שירשור פאנפיקים|זבנג|

חלק 7 חדש מהמקלדת!

קגומה חשבה לעצמה עוד ועוד.... למה קאגורה חזרה? מה יש לה משבט הזאב? זו כנראה מלכודת של נאראקו, לא זה שקוף מדי... מה היא מנסה לעשות? האם היא מנסה להחליש אותם? לפתע התפרצה קגורה למעגל האור של החבורה, מתנשפת כולה, מכוסה דם וריח של זאבים נודף ממנה. קוגה ניסה להילחם בה, אך הוא התמוטט מעל רגליו. קגורה דיברה. "בבקשה! זאת לא הייתי אני שניסיתי להרוג את קוגה! נאראקו הכין כפילה שלי! הוא גילה את סודי, הייתי חייבת לברוח, והוא ידע שמאז שראיתי את קוגה נלחם לראשונה, לא נתן לי לבי להרוג אותו! כי.... אני אוהבת את קוגה" היא נראתה ביישנית, שלא כהרגלה"נאראקו גילה זאת, איני יודעת איך, הוא התמלא קינאה, כי הוא אהב אותי, אך אני לא סבלתי את השד המתנשא והמקולל הזה!" היא חזרה להיות בטוחה בעצמה. "הוא שיסה בובה שלי בקוגה, אך לא הרג אותו, בתיקווה כי הוא יבוא ויהרגני במו ידיו, לנאראקו תמיד היה חוש נקמנות אכזרי, גם זו הייתה סיבה למה לא סבלתי אותו". "איך נדע עם את דוברת אמת?" פיקפק אינויאשה. "הבאתי הוכחה, הרח את פיסת הבד שבידיו של קוגה, ואת בגדי, ותראה כי יש הבדל בריח" אינואישה בדק, היא דברה אמת. "אני עדיין אינני סומכת עליה, מאין לי לדעת שזו איננה מלכודת נוספת? אולי זו רק עבודה בעיניים?" שאלה קגומה, היא לא בטחה בקגורה, מסרבת לשכוח את מראה הזאבים המתים שראתה בטירה של נרארקו. "אני אתן לך את נשקי, נזיר. שים עליו קמעות כמה שבא לך, וודא שאיני מסוגלת לגעת בו. בלעדי המניה שלי אני חסרת אונים. זה יספיק לשכנע אותך שאיני מתכוונת להזיק לכם?" שאלה קגורה, היא נראתה נרגזת מעט על כך שלא האמינו לה. פעם בחייה היא דוברת אמת, ומפקפקים בה. היא אכן אהבה את נסיך שבט הזאבים. הוא היה שונה מכול האחרים, חזק ישיר, חם מזג, בדיוק כמו שהיא אהבה. היא שנאה את נאראקו הנקמני, הנוטר, העושה בכשפיו ומתחבל תחבולות. לא, לא זה היה הסגנון שלה. היא זכרה למה עזבה את הלוחמים המיסטיים מלכתכילה. זה התחיל בריב מטופש, שלה עם איזו אפסית על נשק יעד, שתיהן רצו את מניפת הרוח. הלוחמת הטיפשה קיבלה אותה לפניה. בסופו של דבר קגורה הרגה את הלוחמת העלובה הזו, לקחה את המניפה והסתלקה לה מן המקום. לא, הלוחמים הטיפשים,"שלום ואחווה, נצל את כוחו של היריב לטובתך" רכרוכיים מטופשים! למה הם לא נתנו לה לחסל אותה וזהו! היא הייתה סתם חלשלושית! ואז... היא פגשה את נאראקו... הוא עבד עליה, שיטה בה וכישף אותה. לקח לה שנים להשתחרר ממרותו. היא ראתה את קוגה, והוא היה ממש דומה לה. קשוח, מדליק, מעורר אימה, ומקסים. היא אהבה את זה כך. היא שמה לב שקוגה מתעורר, הוא נראה פצוע, אבל הוא לא הראה כל סימן לחולשה. היא התקרבה אליו, אמרה לו שהיא כל כך מצטערת שרגה את חבריו, וסיפרה לו איך נראקו כישף אותה לפני זמן כה רב. נראה כי קוגה סלח לה, הלב הקר שלה התמלא בחמימות, ונראה כי קוגה הרגיש דומה, כי העיניים שלו זרחו, או שהוא עדיין היה מטושטש מהפצעים, שהיא בעצמה פצעה בו? נראה כי האור בעיניו של קוגה כבה מעט, היא כמעט יכלה לשמוע אותו חושב, כי זו תהיה בגידה בחבריו שמתו להיות יחד איתה. היא החליטה על צעד נועז, היא ליטפה את פניו וקירבה אותם לאלו שלה. הם התנשקו, בזמן שנראה כנצח, ואז נשמעה צרחה מהצד השני של המדורה. אוי לא, חשבה קגורה, לא עכשיו! שיפו, סתום את פיך! היא תפסה את השועל בראשו והעניקה לו מספר מכות שהספיקו כדי להשתיק אותו. היא חזרה לקוגה, זה עומד להיות לילה נפלא... אך נראה שקוגה התעלף, לא נורא, כל הזמן שבעולם יש לה כדי לחכות לו... אין ף אחד שימנע מהם ללכת ברגע שנאראקו יחוסל... הלא היא יודעת את סוד חולשתו הגדול... את עקב אכילס שלו, או שאולי עדיף לומר, עכביש אכילס?

