נוכחות
אוקטובר
2004

PSYCHO ROI

New member
חחחח

הייתי מעדיף לראות אותך בתור לביאה...יותר סקסי סתם לא יהיה לך נוח עם הפרווה הגדולה הזאת על הפנים...

חחחח כן ברור לביאה

אני תמיד אומרת שאני ליבאה פשוט חשבתי שלא תבין כי יענטו אין כזה "מזל"... זה רק אריה...טוב עזוב...שעת לילה מאוחרת o_O

DidjiT

New member
אני כבר ממזמן הבנתי מה קורה פה.....

הדר והילה שתיהן מזל אריה, ומזל אריה אוהב את כל הצומי שבעולם!! אבל כלללל הצומי... ומאחר ויש פה שתי אריות מן הסתם הן לא יאהבו אחת תשניה.. אבל הילה היא טיפה יותר צומתית מהדר [מה לעשות זאת האמת.. זה גם האופי שלך] אז הילה ממש ממש מתעבת את הדר! וזה בחיים לא ילך, נו טוב, למי אכפת? בסוף כולם מתים

אההה זה הקטע עם האריותתת../images/Emo4.gif

פיחסי... בלי להעליב או משו....
אבא שלי אריה והוא הטיפוס הכי מטומטם בעולםםםםם בערך.... יש לו אופי דוחה אבל אין לכם ת'קטעים המטומטמים שלו... חחח טוב אולי זה עוד יתפתח... מי בכלל מאמין בשטויות האלו?!?!?! אני הכיייי לא בקטע של הורסקופים ןאסטרולוגיה אז למי אכפת בכלל??

לי אכפת ואני בכל הקטע של המיסטיקה

וכל ה"בושליט" הזה...לדעתי זה נכון.. ושמעו- אריות הם שולטים! אין מה לעשות.. זה יכולה להיות הסיבה שבגללה הילה לא מחבבת אותי וזה גם יכול להיות בגלל סיבה שאחרת שאולי היא רוצה לשתף אותנו בה?!?! O_O שיהיה..

האא?!|ג'ירפה|

תמיד אמרו יל שני צריכה צומי..ושקל לי להתחיל לריב עם אנשים והכל.. ובחיים אלה בנית למה זה ככה.. ועכשיו אני מבינהה אריהה..
אויי מגניבב..אני צריכה להתחיל ללמוד על המזל שלי..

אתן רציניות נכון?../images/Emo12.gif

אם אתן באמת לא מדברות או משו (לא מתערבת ולא רוצה לקחת שום צד!) אז הילה למה את מגיבה לה? פשוט תתעלמי אם היא מעצבנת אותך, אתן סתם גוררות ת'עצמכן לריבים שאולי תתחרטו עליהם.... ואני לא יודעת מה עם השאר... אבל לי אישית זה גם לא נעים לראות אתכן קוטלות ככה אחת את השניה (ועוד על שטויות) כי אני אוהבת את שתיכן! וזה לא כיף
אממ בבקשה אל תכעסו עליי.... ומשפט סיני עתיק אומר "עדיף לשתוק ולהיראות טיפש מאשר לדבר ולהוכיח שזה נכון" ואני יודעת כבר שאף אחת מכן לא טיפשה אז אין בכלל סיכוי שתיראו כאלה בעיני וגם לא בעיני אף אחד...
ניצן עצוב

חחח אני אסביר לך כמה דברים

אני לא יודעת מה קורה להילה למה היא לא אהבת אותי למה היא כזאת ועוד הרבה דברים... אבל אני גם לא מנסה להבין כי היא לא חברה שלי והיא לא מעניינת אותי...כיאלו היא לא מישהו מרכזי בחיים שלי שאכפת לי ממנו! (וזה לא בקטע של לרדת על הילה זה בקטע של עובדה) ואת צודקת זה לא כיף...גם אני לא מבינה...אם הילה כל כך בכאסח איתי ואני לא מעניינת אותה למה היא מגיבה להודעות שלי ככה? כיאלו שתתעלם... אבל היא בוחרת בדרך השניה וזה להראות ש"אני לא מעניינת אותה" ו"שהיא שונאת אותי" או אין לי מושג מה...=/ וגם אין לי מושג מה עשיתי לה שהיא ככה אליי.. לגבי המשפט הסיני שלך -שמעתי אותו אני לא חושבת שהוא נכון...אבל שיהיה ואני לא כועסת עליך בובי...את הכי חמודעעעעעעעעעע =) לוב יההה

חחח כשחושבים על זה...

דוגרי הוא לא נכון
אוי הוא די טיפשי.... לא חשוב פסדר... סבבה... אז הבנתי... אבל מותק כפרע... גם את עונה לה חזרה כך ש...הבנת? נו אבל מה נהייתי יועצת נו אני סתם נדחפת! *יוצאת לכן מהאף*

אהממממממממממממ

אני עונה לה בחזרה כי אני חייבת...זה חלק מהאגו האריתי שלי.. ככה זה...=/ טוב עפתי לראות "אני יודעת מה עשית בקיץ האחרוןןןןןן"

PSYCHO ROI

New member
למה אחותי

תחשיבי על המשפט הזה יותר לעומק תביני כמה חוכמה טמונה בו... משפט באמת חזק

PSYCHO ROI

New member
לדעתי

משפט עצום... טוב בטח קשם לכם עם המילה טיפש... אבל המשפט חזק..ושוב לדעתי!

לדעתי לא...

אנשים לא צריכים לשתוק... אם יש לאנשים מה להגיד והם רוצים וצריכים להגיד את זה שיגידו! אפילו שיצאו הכי טיפשים בעולם ... הם צריכים להגיד כל מה שהם חושבים! זהו...טוב לא כ-ל מה שהם חושבים אבל בכל זאת....

למעלה