עכשיו האחות הקטנה מארחת את שי

BeN ShaDe

New member
שי על יוסי :

בנאדם הורס מצחוק. הייתי מסתדר איתו מחוץ לבית. עינב או לאון ייזכו בתוכנית ולא יוסי.

BeN ShaDe

New member
יוסי - כוכב הריאליטי הישראלי הגדול בכל הזמנים

שיר הדורבן אפילו כבר יש.

shy6

New member
כנראה שי התנה את השתתפותו בתוכנית בכך

שלא ילגלגו עליו. שימו לב שאפילו עידן קפון לא הגיע להגיד לו למה הודח.

BeN ShaDe

New member
מסכים מאוד איתך. משהו מסריח פה.

אפילו מוט בובליל לא היה.

droriko

New member
מה פתאום התנה?

יש להם בחוזה סעיף שמורה עליהם להגיע לאחות הקטנה לאחר ההדחה , אין פה בכלל מקום למשא ומתן. .

shy6

New member
קודם כל

האם ראית את החוזה שלהם? אני בספק גדול וגם אם כן יש סעיף כזה, אז הוא לא "התנה" אבל בהחלט ביקש לא לרדת עליו. עובדה שאפילו פעם אחת אפרת לו עקצה אותו, דבר שהיא עושה לכל המודחים עד עכשיו. וכמובן ,פעם ראשונה שעידן קפון לא היה בתוכנית.

droriko

New member
אני ראיתי את כל הראיונות עד עכשיו

ורואים בבירור שיש הבדל בין אברמוב של מאחורי הגב לאברמוב בפנים אל פנים, היא הרבה יותר מתונה איתם בשיחה אישית (פה ושם היא עוקצת אבל במינון די נמוך). כמו שכבר כתבתי כאן , בשיחות האישיות היא לא מוציאה את המרואיין יותר מטומטם ממה שהוא כבר , היא נותנת לו לעשות את העבודה לבד (ולפי התשובות של שי אני מבין שזה דווקא עבד לא רע).

droriko

New member
וברור שיש כזה סעיף

לא סתם הם מגיעים לשם באופן קבוע שבוע אחרי ההדחה(שי שבועיים אחרי ההדחה, אבל בגלל השבעה).

jaycom

New member
יש להם חוזה

ערוץ ביפ הוא חלק מקשת... יש להם חוזה של שנתיים שהם תחת קופרמן הפקות. לכן הם חייבים להתייצב בכל תוכנית הדחה בערוץ 22 (כולל אשר שמגיע מטבריה ונעמה ממושב רחוק בצפון). הם גם חייבים להתייצב בשישי אחרי ההדחה באחות הקטנה, כולל אשר שזה יום שישי והוא אמור להגיע לת"א לפני כניסת השבת... כמו כן, הם חייבים להגיע למספר אירועי יצחנות כמו שכולם הגיעו לאיזה מסיבה שהייתה בת"א.. כולל אשר שמה לו ומסיבות בת"א.. אם מישהו מתנגד הוא מפר חוזה והוא חייב לשלם הרבה כסף, כמו שעשתה ויקה אגב, שהייתה חתומה באבוט רייף המאירי (של הישרדות) והייתה צריכה לשלם קנס גבוה בשביל להשתתף ברוקדים עם כוכבים. לא סתם חצי מהקאסט של הישרדות פועל בערוץ 10. דן מנו בתוכנית הבוקר, נעמה וליה בכתבות תרבות..

shy6

New member
שוב

אף אחד פה לא ראה סעיף בחוזה שלהם שכתוב בו "חייבים להשתתף באחות הקטנה". אז כל עוד לא ראיתם אתם יכולים רק לשער ובטח לא הגיד "בטח שיש להם סעיף כזה". חוץ מזה, הם באו בשביל הפרסום לאח הגדול וגם אם אין סעיף לבוא לאחות הקטנה הם היו באים, כמו שיבואו לכל תוכנית שתזמין אותם,כי זה הייתה הפנטזיה של רובם שם.

jaycom

New member
ושוב אני אומר לך

יש להם חוזה כי הם מדברים על זה כל הזמן.. ויוסי ממשיך לטעון כי לא קרא את הכל, ואשר בכלל חתם בלי לקרוא.. רק אתמול דיברו על זה שבחוזה כתוב להם שהם נשארים בוילה בין 90 ל-120 יום או משהו כזה.. נראה לך שכולם היו באים לאולפן כל שבוע בשביל שיראו אותם דקה וחצי אחרי שמדיחים מישהו?? יש להם חוזה ותפסיק לבלבל במוח ולגיד לא על כל דבר רק בגלל שזה דווקא. ברור שאף אחד פה לא ראה את החוזה שלהם, איזה טיעון מפגר זה להגיד למישהו שלא ראה את זה.. אבל יש דברים שהם ברורים.. זה ידוע שבכל תוכנית ריאלטי הם חותמים על חוזים לכמה שנים.. רק היום הייתה כתבה בידיעות ונאמר שם שהמודחים לא יכולים להגיב במשך שנתיים על הנעשה בתוכנית כי הם חתומים על חוזה שאסור להם לעשות כלום בלי הסכמה של ההפקה.