קגורה לא מתנהגת כמו עצמה...../images/Emo12.gif

ולמה הם התנשקו כל כך מהר? עדיף לשמור לאחר כך.. ): אה ו.... ספוילר ג ד ו ל למטה!!
קגורה היא של סשומארו! וזה לפי הסדרה! (עובדה: לקראת הסוף של הסדרה, היה לקגורה פצע בחזה, והיא נפלה לאיזה נהר, וסשומארו ראה אותה נופלת, והוציא אותה מהנהר! ואחר כך, (אחרי שהאנימה נגמרת) במנגה, הוא מגן עליה!
)

והפיק שלי:) פרק א'...

רוח ההרים הקרה שהלכה והתחזקה ליטפה את פניו ברכות. עורו, שצבעו לבן כשלג, הלבין עוד יותר לאור הירח המלא. סשומארו נשען על חרבו שהייתה נעוצה באדמה, החרב שלא מסוגלת להרוג. הוא לא הפסיק לחשוב עליה, היא הופיעה במוחו ללא הרף. כל רחש של קטן מבין העצים, כל ענן שעבר בשמיים הזכיר לו אותה. הוא כל-כך רצה לשכוח, הוא רצה להתעלם מהמחשבות האלו, לסלק אותן ממוחו. "סשומארו סמה! סשומארו סמה!" קרא ג'אקו. "מדוע הינך מפריע לשלוותי? אינך רואה שאני עסוק?" אמר סשומארו בזעם. "אני מצטער, אדוני, אך רציתי להודיעך שאינויאשה ו'חבורתו' מתקרבים אלינו." השיב בהיסוס. 'לא. איני יכול...איני יכול לראות אותה שוב. כשאני הולך אחריו היא תמיד מגיעה, מגיחה שם מהערפל ומזכירה לי...מזכירה...את הכאב.' חשב סשומארו. "הם אינם מעניינם אותי יותר, אשיג חרב טובה יותר ונאראקו יהרוג את אינויאשה ממילא." אמר סשומארו באדישות. 'אשאר כאן הלילה. אחכה שהם יעברו ואחזור ליער.' אינויאשה, קאגומה, מירוקו, סאנגו ושיפו התקרבו לעבר הגבעה, שם סשומארו המשיך להרהר במחשבות. 'מה? האם זה הריח של סשומארו? זה לא ייתכן. הוא אמור להיות רחוק מאוד מאיתנו.' "אני מריח את סשומארו, הוא קרוב." אמר אינויאשה בעודו מרחרח את האדמה. "אתה מדמיין. אתה רק מחפש קרבות ודם, הרי תעשה הכל כדי שסשומארו ימות." השיבה קאגומה. "אני לא מדמיין! הריח שלו חזק, אני מציע שנשוב ליער ונקים שם מחנה." "אני מסכים איתו." אמר מירוקו. "גם אני!" הצטרפה סאנגו למירוקו. "וגם אני." אמרו מירוקו, סאנגו ושיפו שנימנם בסל האופניים של קאגומה. הם פנו ליער וכאשר נכנסו לתוכו, מירוקו חש כאילו מישהו עוקב אחריהם, הוא סובב כמה פעמים את ראשו אחורה. 