעה שיש להם על הבנות. הם לא רגילים לזה בחוץ. פתאום שיש מישהי שלא רוצה, הם המומים. איך דבר כזה יכול להיות? ואם היא לא רוצה הם ישר פותחים עליה.. האמת שעל אורן אין לי מילים רעות, אבל יוני ובן.. פשוט בושה. קשה לי לצפות ביחס שלהן לבנות בבית. אנשים דוחים.

KEEK

Member
ליהי כבר אחת מהחבר'ה באופן קבוע

כל לילה בשיחות סיכום שלהם במיטות היא שוכבת לצד בן ומקשיבה והבנים פותחים על הבנות גם לידה..

sivan513

New member
על הקשר שלה עם בן הם לא סומכים

ורק אומרים כל הזמן שזה תמוה אבל כשמתאים להם (זאת אומרת שמלכלכים על הבנות) היא אחת מהחברה?

adiyon2

New member
כך גם עם דניאל

רק שדניאל לא מספרת, וליהיא בטוח תספר.

sunflower11

New member
אחרי הפעם האחרונה שהיא הועמדה להדחה,

היא הבינה שהצופים לא קונים את ה"זוגיות" שלה והיא לא מפסיקה לחבק ולנשק אותו במחשבה שזה ישכנע אותנו. אבל הזוגיות שלהם כמובן דוחה כרגיל.

adiyon2

New member
עלובים מאוד

יוני אומר לליהיא, שברור שמה שנאמר כאן נשאר כאן. ליהיא עונה ברור. בקורב שיחת לילה על אורטל עם קרן. מתה להדיח את יוני.

izmeral1

New member
מזה בדיחה להדיח את יוני נו באמת..............

אני יודעת שיוני- יש לו תפקיד בבית. אחרת לא היה מתנהג איך שהוא. פעם הוא לטובת אותה בחורה ופעם לא. ונכון הוא גם זומם על חן משהו. אחרת היה ממשיך.להיות בסוג של כעס נגד קרן. יוני לא אהב את המעבר שלה לגב. ומאתמול. הוא נמצד לחן.וכאן הוא משנה קיוון ומחזיר את הכדור לגב. כך שחן תהיה פניה. ממש נדלק על הבחורה הזו. ורק להגיד. חן עושה כמו כול הבחורות. מתחברת ליוני כדי לדעת הרבה. רק שהיא תמימה? יוני לא מקורב לבן. כמו האחרים בבנים למעת אורן. ואני כאן רוצה להגיד לפני שהם אכלו . לא מזמן. בחדר של הבנים.יוני אומר לאיתן עד כאן עם ליהי. היא עוברת את הגבול. אין להם פרטיות. גם משהו הקשור לארון? איצתן מסכים עם כול מילה של יוני. וזה יהיה גם נושא להעיף אותה מהחדר וההרגלים שלה.. אז ליוני יש את המילה יותר מבן לגבי איתן. ושם אורן גם לא מרגיש בנוח. עם הבלגנים של בן וליהי. ערב טוב לכולם

JasPoint

New member
אריק זאבי ייכנס הערב לוילה ../images/Emo4.gif

לכמה שעות... נשמע מרגש
לא משנה מה ההפקה הזאת תעשה הרייטינג ימשיך לצנוח כל עוד הם מזלזלים בצופים. הם סוגרים את החצר מוקדם כל לילה כדי לשלוח את הדיירים לישון, כנראה מנסים לחסוך כסף על משמרות לילה של צלמים ובמאי... מביך.

אותי זה באמת מרגש כי אריק בחור מקסים ../images/Emo23.gif

היתה אכזבה באליפות העולם האחרונה אבל אף אחד לא יקח ממנו את ההישגים שהוא השיג
3 פעמים אלוף אירופה, מדלית ארד באולימפיאדה ואפילו סגן אלוף העולם במשקל הפתוח

webguy

New member
רק שלא יאבד את זה בווילת הנחשים..

כי יש לו חבר טוב שם נחשון לא קטן ...:)

SHELGIA21

New member
הכי מגוחך זה בן עם הזוגיות שלו שבחורה מנצלת

אותו וסוללת את דרכה לגמר דרך המיטה "מגן" על האינטרס של אורן כנגד בחורה שמספיק ישרה ושלא מנצלת גבר בכדי להישאר. ועל יוני הנחש, שרק בשבת ריכל על אתי והיה חבר טוב של אורטל אתמול קיבל מנה של ליקוקים מהמשפחה המלקקת של אתי והאגו שלו קפץ לשמיים אני מקווה שהגברים הנלוזים הללו אחרי התכנית יסתגרו כמה שבועות בבית ו

לונדרון

New member
סגירת החצר באמת מטופשת, אבל

ההפקה מנסה באמצעות המהלך הזה להכריח אותם (בעיקר את הבנות) ללכת לישון בשעה סבירה כדי שהן לא יתלוננו למחרת שהן לא ישנו מספיק ויהיו מנומנמות במהלך היום.

JasPoint

New member
לא בטוח שזה האינטרס שלהם

באח הגדול הם היו ערים בקביעות עד 4 בלילה וגם שם הייתה השכמה ב-9. מעבר לזה הרבה שיחות מעניינות מתקיימות בלילה שחצי בית ישן, וגם יש הרבה צופים בשעות האלה. קטונתי מלהבין את מהלכי ההפקה הזאת...

למעלה