נוכחות
אוקטובר
2004

טוב שמע

אני בחורה שמדברת הרבה...הרבה מאוד...לעיתים יותר מידי.. אתה לא יכול להשתיק אותי.. ככה שבמקרה הזה אני לא חושבת כמוך

PSYCHO ROI

New member
לא רוצה להשתיק אותך...

רק אל תתפלאי שלפעמים גם תיראי טיפשה... זה מה שבסך הכול רוצה להגיד המשפט הזה..

כן נכון יש מצבים שאולי אני

נראית בהם טיפשה אבל זה יופי/טבע האדם...אני לא שואפת להיות מושלמת ואני לא רוצה להיראות חכמה...אז נכון שיש מקרים שאני נשמעת בהם טיפשע...מה אני יעשה?! =/ ולא התכוונתי ספציפית אליך "שתשתיק" אותי... ממש לא... התכוונתי בכלליות- אנשים לא יכולים להשתיק אותי... =/

PSYCHO ROI

New member
סבבה...

בגלל זה זה משפט סיני חכם...בואי נגיד פנינה... וכמו שאמרת אנחנו לא מושלמים...וכמו שאני לא יכול לישים הכול...ככה כולנו...

כן אבל בעצם.... זה משפט קצת

מאין מתנשא... אמממ...מי מחליט מה זה להיראות טיפש? כי בעצם אם בנאדם רוצה להגיד משהו אז הוא לא חושב שזה טיפשי... כך שהמשפט לא הוגן לדעתי... אבל מבינה אותך... כשאני שמעתי את המשפט לפני שנתיים מאוד מאוד האמנתי בו... חחח אפילו כתבתי אותו בכיתה שלי כי הייתי בועדת קישוט... לא חשוב
אז זה נכון... יש בו משהו נורא נכון אבל זה תלוי איך תופסים אותו... "עדיף לשתוק ולהיראות טיפש מאשר לדבר ולהוכיח שזה נכון" עכשיו כשאני (שוב
) חושבת על זה.... זה בעצם אולי בא להגיד שכשאתה רוצה להגיד משהו רק כדי לא להישמע טיפש... אז עדיף לא להכניס את עצמך למכולדת שתימשך עד שתצא יותר טיפש ממה שהיית בנקודת התחלה stooooooopppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני מזיינת ת'שכל?!?!?!?!?!?!!?!?!??!?! אוי אל תתחילו לדבר על דברים עמוקים כי אני יכולה שעוווווות לזבללללל די די סיימתי|מזיע|

PSYCHO ROI

New member
יפה אמרת...

הסברת את המשפט טוב מאוד... אין פה במה להאמין זה לא תנ"ך זה משפט חוכמה... אתם יכולים לישים אותו אתם יכולים גם לא

מה?../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שאי פעם אמרו לי "יפה אמרת".... בדר"כ יורדים עליי ואומרים לי איזה משפט סיני עתיק שקשור בטיפשים

PSYCHO ROI

New member
ראית מאמי

תמיד יש הפתעות נעימות בחיים... אני לא ירד עליך.

לא, לא הבנתם!!

זה משפט לטיפשים בלבד. הוא כלל וכלל לא רלוונטי לאנשים חכמים. פשוט זה אומר לאנשים טיפשים שעדיף להם לשתוק ושלא יראו שהם טיפשים מאשר שהם ידברו ויוכיחו את זה. אבל זה בכלל לא קשור לריב חחחח :) והילה והדר- חאלס, לא מסתדרות-לגיטמי, אבל קחו הכל בפרופורציה ו"עדיף מלשנוא זה לאהוב"

אני שונאת כשעושים לי את זה!!../images/Emo46.gif

אם מישהו אחר היה מגיב לפני על כל העיניין... הייתי אומרת בידיוק את מה שאתה אמרת... וזה מרגיז שאני הייתי הראשונה...
אבל לא אישי.... אותך אני יכולה לאכול איך אני אכעס עלייךךך?

נוכחת!

