עכשיו האחות הקטנה מארחת את שי

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

ניחוש שלי: אתה מאלה שמאמינים שאפשר להדיח מתמודד מסויים מהווילה, ושזה תלוי אך ורק בך כשולח SMSים

יNOT

New member
תמימות ../images/Emo13.gif

אני כבר הייתי צריך לכתוב פה למישהו שאין דובוני איכפת לי, אני מקווה לא לחזור על זה גם בשבילך

shy6

New member
התמימות

היא באנשים שחושבים שהמתמודדים לא באו בשביל פרסום ותהילה ושגוררים אותם באוזניים להגיע ל"האחות הקטנה".

jaycom

New member
לא גוררים אותם באוזניים

ההפך.. בקופרמן הפקות היו שמחים אם מישהו היה מתנגד, כי אז הם היו תובעים לו את הצורה על הפרת חוזה ועושים מלייאנים.. תפסיק להיות ילד קטן וללכת ראש בקיר כשאתה יודע את האמת..

shy6

New member
"אתה יודע את האמת..."

זה משפט של ילד קטן:) בכל מקרה,אני מאלה שצריכים לראות דברים בעיניים כדי להיות בטוחים. מאותה סיבה שאני לא בטוח שיש עבמים כך אני לא בטוח שיש סעיף השתתפות ב"האחות הקטנה". וזה מה שאני אומר כבר כמה הודעות ואתה מנסה לשכנע אותי אחרת בלי לתת שום עובדה נחרצת. אז בוא נסיים כאן כי זה באמת הדיון הוירטואלי הכי דבילי שניהלתי.

jaycom

New member
איזה גאון אתה

איך אתה מקשר עבמים פתאום זה רק אתה יודע.. עזוב זה לא משהו שאתה יכול להתווכח אליו, פשוט כך את זה כעובדה!

jaycom

New member
ועוד משהו קטן..

זה כמו שתגיד לי שארז טל ואסי עזר לא מקבלים כסף על זה שהם מנחים את התוכנית... הרי אין לך הוכחות שהם מקבלים כסף לא? ראית את החוזה שלהם? זה כמו שתגיד לי שהם נמצאים שם בשביל החשיפה.. עזוב זה סתם חרטוטים מה שאתה מדבר..

shy6

New member
יש דברים שמובנים מאליהם

כמו שאני יודע שהשמש תזרח בעוד כמה שעות, אני יודע שארז טל מקבל תגמול על עבודתו,כמו כל בנאדם אחר. סעיפים נידחים בחוזים של משתתפי ריאיטלי,זה כבר תיקים באפלה.

jaycom

New member
סעיפים נידחים?

רואים שמעולם לא קראת חוזה.. כל סעיף ותת סעיף בחוזה נחשבים, ולכן גם אם זה נכתב בפונט לא ברור על גודל 2 זה תקף. אני יכול עכשיו שעה להתחיל איתך שיחה על איך זה ברור לך שארז טל מקבל תגמול על עבודתו, יש לך הוכחות? קראת את החוזה שלו? לא... אז מה אתה מחרטט לי מה מובן מאליו ומה תיקים באפלה. אני אומר שהוא בתוכנית רק כי הוא מרגיש שהוא מזדקן ואין לו עבודה. אתה יכול לסתור אותי? אין לך הוכחות.. אתה באמת חי בסרט אם אתה חושב שכולם שם מפנטזים להתארח בתוכניות טלויזיה, בעיקר "נידחות" כהגדרתך בביפ..

shy6

New member
חמוד

אתה מוביל אותי לוויכוח עקר. אני הבעתי את דעתי ששי אולי התנה את ההשתתפות שלו באחות הקטנה בכך שלא ילגלגו עליו. אז אתה כתבת כתגובה שזה בחוזה שלו להגיע. אני בתגובה כתבתי שזה כלל לא בטוח. אתה כתבת שזה כן.אני הגבתי שלא .אתה קבעת שכן. אני כתבתי שלא ראיתי את החוזה בעיניים שלי אז אני לא יכול להיות בטוח. אתה כתבת שאתה יודע שזה מה שכתוב.אני לא מכיר אותך ואין לי מושג מה אתה יודע או לא יודע.אתה ממשיך לשכנע אותי שאתה יודע... די. אם היית מהמר על מליון דולר אני בטוח שהיית שם את ההימור על זה שארז טל מקבל שכר על עבודתו ולא על זה שיש למתמודדים סעיף בחוזה שמחייב אותם להופיע ב"האחות הקטנה". נכון?

jaycom

New member
חמוד

הבאת לי פה תקציר של הפרקים הקודמים... כמובן עם סילוף לטובתך אבל מה אכפת לי.. למתמודדים יש סעיף בחוזה שמחייב אותם להופיע כל שבוע בתוכנית ההדחה, כמו שהם מחוייבים להופיע באחות הקטנה. למה אתה צריך להעמיד את העניין שארז טל מקבל כסף כקונטרה לעניין הזה? זה כמו שאני יגיד לך.. על מה תהמר? שהשמש זורחת כל בוקר או שהיא שוקעת כל ערב? זה מפגר להגיד לי על מה הייתי מהמר כששני הדברים ברורים לי כשמש.. והדיון מבחינתי הוא על זה שאתה חושב שהם חולי פרסום שמפנטזים להופיע בכל תוכנית טלויזיה. זה שאתה חושב ככה רק מראה כמה האופקים שלך רחבים.. למה נראה לך שזה מה שהם רוצים? איזה שטויות במיץ...

