עכשיו האחות הקטנה מארחת את שי

shy6

New member
איך אני מטעה בדיוק?

הרי אני לא קובע עובדות כמוך, אלא רק אומר את דעתי. אני אומר "לא" כדווקא? אני לא אמרתי "לא"אפילו פעם אחת בדיון הזה. אני אמרתי "לא בטוח", כלומר יש לי ספקות. אתה ניסית לשכנע אותי שלא צריכות להיות ספקות ושאתה צודק בלי לתת שום הוכחות, אז אני לא השתכנעתי ונשארתי עם הספקות. זה כל הסיפור פה.

jaycom

New member
אתה טועה

ומטעה. וזהו נגמר הדיון. אני צודק ואתה טועה מה עוד צריך להוסיף?

shy6

New member
אני חייב לציין

שזה הדיון הכי דבילי שיצא לי לנהל. דיון שאני אפילו לא מביע בו שום דיעה לכאן או לכאן ואומרים לי שאני טועה ומטעה. שוב. אני לא אמרתי שאתה לא צודק, אלא אמרתי שיתכן שאתה טועה וכל עוד אין לך הוכחות מצולמות לא נדע לעולם אם אתה צודק או טועה. גם אתה לא תדע.

jaycom

New member
הוכחה מצולמת?

רוצה גם עדי אופי? טביעות אצבע? ואתה טועה ומטעה ואני צודק... למה להתווכח..?

shy6

New member
אסתפק בצילום

והבנתי שאתה טרול אז סיימתי פה. אתה יכול להמשיך להתווכח עם עצמך.

jaycom

New member
גרגמל

אני מבין שאתה גרגמל. אתה יכול להמשיך להתווכח עם עצמך... למה אתה מטעה את האנשים פה?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif בתוך אחד שלוקח חלק בדיונים דביליים

(דבר שקורה בגלל שהצד השני הוא
שמתווכח על דברים , או שעומדים בסתירה להיגיון , או בגלל שבודים חוקי מדינת ישראל והרשות השנייה שלא הומצאו מעולם ) אתה מתעקש סתם, תחשבו רגע...אם ביפ בשותף עם ההפקה של התוכנית, אם כל החבר'ה שמגיעים ל"אחות הקטנה" "רק" מחפשים את המצלמה , ומעבר לזה ....אין דובוני איכפת לי, אין חדי קרן. (מה לעשות בסוף הכרחת אותי לחזור על זה
) בהצלחה
(אם אתה כזה תמים ,אתה עוד תשלח הרבה SMSים , גם בתוכנית הבאה, וגם אם יתרימו ל
או לדובוני איכפת לי
)

jaycom

New member
תקשיב שנייה

האמת שכבר ממזמן הבנתי שהבנאדם
רציתי לראות מה קורה שמגיעים כמה שיותר לצד שמאל בשרשור.. איך זה מצתמק.. האמת מרתק ביותר.. אני, אתה ושאר האנשים פה יודעים שזה נכון שיש חוזה ושאין חדי קרן ודובוני אכפת לי.. הבנאדם בדיחה אז ניסיתי לזרום.. אז אל תתרגש יותר מדי

24שעות1

New member
שי מתראיין אחרי שבועיים נתן לזמן לעבור

ולדעתי הגיע להתראיין אם תנאיים מגבילים מראש זה ברור אפרת ראיינה אותו בכפפות של משי ובזהירות רבה איפה נעלם קפון כנראה לא זומן אחרי הכתבה ששלח

BeN ShaDe

New member
אטינגר הערס! ../images/Emo6.gif

אבי צוחק על השרמוטה של יוסי : "אם אני אומר לאמא שלי זונה , היא מבינה שאני רוצה אוכל חם".

BeN ShaDe

New member
"מדי שנה 360 אנשים נהרגים בגלל סריגה".

"אם שותים , לא סורגים". אבי ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!

יNOT

New member
../images/Emo4.gif

משמע כמו סוג הבדיחות שצריך להיות באותו הרגע בשביל להבין, כמו כל האימרות על יוסי כנראה...

BeN ShaDe

New member
אבי טוען שהוא לא פרידמן...

אבל בתיק יש לו קופסא של גפילטע פיש ודיסק של חווה אלברשיין.
תאמינו לי שזה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ומצחיק משבוע סוף.

הלה3

New member
בהתחשב בעובדה ש

הוא לא ראה "כלום" - הוא מעודכן יפה מאוד בפרטים.

אתיאב

New member
גם אפרת סולדת אותו בתכניתה

למה היית עמו עדינה? חיכיתי לך שתצליפי בו בלשונך-ואת נתת לו לנאום עלייך גם--? פחדת שיחטיף לך?

למעלה