שם: נועה
מעמד חברתי: אממ טוב? חיחי
ביטוח רכב: אאודי TT =] טחח
תמצאו אותי גם בפורום: כלמיני...
דבר ראשון שאני עושה בבוקר: לא קמה מהמיטה..
לפני שאני נרדם אני חושב: אוי אוי בא לי סיגריה..חע
אני שונא שאנשים: מרכלים מאחורי הגב..אם כבר, אז תגידו מול הפרצוף!
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: מייעו...
בדוגרי, אני בנאדם מאוד: נחמד

ווואוווווו חופשייייייייי

תמיד בלילה יש כזה סרטים אפלים וקולטים אותם נגיד מעשנים סיגריה ופתאום מה זה בא לי....=/ אבל אני כבר מתה ואין כוח לקום מהמיטהה... ייווו חופשיייי

אני! אני!

שם: צוף (
) פלוטקין
כן, אני יודעת שאתם לא מכירים!
מעמד חברתי: פאנן!
תמצאו אותי גם בפורום:אין כמו הפורום הזה!
בקיצור אין!
דבר ראשון שאני עושה בבוקר: אומר איזה יום יפה..
אבל באסה (
) יש בית ספר!
לפני שאני נרדם אני חושב: למה אני לא מצליחה להרדם?!?!
אני שונא שאנשים: חסרי ביטחון..
בדוגרי, אני בנאדם מאוד:חמוד ומוזר..

../images/Emo41.gifi'm here../images/Emo41.gif ../images/Emo107.gif

היי לכולכם !!! שיהיה לכולנו חודש מדהים ומוצלח!!!! =) תאחלו לי בהצלחה כי בחודש הזה יש לי פסיכומטרי...(=מוות) שם: הדר מואשמת ויסלר..=) (מסתבר שיש לי כינוי חדש...ויסלה התחילו לקרוא לי...=/ מוזר) מיקום: ראשלצ המערבית.. גיל:17 ומחר- חודשיים...=) מעמד חברתי: 1. תסתכלו בסוף החתימה החדשה שלי ותבינו... 2. מעודדת... אני לא צריכה לתת לזה הסבר אחר לא? =) חחח נו סתם...אני חנג' ברמות!!! ביטוח רכב:ללללללללללללללאאאאאאאאאאא אין רישיון עדיין...*הורים דפוקים* תמצאו אותי גם בפורום:לאחרונה נכנסתי לפורום מחול
ומצאתי שם פול אנשים שאני מכירה + המנהל הוא גר שכונה לידי...=) ובלהקה עם חברות שלי..יאאא דבר ראשון שאני עושה בבוקר: חוזרת לישון??? סתם...אהממםםם שותה נס...אמא מביאה לי ישר למיטה...=) לפני שאני נרדם אני חושבת על מי חושב? אני מפנטזת על זה שביום למחרת תהיה שביתה או משו כזה...=/ אני שונא אנשים שמשקרים, בוגדים
, לא מאמינים לי או לא מקשיבים למה שאני רוצה להגיד ועושים לי "חומה"...=/ O_O אם הייתי פוגשת אותי הייתי אומרת לי את וואחד מוזרה!!! בדוגרי, אני בנאדם מאוד: מ-ו-ז-ר-ה!!!! "גוד בלאס יו אול"..=)

../images/Emo121.gifאנוכי

שם:גלעד פריד
מעמד חברתי:כן
ביטוח רכב:של סקעת טוב סתם סתם.... חדל? לא
תמצאו אותי גם בפורום:פפפ לפרט? טוב נגיד ש... צילום
דבר ראשון שאני עושה בבוקר:צחצח שינים עם כינור גדול
לפני שאני נרדם אני חושב על: פפ הרבה, על היום שהיה על הפורום על שירים על אנשים קיצר... הרבה
אני שונא שאנשים: לוקחים לי דברים סתם ככה (זה גם תלוי מי..)
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: למה לי להגיד לי משהו? אני יודע עלי הכל
בדוגרי, אני בנאדם מאוד: אהבל? (זה גם נכון..) חברותי

moty18

New member
אני...

שם:מוטי מיקום:אשדוד גיל:18 וחצי מעמד חברתי:מפשוטי העם... :) ביטוח רכב:יש..חח טוב סתם סתם.... חדל. תמצאו אותי גם בפורום:זוחלים,רגאיי ועוד.. דבר ראשון שאני עושה בבוקר:קם משינה לפני שאני נרדם אני חושב:יש לי המון זמן לחזוב כשאני יושן,אז למה לי לחשוב לפניי? אני שונא שאנשים:צבועים,משקרים,וגונבים. אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי:איזה ראסטות יפות היו לך..! בדוגרי, אני בנאדם מאוד:רגיל,פשוט.

למעלה