'קאגומה צודקת, אין שום סיבה שסשומארו יהיה בסביבה.' חשב אינויאשה. "מירוקו! למה אתה מסתכל אחורה כל רגע?" שאל אינויאשה בספקנות. "איני יודע, יש לי תחושה מוזרה, אך זו בטח רק העייפות." השיב מירוקו. לאחר חצי שעת הליכה עם הגיעו לקחת יער, שם הדליקו מדורה. שיפו ומירוקו שכבו על האדמה ונרדמו כמעט מייד. לעומת זאת, קאגומה וסאנגו הלכו להתרחץ באגם. "קאגומה, בימים האחרונים את מתנהגת בצורה משונה, קרה משהו?" שאלה סאנגו. קאגומה - שהרהרה במחשבות - לא שמעה את שאלתה של סאנגו ויצאה מהאגם. "קאגומה! את מקשיבה לי?" שאלה סאנגו בנימה תוקפנית. 'אינויאשה הזה, הוא מתנהג כמו תינוק! תינוק מגודל עם חרב חזקה. טיפש!' חשבה קאגומה. "אה...אני...לא שמעתי אותך." השיבה קאגומה בעודה מתעטפת במגבת. לפתע נשבה הרוח והמגבת החליקה מגופה. בזמן שניסתה להרים אותה, נשמעו פסיעות, משהו זז בין העלים...

Fay Wood

New member
יוווו יפהההה!!!

באמת את כותבת יפה... סיפור ממש ממש נחמד!!!!! אני רוצה המשך!! (אני רוצה הרבה המשכים בזמן האחרון...)

זה מקסים ^^

'אינויאשה הזה, הוא מתנהג כמו תינוק! תינוק מגודל עם חרב חזקה. טיפש!' חחחחח XD

Trouble Girl

New member
יאאההההההה

את כותבת ממש יפה אני רוצה לקורא את ההמשך... מחכה בקוצר רוח להמשך...

תגובה קצת יותר בונה ^^

(כי לא היה לי כוח לכתוב אותה אתמול. מכת שמש.) 'הוא לא הפסיק לחשוב עליה, היא הופיעה במוחו ללא הרף. כל רחש של קטן מבין העצים, כל ענן שעבר בשמיים הזכיר לו אותה. הוא כל-כך רצה לשכוח, הוא רצה להתעלם מהמחשבות האלו, לסלק אותן ממוחו.' הכוונה היא לקגומה? זה לא נראה לי הגיוני... הרי בסדרה מראים שלא אכפת לו להרוג אותה. (פרק שבע, פרק שמונה עשרה) כמו שאמרתי על הפיק של הסאנגו/סשומארו, קגומה היא _בת אנוש_. הוא לא סובל בני אנוש. אז איך פתאום התאהב בה? מה קרה? כדאי גם קצת להרחיב את הקטע עם החבורה (אינויאשה, שיפו, מירוקו וסאנגו). הוא קצר מדי... (לדעתי) ותני לי לנחש- הפסיעות הם של סשומארו. הוא לא שם לב לזה שקגומה וסאנגו שם? להריח, לשמוע... חושי הריח והשמיעה של יוקאי כלב הם חדים יותר משל בני אדם. ואני גם לא חושבת שהוא היה בא לשם בכוונה להציץ להן...
טוב, חוץ מזה לא מצאתי שום דבר. הכתיבה שלך נהדרת ^_^
ח"ח!

