נוכחות
אוקטובר
2004

moty18

New member
מה קרה לי היום?

הייתה השאלה מה הייתי אומר לעצמי אם הייתי פוגש אותי. חשבתי שמדובר אם אני פוגש את ניצן..חחח לי לא היו ראסטות מעולם...:(

moty18

New member
כן אני יודע..

לפי מה שקראתי פה קרה לך מה שקורה לרבים וטובים. הקינים לו השאירו לך סיכוי..:) יש המון שיטות להיפתר מהם,חבל שלא ניסית אחת מהם.

חחח

נפטרתי מהם, זה לא היה זה......................... ואין לי כוח לדבר על זה אז עזוב:) וזה אכן פשוט מאוד להיפטר מהם.... חבל שאנשים נלחצים סתם

moty18

New member
אז את באמת קריזיונרית כמו שאומרים

פה.. טחחחח,אני סתם צוחק,הכל ברוח טובה.....:)

moty18

New member
חחחח,לא מוזר..

רשמת לי:"עזוב אין לי כוח לדבר על זה.." חחחח,זה נשמע עצבני כזה,עזבי סתם צחקתי,ולא התכוונתי ברצינות. :)))

טוף

מדוע אינך כותב כאן הרבה?
רק פעם בהרבה זמן אתה ממלא שאלון ומתפקד וכאלו... אבל אתה לא משתתף אף פעם בדברים אחרים...

moty18

New member
אבל היא בחורה טובה..

אז מותר לה...:) ואני לא כותב הרבה כי לא כל כך יוצא לי... מעכשיו אני יישתדל(לא שזה יזיז למישהו..חח)..:)

../images/Emo42.gifנוכחת../images/Emo42.gif

שם: לי מיקום: חיפה גיל: 16 מעמד חברתי: אני מהמאגניבים(?)
ביטוח רכב: ??? תמצאו אותי גם בפורום: אני בעיקר פה...לפעמים סתם מסתובבת בפורומים.. דבר ראשון שאני עושה בבוקר: הולכת לשרותים.. לפני שאני נרדם אני חושב: על היום שהיה/ על היום שיהיה מחר/ אוףףף למה אני לא מצליחה להרדם... אני שונא שאנשים: אני רק אוהבת
..סתם לא יודעת..לא עולה לי משו...אני שונאת שאנשים מתנשאים על אחרים... אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: "וואי את ממש טיפשה.." בדוגרי, אני בנאדם מאוד: חכם
חחח ומיוחד כמובן..

RedDesert

New member
מיייייייייייייייייייייייייייייייייי

שם: רון רגב מיקום: כפר עזה גיל: 14 מעמד חברתי: טוב??????????????? ביטוח רכב: בלאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טוב סתם סתם.... חדל. תמצאו אותי גם בפורום: כלום דבר ראשון שאני עושה בבוקר: פותח את העיניים לפני שאני נרדם אני חושב: על המחר אני שונא שאנשים: משקרים אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: הייתי מחכה דקה ואז הייתי צוחק (לפגוש את עצמי????????????????) בדוגרי, אני בנאדם מאוד: חכם?

starguiding

New member
*מפגינה נוכחות*

חן חן זאת אני...
שם: מעיין
מעמד חברתי: חחח.
ביטוח רכב: יש.
טוב סתם סתם.... חדל. חדלתי.
תמצאו אותי גם בפורום: מוזיקה אלטרנטיבית...
דבר ראשון שאני עושה בבוקר: בוכה שאני לא יכולה לישון עוד.
לפני שאני נרדם אני חושב: שאני צריכה כבר להירדם ואוף נמאס לי.
אני שונא שאנשים: מתנשאים מעליי. למה?
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: אולי תסתמי כבר?
בדוגרי, אני בנאדם מאוד: שמח, קופצני ואופטימי.

../images/Emo23.gifYe!../images/Emo23.gif|ג'ירפה|

א ט ר ק צ י ה.
שם:רוני.היזהרו מחיקויים.רוני בלי ו' זה שם..בעע
מעמד חברתי:בחיים אל חשבתי על זה..
ביטוח רכב:אני לוזוכרת בעלפה
תמצאו אותי גם בפורום:ממ אחרי הצילצול..יש שם אחלה אנשים..וזה כמו פורום אוך טופיק כזה..זה כיף שם..
דבר ראשון שאני עושה בבוקר:ממ..לודת..מסתכלת בשעון אולי..חח בזמן האחרון אני בודקת אם כלה שרשראות לחא נפלו ממני..חח זה אחרי שהפעמון נפל ולקח לי חצי שעה למצוא אותו..הפעמון הזה..רר זה הקמע שלי..עושה יל מזל
לפני שאני נרדם אני חושב:על כל היום..אתמול חשבתי.."בעע אני לא הולכת לבראשיתת..אוףף"
אני שונא שאנשים:מדברים יותר מדי על בראשית.שרים לידי מזרחית..או סאבלימינאל..או מדברים על מוזיקאים כאילו שהם החברים הכי טובים שלהם..רר זה מעצבן ותי
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי:ממ אותי?אותך?האא?לא הבנתי.
{אווי זה מוזר לשים אייק של כדורגל..כאילו..בגלל זה אני לא הולכת לבראשית..אחרי הכל..} |אייקשלפיס|בדוגרי, אני בנאדם מאוד:הזוי.|אייקשלפיס|

PSYCHO ROI

New member
אניייייייי!

שם:רועי מיקום:באר שבע גיל:20 מעמד חברתי: חחחח איזה סטלנות ביטוח רכב:3388477466 טוב סתם סתם.... חדל. תמצאו אותי גם בפורום: רק פה! דבר ראשון שאני עושה בבוקר: תפילת תודה. לפני שאני נרדם אני חושב: חושב בעיקר על דברים טובים שהייתי רוצה שיקרו אני שונא שאנשים: אני לא שונא...אבל מעדיף שאנשים לא יתעצבנו וילחצו ויכעסו הרבה...כולל אני! אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: תן תן שאכטה בדוגרי, אני בנאדם מאוד: בסך הכול תמיד בנאדם.

למעלה