הנה אני!
|מיוחדת|

TATUGIRL

New member
לנה כפרע

קודם כל.. סחטיין על המקוריות... חחחח דבר שני אני יותר גדולה ממך.. אז את הנערה שלי:) את הבת שלי... הבת הדוגמנית החמודה שלי.. את בחסותי.. אני קובעת:) חולה עליך מאמי..

Sapir00sh

New member
חחחחח

האמת בר באמת יפה....אבל לא הטעם שלי..היא בובה כזאת..חח, אני אוהבת "פראי" חחחח

לJה

New member
תודה ספירו'ש וגם אני קצת בדעתך

כאילו... tatugirl שלי הרבה יותר יפהההה.. ואני גם בכלל לא... תשאלוו ילד אחד באייסי שקורא לי מכוערת..חחח, ממוואאהה

Sapir00sh

New member
חחחחחח נו באמת..

ברור שאת יפה..חחח הילד הזה סתם מפגר...חוץ מיזה הוא בן..חחח

לJה

New member
נכון שאני מקורית? רגע רגע...

נכון את יותר גדולה ממני יה מבאס...חחח לא נורא... ממממ...קבעת שאני דוגמנית הא... :).. איזה חמודה.... מתה עלייך!

TATUGIRL

New member
ספירוש

אני מספיק פראית בשבילך.?? חחח סתם.. את קטנה גם בשבילי... חחח מזה.. אני הכי גדולה פה?? אוף באסהה אם את רוצה אני אעשה את התסרוקת יותר פראית.. חחחח לוב יו מואההה

Sapir00sh

New member
חחחחחחחחח

לא התסרוקת שלך סבבה... תגידי, יש לך אייסיקו או מסנג'ר? שלחתי לך מסר....

Sapir00sh

New member
ירדן כנסי...

חח שלא תחשבי..אין לי שום כוונה להתחיל עם שרון..חחחחחחח

TATUGIRL

New member
שלחתי לך מסר חזרה.. כרגע

ורשמתי לך.. הכל.. במסר.. אז תעייני בו.. בפירוש את מדליקה.. מאמי קיס קיס..(צרפתית) חיחיחחי

TATUGIRL

New member
נו נייט נייט...לנה

בלאטט.. לנה לא מבינה.. שהיא יפה.. לנצ'קה שלי.. בתי.. אם את לא תכניסי לעצמך לראש שאת כוסית אני אכניס לך את זה לראש... והעיקר.. והעיקר שבסוף את תביני את זה!!!!

לJה

New member
לאאא נו נו...

יהה שיגעת אותי!...את לא תכניסי לי את זה לראש נענע בנננהההה, מממוווואאאההההההה...(בואו נחליף נושא לפני שהיא תכניס לי את זה לראש) חחחח, סתאם...לאב יו

TATUGIRL

New member
כיין כיין רוצה לאכניס לך לראש

אני לכעוס עליך בת שלי לא מקשיב לי???.
אני להיות עצוב
בוכה בוכה....:(

לJה

New member
לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

טוב בסדר אני יפה! כפרה עלייך.....מווואהה מוואהה מוואהה

TATUGIRL

New member
יש הצלחתי../images/Emo24.gif

הצלחתי להכניס לבת שלי.. לראש שהיא כוסית אני מאושרת:)))) דופקת גם לבת שלי צרפתית.. לנה מאמי אל תקנאי.. את מקבלת.. שתיים אחחת.. סתם כי בא לי.. והשניה.. כי את בת שלי

Sapir00sh

New member
רגע רגע...

אמרת שהבת שלך זאת לנה...ואז אמרת ללנה לא לקנא? חחחחח בלבול קטן...

TATUGIRL

New member
כיין אמרתי לה לא לקנא

היא קנאה בנשיקה הצרפתית..(הוירטואלית) שהבאתי לך.. אז אמרתי לה לא לקנא.. חחחח ספיר .. מביאה לך עוד נשיקה
רק אל תהפכי לי לכחולה:))))

למעלה