הנה אני!
|מיוחדת|

Sapir00sh

New member
חחחח

תודההה איזה כבוד..
קבלי גם אחת בחזרה. טוב אני צריכה לפנות לאבא שלי..אני חוזרת עוד חצי שעה בערך..ביי בינתיים בננות

לJה

New member
יששששש :)

Thank's... מממוואאאהה...אבל אני לא אוהבת שאומרים שאני קטנה :( אז אני לא בת שלך! אבל אם את רוצה אז בשבילך אני יהיה! מווואאהה

TATUGIRL

New member
את כן בת שלי../images/Emo46.gif

אני רוצה בת כוסית כמוך... אני רוצה אותך בת שלי ואת הבת שלי.. את לא יכולה לשנות את זה!!! זו עובדה

לJה

New member
לא זה לא...

יש לי אמא אנגליה בשם לורלין... אהה ושמעו מה קרה אתמול...אחותי הודיה(דוגמנית) אז היה דוגמן חדש בסוכנות שלה והם היו צריכים ללכת יחד לפגישה והוא חביים לא ראה אותה... אז הוא בא לקרוא לה והוא חשב שאמא שלי זו היא! ואיזה קטעים הלך אני עמדתי ליד אמא שלי ובהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצהה ממנה וניקרעתי...! טאטושיית...אוווף אני לא אוהבת שאני 'קטנה'....את לא גדולה ממני בהרבה?! אני בת 14 וחצי

לJה

New member
לא נו אוף....טאטושית....

את מחלקת נשיקות לכל העולם הא..ואני חשבתי שאני מיוחדת :( טוב עפתי ביי בנות....

TATUGIRL

New member
אממ לא בהרבה

אבל אני רוצה בת כמוך.. אם הייתי אמא שלך הייתי גאה בך:) טוב אני בת 17... טוב.. אני חייבת לפנות ת'מחשב.. אחזור בעוד חצי שעה.. בינתיים זזתי.. לחשש:))) יום נעים לכולן:))) נשיקות... מואה מואההההה:))))

GlitterKitten

New member
ספרירית...

עוזבים אותך לרגע וככה את מתחילה לי איתה? חחחחח טוב אז אני בת אממ...שנעגל ל-16? חחחח ממצב? מישהו נשאר פה?

Sapir00sh

New member
חיחיחי

איפה הסמיילי מלאך כשצריך אותו? חחחח אני כאן...למה את לא עונה במסנג'ר?

Sapir00sh

New member
לא ידעתי

שבחצי שעה יש 70 דקות....חחחחח סתם.. שרון את כאן??

ספירוש זאת טאטו

אני אצל אחלושיייייייייי כרגע ואני דרכו באייסיקיו(לי בבית עדיין לא מותקן אייסיקיו אבל המספר הוא 216048785) אני אגלוש דרכו באייסיקיו

TATUGIRL

New member
ספירררררר!!!1

אני בצ'ט שקבעתי איתך.. אני שם עכשיו.. שרון

TATUGIRL

New member
ספיר אני הייתי שם

חיכיתי לך ואת לא באת.. אז אחרי 45 דק' הלכתי.. טוב.. יום טוב לכולן.. אני הולכת להמשיך להתכונן לבגרות בהביי

Sapir00sh

New member
מצטערת...

נשבעת לך הסתכלתי חדר חדר ולא היה כזה... ופתאום בשלוש בלילה ראיתי שיש קישור לחדר בעמוד של צ'ט תפוז.... אפשר לקבוע שם היום או יום אחר...עכשיו אני יודעת איך להיכנס... מצטערת שחיכית...

TATUGIRL

New member
לא נורא

שטויות.. אני מכירה שם הרבה אנשים.. ככה שלא ישבתי בשילוב ידיים.. אני סתם פיטפטתי שם.. ודווקא היה סבבה... אני גם עכשיו שם.. אז נדבר... כבר

למעלה