Stinki Winki

New member
תגובה לתגובה שלך

כל התגובה שלך מתייחסת להמשך הפיק... מאיפה לך שזה סשומארו? מאיפה לך שהוא מאוהב בקגומה? בקיצור, חכי להמשך והכל ייתבהר... חוץ מזה שזה פיק אז מותר לעשות זיווגים (
) לא הגיוניים...

ממ..

כל הקטע בפיקים שזה לא ממש לפי הסדרה ואפשר לשחק עם הדמויות איך שרוצים... ההחלק של החבורה קצר בכוונה><

RaVeN IYI

New member
אלוהים, משום מה אנשים לא מבינים!!

פיקים, זה בשביל שאנשים יכתבו את הרעיונות שלהם בעקבות הסדרה הם לא אמורים להיות הגיוניים- הם אמורים להיות לפי רצונו של הכותב אפשר להתעלם מהעובדה שאולי הפיק לא עוקב אחרי הסדרה וההיגיון שלה את יכולה עפילו לעשות סשומארו ואינויאשה אם בא לך!! though.. זה דיי חולני, בהתחשב בעובדה שהם אחים למחצה אבל אין התנגדות עם מירוקו לסשומארו=) מה שאני מנסה להגיד זה.. תשתחררו, כל אלה שנדבקים לפרטים הקטנים זה מה שעושה את הפיק, החוסר היגיון שלו אוה, ואהבתי ת'פיק, כתוב ממש טוב=)

בנקוטסו, קאגומה וקיקיו ....

