אתה בורח מהדיון..
עזוב למה באו לאח הגדול.. כל אחד והסיבות שלו. צבר רצה להתפרסם? ונסה רצתה להתפרסם? עינב? קרן? בוריס? איתי? על כל אלה שאתה אומר לי שהם רוצים להתפרסם אני מביא לך כאלה שלא רוצים.. למה נראה לך שהם מפנטזים להופיע בכל תוכנית אירוח שיש? מפנטזיםםם איזה מילה הבאת... שורה תחתונה ראבק יש להם חוזה, אי אפשר להתכחש לזה... נראה לך סתם בערוץ 20 בהוט יש פרסומות לאחות הקטנה? זאת תוכנית של קופרמן ושל האח הגדול.. כמו שהם מחוייבים להיות בתוכנית בערוץ 2 הם מחוייבים לתוכנית בערוץ ביפ. וחלאס באמת שאין לי יותר כוח להתווכח עם זה. אתה החלטת שזה לא ככה כי נוח לך לחשוב ככה משום מה.. כי אתה חושב שכולם חולי פרסום. כשתגדל לאט לאט תבין שהעולם לא כמו שאתה חושב, ושאם אתה הולך לתוכנית ריאלטי אין לך רק זכויות (פרסום, זכייה בפרסים) אלא גם חובות של אירועי יח"צנות וכו... קופרמן הופכים להיות הסוכנים שלהם למשך שנתיים (או יותר, תלוי כמה חתמו), וכל דבר עובר דרכם.. אם הם עושים איזה קמפיין אז קופרמן מרוויחים אחוז מסויים מהכסף. מסתבר שקראת את הכתבה היום... דובר שם על כך שכבר קבעו תג מחיר פרסום ליוסי שעומד על 100,000 שקל, מי נראה לך שקבע את זה? יוסי עצמו? הוא לא יודע שהוא יכול להרוויח סכום כזה, אלא קופרמן עצמם. זה העניין עם חוזים. כמו שויקה חתמה על חוזה בהישרדות והייתה צריכה לשלם קנס בשביל לעבור לערוץ אחר, וכמו שהיה את הסיפור עם מאיה בוסקילה והסוכן שלה רוברטו, זוכר? היא בעצם "כבולה" אליו הרבה שנים כי היא זאת שחתמה אצלו כשהייתה לא מוכרת אז בעיה שלה.. חתמת אז תעמדי בחוזה.. זה אותו דבר לגבי האח הגדול.. ועכשיו אחרי החפירה הזאת, באמת שאין לי כוח.. תלך, תעשה שיעורי בית ותראה שאני צודק..