shy6

New member
או, זה דיון קצת יותר נורמלי

"האם המתמודדים באו לאח הגדול בשביל הפרסום?" אני חושב שכן וזה בא לידי ביטוי באמירות של התמודדים עצמם. שיפרה אמרה כמה פעמים שהיא באה לתוכנית בשביל הפרסום.היא אמרה שהיא רוצה שיבואו הרבה אנשים לתערוכות שלה ושבזכות התוכנית זה יכול לקרות. רנין שחקנית, אז הפרסום יעזור לה. נעמה לפי דבריה באה לקדם את הספר שלה. לאון חולה פרסום...עם זה אי אפשר להתווכח. יוסי,לפי ידיעות אחרונות של היום, אמר להפקה שיתנו לו הרבה זמן מסך ושיעשו אותו כוכב. שי אמר היום באחות הקטנה שהוא בא כדי שהפרסום יעזור לו בעסקים. ובכמה לילות המתמודדים דברו על זה שהם כבר מתים לצאת מהוילה וללכת לכל מני השקות ביחד. גם לא פעם המתמודדים אומרים אחד לשני שהם כבר ניצחו,שהם השיגו את מה שהם רצו כבר(וזה לא המליון כמובן).

jaycom

New member
אתה בורח מהדיון..

עזוב למה באו לאח הגדול.. כל אחד והסיבות שלו. צבר רצה להתפרסם? ונסה רצתה להתפרסם? עינב? קרן? בוריס? איתי? על כל אלה שאתה אומר לי שהם רוצים להתפרסם אני מביא לך כאלה שלא רוצים.. למה נראה לך שהם מפנטזים להופיע בכל תוכנית אירוח שיש? מפנטזיםםם איזה מילה הבאת... שורה תחתונה ראבק יש להם חוזה, אי אפשר להתכחש לזה... נראה לך סתם בערוץ 20 בהוט יש פרסומות לאחות הקטנה? זאת תוכנית של קופרמן ושל האח הגדול.. כמו שהם מחוייבים להיות בתוכנית בערוץ 2 הם מחוייבים לתוכנית בערוץ ביפ. וחלאס באמת שאין לי יותר כוח להתווכח עם זה. אתה החלטת שזה לא ככה כי נוח לך לחשוב ככה משום מה.. כי אתה חושב שכולם חולי פרסום. כשתגדל לאט לאט תבין שהעולם לא כמו שאתה חושב, ושאם אתה הולך לתוכנית ריאלטי אין לך רק זכויות (פרסום, זכייה בפרסים) אלא גם חובות של אירועי יח"צנות וכו... קופרמן הופכים להיות הסוכנים שלהם למשך שנתיים (או יותר, תלוי כמה חתמו), וכל דבר עובר דרכם.. אם הם עושים איזה קמפיין אז קופרמן מרוויחים אחוז מסויים מהכסף. מסתבר שקראת את הכתבה היום... דובר שם על כך שכבר קבעו תג מחיר פרסום ליוסי שעומד על 100,000 שקל, מי נראה לך שקבע את זה? יוסי עצמו? הוא לא יודע שהוא יכול להרוויח סכום כזה, אלא קופרמן עצמם. זה העניין עם חוזים. כמו שויקה חתמה על חוזה בהישרדות והייתה צריכה לשלם קנס בשביל לעבור לערוץ אחר, וכמו שהיה את הסיפור עם מאיה בוסקילה והסוכן שלה רוברטו, זוכר? היא בעצם "כבולה" אליו הרבה שנים כי היא זאת שחתמה אצלו כשהייתה לא מוכרת אז בעיה שלה.. חתמת אז תעמדי בחוזה.. זה אותו דבר לגבי האח הגדול.. ועכשיו אחרי החפירה הזאת, באמת שאין לי כוח.. תלך, תעשה שיעורי בית ותראה שאני צודק..

shy6

New member
אתה שוב גורר אותי לדיון המשמים הזה

אני יודע שיש חוזה, והדברים שכתבת בהודעה האחרונה ידועים לי. בסהכ אני לא בטוח לגבי הסעיף של האחות הקטנה , זה הכל. וכן,אנשים שבאים לתוכניות ריאליטי רוצים פרסום, אני בטוח שלא גיליתי לך את אמריקה.

jaycom

New member
אני לא רוצה פרסום

והייתי נכנס בכיף לתוכנית. לא כל יום יש לי סיכוי של 1 ל-15 לזכות במיליון שקל. ואל תבוא תגיד לי שזה דיון משמים אם אתה שעה חופר על זה שזה לא נכון.. שאתה מבין שאתה טועה אל תגיד שהדיון לא מעניין, פשוט תגיד שטעית וזהו.. למה ללכת סחור סחור.

shy6

New member
למה שאגיד שטעיתי?

האם שלחת לי את החוזה שלהם? אלך לדואר לבדוק...

jaycom

New member
כי אתה כל הזמן בורח מחוץ לדיון

בטענות מפגרות שזה לא מעניין. אם זה לא מעניין מה אתה עונה לי כל פעם?

shy6

New member
אני עונה

כי בסוף כל הודעה אתה רושם כמה שאתה צודק ושהצלחת לגרום לי להבין בטעותי,דבר שהוא לא נכון. אז אני מתקן אותך והכל חוזר חלילה. אז בוא נשים סוף לזה עכשיו ונסגור את הדיון והוא יפתח שוב רק כאשר תשלח לי את החוזה שלהם. זהו.

jaycom

New member
חחחחחחחח

זהו? מתי שאתה מחליט זהו? הנה הגבתי.. מה יקרה לי עכשיו? אתה טועה ומטעה אז אני עונה לך כל הזמן.. בדברים נכונים אגב שאתה בוחר להתעלם מהם כי כמוני גם אתה קראת את העיתון היום והרבה ממה שאמרתי לך כתוב שם.. אתה בנאדם לא חכם כל כך שרק אומר "לא" כדווקא ולא כי אתה מאמין בזה. וזהו נגמר הדיון. זהו.

למעלה