'כל עוד קאגומה בסביבה השיקון-נו-טאמא ימצאו'... הוא חשב... כאשר קאגומה רוכבת על גבו (לצידם סאנגו, שיפו ומירוקו רוכבים על קיררה), בעודם מחפשים אחרי השיצ'ינינטאי ( Shichinintai [קבוצת אנשים רעים, שמחפשת אחר רסיסי האבן, ובנקטסו -Bankotsu- הוא מנהיגם]). לפתע היא מרגישה, ''רסיסי האבן אשר מוחזקים אצל השיצ'ינינטאי, נמצאים שם'' במהרה הקבוצה מתחילה במרדף אחרי הרסיסים... לפתע הוא מופיע, בנקטסו... והפלשבקים מגיעים אליה, 'הראש מסתחרר' היא חושבת, 'הצילו' היא לא מבינה, 'למה?' היא חושבת, מנסה להבין... אינויאשה מוריד אותה, בעודה מעולפת מזיעה ומפוחדת... 'אבל למה? זאת לא אני.. זאת... לא יכול להיות!!! זאת... כן... זאת קיקיו... אבל?! מה היא עושה?'. בינתיים בין אינויאשה ובנקוטסו נארח קרב עד המוות... 'אני חולמת עליה? למה? בנקוטסו? הוא נראה שונה... הם ילדים... אבל.. אני חושבת שזה עוד לפני שקיקיו הכירה את אינויאשה...? ''קיקיו? אל תירי את החץ'' היא שומעת את בנקטסו... ''אבל זה שד, אני אהרוג אותו'' אומרת קיקיו. ''נכון, הוא שד, אבל הוא לא רע, את לא רואה? הוא עוד גור, אל תהרגי אותו... יש לו עוד חיים מופלאים לפניו...'', ''אוקי'' היא משיבה, ''אתה צודק''. ואז היא, קאגומה מתעוררת... 'חלמתי את זה? אבל למה מה זה יתן לי... למה ברגע שראיתי את בנקטסו...? זה קשור לקיקיו, לא לי, אולי כי אני הגלגול שלה?' היא רואה אותו, את אינויאשה, נלחם על חייו, ואז אותו, בנקטסו, והחלום מגיע שוב, ההזיות, בצעקת חרדה ''ל-מ-ה ?'' היא צועקת... אינויאשה מנסה לחמוק, ולהיות לצידה של קאגומה, אבל הוא, בנקטסו, מצפה בקוצר רוח לקרב. 'זה לא אותו הזמן... הם יותר בוגרים עברו מספר שנים, הם נערים... הנה הם... מטיילים להם בשדה... ואז מבין השיחים יוצא לו זאב ענקי.. ''זה שד'' אומרת קיקיו, ''זה... זה הגור... אני בטוחה... אבל מזה על גבו... זוהי הילה סגולה...'', הזאב מגיע לתקוף את קיקיו, ואז בנקטסו מפתיע, ומציל את קיקיו, ובצער רב פוגע בזאב, בעזרת חרבו הענקית, אשר קיבל מאביו... האבן הגיעה לידיים בטוחות.. אצל הכוהנת קיקיו...' הזאב התאושש לאחר טיפול אצל קיקיו ובנקטסו. השניים התקרבו עד מאוד...' 'השניים מטיילים בשדה לפתע קיקיו מתיישבת ובנקטסו לצידה... ''אני חשובה לך?'' היא שואלת, ''כמובן'' הוא עונה. היא מניחה את ראשה על כתפו, הוא מסתובב, והשניים מתנשקים.' קאגומה מתעוררת בבהלה, כשהיא מוגנת מאחורי קיררה. ''תודה קיררה'', ''סאנגו-צ'אן, מה קרה פה?'', קאגומה שואלת את סאנגו כאשר היא עומדת בין אינויאשה לבנקוטסו לאחר הקרב, השניים נלחמו בלי סוף, עד לכך שאין עוד כוחות להילחם... ''איזה אסון'' אומרת קאגומה. ואז, היא נופלת, רוחה של קיקיו משתלטת, מבלי רצונה של קאגומה, ובלי ניצוץ בעיניה, היא מצודדת את בנקוטסו, ובאה לטפל בו. ''קאגומה-צ'אן, מה את עושה? זה האויב!!!'' כועסת עליה סאנגו. אבל למה? למה רק הוא יכול לראות את האמת, שזה לא רצונה, שזה רצונו של מישהו אחר, שמבלי לחשוב פעמיים הייתי נגשת אלייך, אינויאשה, הוא רואה את זה בעיניה, ''שולטים בה'' הוא לוחש, 'אבל מי?... מה? מה קורה פה? למה אני לא רואה את קאגומה, ובמקומה אני רואה את קיקיו? איך? אולי זה בגלל הקשר שהיה לי אם קיקיו?', ''ק-א-ג-ו-מ-ה !!!!'', ''תתעוררי, ק-א-ג-ו-מ-ה !!!'', מצידה של קאגומה אין תגובה... היא ממשיכה בעיסוקיה... ''ק-א-ג-ו-מ-ה !!!! תעני לי!!!!... תצעקי לי אוסוווארי (שב)..., בבקשה!!!!''. ''מזה? מה אני רואה? לא יכול להיות... זה... זו דמעה... אינויאשה באמת יודע להיות רגשני'' אומרת סאנגו. אינויאשה אוגר כוחות ובעזרת חרבו מתקרב לקאגומה... תופס אותה ומחבק אותה... היא משיבה לו בחיבוק, ''איוניאשה...'' אומרת קאגומה, ''פחדתי כל-כך'' ותחילה בבכי, ''אל תדאגי, עכשיו הכל בסדר'' ומרגיע אותה לאט. לאחר הקרב הקבוצה מצאה לה מקום ליד נהר, שם התמקמה לה... קאגומה הלכה לישון ואינויאשה לא מוריד ממנה עין... ''הוא באמת אוהב אותה...'' אומר מירוקו, ''נכון..'', השניים יושבים אחד על יד השני מול המדורה בליל כוכבים בהיר... הסוף
תודה תודה... זה היה קשה והנה התוצאה... נא להגיב!!!!

למעלה