shy6

New member
ברור שיש חוזה

במיוחד לגבי התוכנית המרכזית בערוץ 2 וכל הדברים שמותר ואסור להם להגיד. אבל ממש לא בטוח שגם לגבי תוכנית נידחת בערוץ ביפ. לא אני ולא אתה יודעים, אפשר רק לשער. זהו.

jaycom

New member
אז בוא תבין משהו

ביפ חתומה עם קשת על חוזה שותפות! בגלל זה בביפ יש שידורים חוזרים של כל התוכניות הבידור ששודרו בקשת (בעבר הרחוק חלומות בהקיציס, עדי אשכנזי, מועדון לילה, כישרון או כישלון, כמובן ארץ נהדרת וכו...) מנגד בקשת משודרים תוכניות מקור של ביפ (בזמנו האקדמיה לצחוק, המאסטרו עם צביקה פיק, החטא ועונשו, דאבל דייט ובקרוב אבי ביטר חי בסרט ואני מאמין שיש עוד אני פשוט לא זוכר...) בגלל זה יש כל יום בביפ תוכנית חדשה של האחות הקטנה... באמת נראה לך שביפ סתם היו מקדמים את התוכנית הזאת?

shy6

New member
טוב, אנחנו טוחנים מים

אני יודע שביפ קשור לקשת. אף אחד כאן לא יודע מה רשום בחוזה מלבד כמה סעיפים בטוחים שיש בכל תוכנית. אנשים כאן חייבים להספיק להיות כל כך טוטאלים ובטוחים בעצמם, זה רק יעשה טוב לפורום. הנושא שהתמקדתי בו בהודעה הראשונה לא היה "סעיפים בחוזה של שי" אלא איך קיבלו אותו באחות הקטנה.

jaycom

New member
../images/Emo13.gif אתה זה שטוחן מים

אני מסביר לך איפה הטעות שלך... אם אתה יודע שביפ קשור לקשת, איך זה שאתה שואל שיש להם חוזה להגיע לתוכנית נידחת בביפ? אתה חי בסרט אם נראה לך שמה שכולם חולי פרסום שמפנטזים להגיע לתוכניות האלה.. באמת חי בסרט. ואני בטוח בעצמי כי אני יודע למה, לא סתם אני אומר לך את זה בנחרצות כזאת. אם אתה לא בטוח בעצמך אז חבל שאתה סתם מתווכח..

droriko

New member
אתה יכול לא להסכים איתו

אני אישית לא מסכים איתו, אבל מבלבל את המח הוא לא,הוא יותר לנמק טוב את הדיעות שלו , אז קצת להוריד את הטונים . אם כבר להיטפל למישהו, אז לכל הפישרים פה בפורום שמעלים הודעה שהעלו כבר 500 פעם בפורום ("באנה קלטתם איזו שרלילה ונסה!!!!!!!") או כל מיני ירקות אחרים.

יNOT

New member
אני עדיין לא קולט,למה מתווכחים על המובן מאליו

כנראה שאנשים באמת חושבים שהם נהנים להגיע ל"אחות הקטנה" כי זו משאת חיייהם
או להגיע שוב ושוב לשידור המרכזי בהדחות , כי פשוט אין להם משהו יותר טוב לעשות ,והם כל כך מתגעגעים לארז ואסי

jaycom

New member
../images/Emo127.gif

יNOT מה קרה שאנחנו מסכימים על משהו סוף סוף?

shy6

New member
הם נהנים להגיע לאחות הקטנה

למה נראה לכם שהמתמודדים באו לאח הגדול? הכסף הוא רק בונוס, הם רוצים תהילה ופרסום. אפילו אשר, שמכל המתמודדים היה נראה שהוא הכי לא בקטע ,התראיין השבוע למעריב ואמר שהוא מת שיקראו לו לקמפנים. הם יודעים שדקות התהילה שלהם יגמרו עוד מעט והם מנצלים אותם עד הסוף, כולל להגיע לתוכניות נידחות. בנוגע להגעה שלהם למשדר ההדחות - כמובן שזה בחוזה שלהם.

למעלה