הנה אני!
|מיוחדת|

Mrs James

New member
איזה ילדה יפפפפפהההה../images/Emo23.gif

בתמונה עם הבגד ים את מזכירה את לואיסנה מהמורדים

לJה

New member
מממממ..

הלוואי עליי להיות חצי מלואיסנה? אבל תודה תודה תודההה :) אני מתה עליכם אזה חמודיים...

Sapir00sh

New member
ד"א (דרך אגב)...שכחתי

להגיד שאת מהממת, אני מתה על הסגנון שלך.

TATUGIRL

New member
לכל מי ששרשר לי

אז ככה אני מרחובות.. ואם אני מוכרת לך זה יכול להיות.. שהיית באולם בו אני ממלצרת.. חוץ ממלצרות פעם הייתי ספורטאית והראו אותנו כמה פעמים בטלוויזיה.. חוץ מזה אני לפעמים במנרווה או בשירזי.. אז יכול להיות שגם שם פגשת אותי:) לספירוש וללנה.. תודה על הפרגון... לנה ראיתי תתמונות שלך.. ואת ממש כוסית.. ילדה:)

לJה

New member
איזה מתוווקה...תודה :)

ותאמיני לי הייתי רוצה להראות כמוך :) את מדהימה- ברכותי!

לJה

New member
אההה ו...

ב'כרטיס האישי שלי' אז..לא כתבתי שם אמיתי ושם משפחה אמיתי... כי מישהו מהכיתה שלי מחפש ת'אייסי שלי ואין לי כוח שיציק לי...חחח... טוב קיצ'ר עכשיו שניתקו לו ת'אינטרנט וגם שיכנעתי אותו שאני לא בשום פורום טאטו?! הוא עזב אותי...סו...היי קוראים לי בר אור?! חחחחחיחיח..מווואהה..נשיקות וסליחה על השקר...- הלבן

TATUGIRL

New member
לנה מותק

ונהפוך הוא.. הלוואי ואני הייתי ניראת כמוך... אממ אני מציע: בואי נתחלף... את מהממת מקסימה .. כוסית.. ויש לי עוד הרבה מחמאות אבל הידיים עייפות מלכתוב אז מאמי לוב יו.. ואת חמודה מאוד גם באופי את הנערה שלי:)

לJה

New member
יההה! חוצפה.....

ילדה את חוצפנית...הלוואי ואני הייתי ניראת כמוך נקודה! סימן קריאה..חח) ואני מציעה בואי נתחלף! ואת מהממת מקסימה כוסית מדהימה יפיופה חמודה ... את מתוווווקה בטירוף תמשיכי ככה!!! ואת הנערה שלי לא אני שלך..חח, נו טוב... קצת העתקה אבל זאת האמת love u...

למעלה