נוכחות
אוקטובר
2004

DidjiT

New member
הוא דווקא ממש ממש חמוד ../images/Emo45.gif

ויצא לי לראות אותו כבר במציאות ולדבר איתו קצת..חחח חחח פורום רוני.. זה יכול להיות נחמד! יאללה ניצן.. שנצטרף יחדיו?

פ ו ס ט י

New member
בלהבלה

שם: ברית מיקום: חיפה גיל: 16 מעמד חברתי: גרוע ביותר!!! ביטוח רכב: הא. טוב סתם סתם.... חדל. תמצאו אותי גם בפורום: דבר ראשון שאני עושה בבוקר: פותחת עיניים? לפני שאני נרדם אני חושב: על היום שעבר אני שונא שאנשים: מתחילים להגיד משו ולא מסיימים!!! אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: הא?! בדוגרי, אני בנאדם מאוד: =/

תגידי איזה מזל את?

חחח את נשמעת לי בנאדם מזההה מעניין.... (עזבי עזבי עליתי על זה מזמן והרגשתי צורך להגיד
) ועוד שאלה... (מה-עובר-עליי-בזמן-האחרון?
) מזה פוסטי?

fleaboy

New member
אני

שם: נדב מיקום: נטף גיל: 16 מעמד חברתי: הא? מעמד נמוך? חח ביטוח רכב: אין טוב סתם סתם.... חדל. P: תמצאו אותי גם בפורום: ראסטאפריי ישראל (לא בתפוז) דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מצחצח שיניים לפני שאני נרדם אני חושב: הרבההה הרבה... לוקח הרבה זמן להרדם אני שונא שאנשים: שונאים אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: שלומ :] בדוגרי, אני בנאדם מאוד: מוזר

fleaboy

New member
תשובות :]

נטף זה במרכז... חצי שעה מירושלים... זה חוררררררררר והפורום שלי זה (פרסומת סמויה): rasta.org.il/forum והאיסיקיו זה 43830368

InfernalMajesty

New member
../images/Emo2.gif מווווּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּצ

שם: אלה מיקום: הרצליה גיל: 16 מעמד חברתי: דוגרי ביטוח רכב: אכלתי אתמול תמצאו אותי גם בפורום:
פה ושם דבר ראשון שאני עושה בבוקר: שמה משקפיים
כי אני עיוורת בלי לפני שאני נרדם אני חושב: על כמה שאין לי זין לבצפר מחר אני שונא שאנשים: בוהים אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: "דוגרי" בדוגרי, אני בנאדם מאוד: דוגרי.
דוגרי.

אני כרגיל באיחור...

שם: גילי רומן
מעמד חברתי:צופיפניקית מושפלת
ביטוח רכב: הלוואי והיה!
תמצאו אותי גם בפורום:הממ...הייתי פעם בפורום פיות ושדונים ועכשיו אני קצת קוראת בפרורום חסידות ברסלב...זהו...
דבר ראשון שאני עושה בבוקר: שמה מים לקפה
לפני שאני נרדם אני חושב: על מה לא הספקתי היום
אני שונא שאנשים: נשענים עלי/ מתנשאים!
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: תפסיקי לצחוק כבר!!!
בדוגרי, אני בנאדם מאוד: טיפש!

SpellBound

New member
ואנ החדש גם נוכח!!!

שם:נועם/נעם מזרחי מיקום:אזור <ליד חולון> גיל:17 וחודש<בעעע שונאאאאא> מעמד חברתי:אופנוקול ביטוח רכב:5000000 כמובן טוב סתם סתם.... חדל. בלעעעעע תמצאו אותי גם בפורום:לא תמצאו אותי...:) <אני פה כי לי הכריחה אותי:):):): דבר ראשון שאני עושה בבוקר:פוקח עיניים לפני שאני נרדם אני חושב:לקום להשתין??? אני שונא שאנשים:חוזרים על מה שהם אומרים לי הרבה אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: נועם זה שם יפההההההה/מדהיםםםםםםםםםםם <בהשראתכם>:) בדוגרי, אני בנאדם מאוד:

למעלה