נוכחות
אוקטובר
2004

היייייייי../images/Emo46.gif זה שלי!......./images/Emo46.gif

בסךהכלתמידבנאדם
אויש זה טוווב! עכשיו אם ישאלו אותי למה בחרתי את הניק שלי אני אדע איך להסביר בלי להסתבך.... יוהו!!
היפ היפ הוראי! היפ היפ הוראי! היפ היפ! הוראי! הוראי! הוראי!!!!

אני ההיא שנקראת הינני../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

שם:מאיה, אבל אתם יכולים לקרוא לי מאיו
מעמד חברתי:מעמד חברתי?!?! נשואה|
תמצאו אותי גם בפורום:יוני בלוך, אלן ריקמן
דבר ראשון שאני עושה בבוקר:מצחצחת שיניים, אחרי שוידאתי שקמתי על רגל ימין בלבד
לפני שאני נרדם אני חושב:לפני שאני נרדמת, אני לא חושבת.
אני שונא שאנשים:מתווכחים איתי על דברים שאין להם מושג בהם
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי:נייייייייייצן....בואי נלך מכאן...אל מקום אחר, שם אין ארון בו אבא מסתתר.....ניצן, נכון שזה מוקצן ולא כל כך סביר, בקושי להכיר וכבר לכתוב לך שיר
בדוגרי, אני בנאדם מאוד:הפכפך.....

כמה דברים!../images/Emo9.gif

1. אמממ ב"אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי:" הכוונה היא לאם היית פוגשת את עצמך! את מאיה! אוי סתומים שלי... את השניה שלא הבינה
אבל קטנה.... יש לך רשות מיוחדת
2.נשואה.... חחח קרעת אותי
3.חשבתי על זה בקשר ללקום ברגל ימין!!! המיטה שלי, אז היא בתוך נישה שכזו כש-3 צדדים של המיטה מוקפים בקירות והצד היחיד שאני יכולה לרדת מהמיטה ממנו זה עם רגל שמאל! (כאילו אפשר להתהפך ולרדת הפוך... אבל מי עושה את זה? וגם יש לי רק את המזרון אז זה נמוךךך
) קיצר! כל חיי קמתי ברגל שמאל!!
רע ומר....
4.וזהו!

לא לא

זה נקרא להתהפך..... כאילו לא משנה איך נרדמים, כשקמים מתהפכים על הגב מכל מצב ואז יורדים מהמיטה.... אי אפשר לקום מהבטן כי אני אפולללל זה מה שאתה רוצה?? שאני אפוללל?!?!?!?

../images/Emo121.gifחס וחלילה, שאת תיפלי?

טפו טפו טפו, התכוונתי שלמיטה יש שני צדדים, ראש והצד השני, תקראו לו איך שתרצו... ראש ואיך שתרצו... אז אם הראש שלך נימצא בראש והרגלים באיך שתירצו, ואת תשני הפוך ככה שהראש באיך שתרצו והרגליים בראש, את תקומי על צד ימין. מקווה שהבנת כי אני לא...

הבנתי../images/Emo9.gif

אבל יש לי טלויזיה מולי כשאני בצד של הראש..... קיר אין דבר.... אני חייה טוב עם רגל שמאל...............

אה כן?!?!?!../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

כולה פיספסתי "י" אחת......לא ביג דיל.... זה מה שקורה אחרי שקמים ב5 בבוקר כדי ללכת לצבא...
אבל סלחת לי, כן?!?

nawa

New member
נוכח

שם: נאור מיקום: קרית אתא גיל:
טו 29 מעמד חברתי: מפשוטי העם ביטוח רכב: יש טוב סתם סתם.... חדל. תמצאו אותי גם בפורום: שוטי הנבואה "הרשמי" דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מדליק את המחשב לפני שאני נרדם אני חושב: עליה אני שונא שאנשים: מקללים אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: תחכו לפגוש אותי שוב ואז תגידו... בדוגרי, אני בנאדם מאוד: מיוחד

יאאאא כמה שחיכיתי לזה...(כמה?)

שם: אוריה (אורי, פרפרית, אורית, אורוש וכו' וכו') מיקום: אתם לא ממש רוצים לדעת, סמכו עליי
גיל: 17 וחצי (יאאא כמה גדלתי) ביטוח רכב: קודם צריך רכב, אח"כ ביטוח (סאמקקקקק, הייתי אפילו מסתפקת ברישיון
) דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מכבה את השעון המעורר המעצבן שנשמע כמו תרנגול...וחוזרת לישון (אם אני קצת שפויה, מכוונת שיצלצל אחרי 10 דק', אם לא פשוט מחכה שמישו יעיר אותי...) לפני שאני נרדם אני חושב: לא חושבת בד"כ, אז שאני אחשוב לפני שינה??? בקשה מוגזמת... אני שונא אנשים: שיורקים את כל מה שיש להם בריאות בבהמתיות אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: היי בובע, מה המצב? הכל טוב איתך? איך החיים? בדוגרי, אני בנאדם מאוד: מאוד מאוד לא מוגדר (או שכן...). אהבתי את ההתפקדות נשאר רק לשנן את כל השמות

../images/Emo26.gifתוספת שנשמטה לה ../images/Emo3.gif

מעמד חברתי: מעמד הביניים, ירדתי אל העם

אלללה

שם :עדי מיקום: חיפע גיל: 16 (כמעט וחצי יאיי) מעמד חברתי: אצולה (= טחחחח כע בטח ביטוח רכב: /= יש לי אופניים תמצאו אותי גם בפורום: לפעמים נוע"ם המממ וזהו.. דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מצחצחת שינייםםםםם לפני שאני נרדם אני חושב: וואי כל מיני $$#@#^@$)^&@)^&)@#&%@ אני שונא שאנשים: משקרים אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: "וואי איזה לשון ארוכה"!! טחח בדוגרי, אני בנאדם מאוד: "מיוחד" (תבינו איך שבא לכם טחחח) פנאן של יום גם לך קריזיונרית

DidjiT

New member
../images/Emo60.gif נו טוב....../images/Emo60.gif

שם: שיר
מעמד חברתי: סבבבה..
ביטוח רכב:
|ליצןטוב סתם סתם.... חדל.
תמצאו אותי גם בפורום: אביב גפו לעיתים
דבר ראשון שאני עושה בבוקר: מצחצחת שיינים!
לפני שאני נרדם אני חושב: כמה זמן יקח לי להירדם
אני שונא שאנשים: מציקים לי ושואלים אותי מה קרה כשאני עצובה רק בגלל שהם סקרנים ורוצים לדעת מה קרה לי...
אם הייתי פוגש אותי הייתי אומר לי: מה עישנת
!|
בדוגרי, אני בנאדם מאוד: פסימי?

אני רוצה להבין פה משהו...../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

חשבתי שאת לא אוהבת את אביב!!...
וואי והפורום של תפוז הכייי אומוהים..... פיחס נעמן סער וכו' וזהו.כיף חיים

DidjiT

New member
פיכס אביב.

אבל דווקא בגלל זה הצטרפתי לפורום.. נחמד לדבר עם אנשים שלא באותם דעות איתך... את יודעת...חחח יו. לא לדבר ככה על נעמן כפרות עליו!!!!

אמממממממ

נשמע נחמד דווקא... מקום לפרוק עצבים.... אולי אני אלך לפורום אמממ רוני או משו? נחשוב על זה
ונעמן פיחחחחחס.... גמני אהבתי אותו לפני שהכרתי אותו במציאות.... הוא כאילו לא מניאק או משו... הוא פשוט יצור

למעלה