שרשור אחה"צ ולפנות ערב
21/8/11

JasPoint

New member
גם אני בקושי רואה, ההפקה הבריחה אותי

האח הגדול מנצל את ערוץ 20 כדי לגרום לצופים להתמכר וליצור הזדהות עם המתמודדים. הדור הבא משתמשת בערוץ שלה כדי להבריח צופים. אנחנו רוצים את האמת, כל הזמן. אחרת מה הטעם לפתוח ערוץ של 24 שעות? אני לא מסוגל לצפות כשפתאום קוטעים שיחה כדי להעביר לראות מישהי שוטפת כלים, עושה ספונג'ה או זוג משחק שש בש או סנוקר. הם לא מבינים אפילו את הנזק שהם גרמו לתוכנית עם החובבנות שלהם בעריכת ערוץ 29 בזמן אמת. בנוסף הפרומואים בערוץ הזה הם סיוט. ההפקה הזאת אחראית גם להישרדות, היפה והחנון ו-TLV. הם לא יודעים להפיק ריאליטי לא מתוסרט שנערך בזמן אמת, והם בעיקר לא מבינים את הקונספציה שעומדת מאחורי ערוץ של 24/7. הם החליטו לא להראות כלום בערוץ 29 כדי שיוכלו לערוך דברים איך שהם רוצים, אבל הם לא מבינים שבגישה הזאת הם הבריחו את רוב הצופים. אם הם לא מראים כלום, אז מה הטעם לצפות? אם אין הזדהות אין סמסים, ואם אין התמכרות אין טעם להמשיך לעקוב אחרי התוכנית המרכזית. הערוץ הוא חלון הראווה של התוכנית, ואם חלון הראווה משעמם אתה לא נכנס לחנות.

נעמה8080

New member
ממש נכון

היה סוף שבוע משעמם מאד בוילה ועד שהיה קטע שאתי התעצבנה על אורטל העבירו לענבר ומישהו משחקים שש בש. הם חושבים שזה הישרדות. אין ספק שהם לא יודעים לעשות טלויזיה כמו האח הגדול. האח הגדול שם אותם בכיס הקטן, זה אפילו לא תחרות, זה מביך לקרוא לזה תחרות.

madteacher

New member
../images/Emo45.gif

מזל שיש לנו פורום שהוא הרבה יותר אטרקטיבי ומעניין מהתכנית עצמה.

לונדרון

New member
../images/Emo23.gifנתונים מעניינים על זוגיות בריאליטי../images/Emo14.gif

תוכנית הריאליטי הרווק (The Bachelor) של רשת ABC עלתה לראשונה לשידור בארה"ב בשנת 2002. מאז ועד היום היו לתוכנית 15 עונות, האחרונה שודרה השנה, החל מינואר 2011.
במהלך 15 עונות של הרווק אף זוג שיצא מהתוכנית לא נישא, או במילים אחרות, הרווק לא התחתן עם זו שלה הוא העניק את הוורד האחרון, לפי הפירוט הבא: ||12 זוגות סוף עונה (כלומר, הרווק והמתמודדת שקיבלה ממנו את הוורד האחרון) נפרדו זמן קצר (מס' חודשים) לאחר סיום התוכנית, חלקם נשארו ידידים (לדבריהם). ||2 זוגות החזיקו מעמד מס' שנים ולאחר מכן נפרדו כידידים (מעונה 6 ו-7). ||הרווק בעונה ה-11 - דחה את שתי המתמודדות הסופיות. ******
לתוכנית הרווקה (The Bachelorette ), שנולדה מתוכנית "הרווק" והעניקה סיכוי נוסף לאהבה עבור הדחויות האהודות של "הרווק" (ולהיפך), היו 7 עונות (בין 2003 ל-2011). ||זוג אחד נישא - מהעונה הראשונה שהסתיימה בחתונה (אחת המצולמות בתולדות הטלוויזיה האמריקאית) - ככל הידוע לזוג כבר 2 ילדים משותפים. ||4 זוגות נפרדו זמן קצר אחרי התוכנית. ||2 זוגות (ביניהם הזוג של התוכנית ממאי 2011) - עדיין במע' יחסים זוגית זה עם זו.
הבהרה חשובה והתפתחויות מעניינות ממיזוג שתי התוכניות: *מתמודד אחד היה "הרווק" בשתי עונות (עונה 11, 15). **רווק העונה ה-13 - דחה את המתמודדת שבחר בסוף העונה, חידש יחסיו עם מתמודדת שהוא דחה, והשניים נישאו וככל הידוע יש להם בן. ***מתמודדת מהעונה ה-13 של "הרווק" נישאה למנצח מהעונה ה-4 של "הרווקה", לזוג ילד אחד עד כה.
סיכום - 22 תוכניות הניבו - 15 מערכות יחסים קצרות טווח; 2 מערכות יחסים ארוכות טווח; 2 מערכות יחסים שעדיין מתקיימות; 3 חתונות (שקשורות בתוכנית), כ-4 ילדים ואחד......רייטינג מאוד גבוה ל-ABC.

רינתי77

Active member
את??!! אין לי מילים! אני מציעה את עצמי

לנשיאת מועדון המעריצים שלך!

לונדרון

New member
../images/Emo250.gif../images/Emo250.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

טוב לא צריך גם להגזים גם לכיוון הזה
אני שמחה לראות אותך כאן

meytula

New member
תודה על המידע וההשקעה../images/Emo106.gif