שרשור אחה"צ ולפנות ערב
21/8/11

אופק147

New member
תודה../images/Emo140.gifהעדכון מעלף

האם במקרה את מעודכנת מה קרה עם ג'ייסון מהרווק אינני יודעת באיזה עונה הוא היה אבל הוא דחה את מי שבחר וחזר להיות בקשר עם מי שדחה, הוא אב לילד מנישואין קודמים

לונדרון

New member
../images/Emo140.gifהי אופק, תודה ולשאלתך

ג'יסון היה הרווק בעונה ה-13 שהציע בסופו של דבר למתמודדת שהוא דחה, מולי מלאני. בפברואר 2010 הם נישאו וככל הידוע הם עדיין ביחד, ושיזכו לאושר ונחת

אופק147

New member
לונדרון תודה מכל הלב ../images/Emo140.gif

עקבתי אחרי התוכנית וממש תהיתי מה עלה בגורלם אני תמיד בעד סיפור אהבה
שמסתיים בהפי אנד

efrat800010

New member
היי../images/Emo24.gif ההבדלים בין דניאל לאורטל לדעתי

בהקשר לכל מה שנכתב כאן הן שדניאל יותר ערמומית ובולדוזר כהגדרתה מאורטל.
אסביר זאת: דניאל חברה לכל הבנות בוילה ויצרה קשרים הדוקים עם כולן לקחה לה אשת סוד -לירון אח"כ עדי אח"כ אורטל ועכשיו אתי(כאשר אתי לאורך זמן רב קרובה אליה. בנוסף יצרה לעצמה רשת עם הבנים גרמה להם לחבב אותה ולרצות להשאירה לאיתן אין מה לכתוב הרבה זמר 3 התשובות(ותודה למי שכתבה לי את השם של השיר) היא מרצה כל הזמן את הבנות ע"מ לשמור אותן קרוב במקביל שומרת על הפה שלה(ויש לה המון מה לומר היא קלפטע לא קטנה) והכול מחושב ויזום. כל "פשלה" שקוראת בהליך האסטרטגי שלה היא ממהרת לפתור(מקרה קרן\גב\אורטל כדי להמשיך חלק במשחק. אצל אורטל היא פועלת פחות בבולדוזריות ויותר על פי אינטואיציות והשתלבות בסיטואציות,היא לא מנתחת יותר מידי מצבים ופועלת יותר על פי רגש לדעתי. היא מתקשה לתת אמון בבנות ולא מרגישה צורך "להיות חברה של כולם" ולרצות את כולם,היא סוג של זאב בודד בגלל הקושי לתת אמון היא נזהרת ושוקלת צעדים(לא כדי להתקדם אסטרטגית אלא כדי לא להיפגע) אם היתה פועלת אסטרטגית,היתה נשארת עם איתן כי רואים שבאיזה מקום הוא עדיין מעוניין בה יש שם מצידו יחסי אהבה - שנאה.... או לחילופין היתה מתחברת לאורן לפני\מתחברת לגב כי יש שם מיליון אך היא פעלה שוב לפי רגש,מי שעושה לה טוב ונותן לה הרגשה טובה ,בלי קנאה ובלי אינטרסים-זה אורן. החיבור החדש לאתי יכול לפגוע בה שוב אתי ביד ימין מלטפת וביד שמאל סוטרת,אי אפשר לסמוך עליה בכלל.... רק שהיא תודח הדינמיקה בבית תשתנה וכמובן שייכנסו החדשות אז תראו מי אמיתית ומי לא.....

niva99

New member
ויש עוד הבדל קטן ../images/Emo141.gif

האחת "עממית" שמנסה לפלס את דרכה בכוחות עצמה - כן אותה האחת שאין לה מספיק בגדים... והשניה "ילדת שמנת" (אבא תסדר לי לעבוד אצלך).

meytula

New member
יותר שטות מזה לא קראתי פה../images/Emo6.gif

כבר למדתי לא להגיב לכל שטות שנכתבת פה בלי שום ביסוס.כנל לגבי ההודעה שמעלי

niva99

New member
את חדשה כאן נכון ? רואים !!

לא מיזמן מישהיט מאושיות הפורום דיברה על הרמה הגבוהה של הכותבים כאן בניגוד לתוכנית" האח הגדול"...ובכן עם הגעת החדשים - מה חבל שהרמה מתחילה להידרדר. ובכן יקירתי, אם אין לך משהו ענייני להגיד ואת פוסלת את הדברים בלי ביסוס כלשהו ועוד מגכחת על התוכן...חבל על כל התייחסות
נשאיר זאת לידיהם האמונות של מנהלי הפורום.

efrat800010

New member
אנחנו בני אדם שונים ולכן גם חושבים

אחרת קראי שוב את הודעתי ושימי לב למילת המפתח - ל-ד-ע-ת-י את אוהבת את X ומישהו אחר אוהב את Y אבל לדעתי יש לכבד את מחשבותיו של האחר ויש בהודעתך נימה של זילזול מיותר

meytula

New member
אין שום זילזול.פשוט בדרייך לא מבוססים על שום

דבר שקרה בבית או קרוב לזה.אם היה מקרה מסויים והיית מנתחת את דניאל ואורטל על פי המקרה הנ''ל סבבה זאת זכותך אבל לבסס דעה על משהו שלא קיים??לא יודעת מבחנתי זה די מוזר ולא במקום

efrat800010

New member
אוקי אחדד את דבריי

אני צופה מהיום הראשון בתוכנית במהלך היום. עד היום בחודש וחצי האחרון כתבתי בפורום בוואלה לא דניאל ולא אורטל הן מהאהובות עליי\הלא אהובות עליי דניאל היא לא דמות מעניינת לדעתי ותוכלי לראות בהודעות בוואלה שלא כתבתי עליה אף פעם מחוסר עניין אך! אני רואה את הדברים עפ"י התנהלותן בבית וניסיון חיים
המשך יום טוב

efrat800010

New member
לדעתי לצופים בבית תהיה יותר

הזדהות עם אדם שבא "מלמטה" ושלא הכול מובן מאליו בחייו מאשר עם אדם שנמצא "למעלה" ורגיל לקבל הכול אני לא מכירה אותן ולא התעמקתי בהן מספיק כדי לחשוב על זה והאם זה בכלל נכון ועד כמה אבל נקודה למחשבה....

meytula

New member
דניאל לא באה מלמעלה.זה הקטע

היא מגיל 16 לא גרה בבית ועצמאית לכל דבר.עובדת ומתפרנסת בעצמה בדיוק כמו אורטל אם כבר אורטל הגיעה מבית מגובש יותר,לדניאל לא היה אבא רב חייה. אז אם מסתכלים על המסכנה זאת ללא ספק דניאל. לחיות בלי כסף לא משתווה ללחיות בלי אבא אני בכלל לא מסתכלת על זה,כל אחת עם הקושי שלה ואני אישית לא בוחרת לפי קריטריונים של ''מסכנות'' כי לכל אדם יש את הכאב שלו ואת הקשיים שלו

efrat800010

New member
אממממ אוקי בוא נראה

דניאל סיפרה בשיחות ואף בת.ז שהיא מבלה המון בחו'ל ,קונה מותקים ואוהבת לצאת ולבלות במסעדות האמת שזה ממש לא מעניין ולא חשוב התחרות פה בתוכנית היא לא על מי הכי מסכן\הכי עשיר,אלא על מי ראויה למיליון האחת שאיתן יבחר או אחת אחרת שהקהל רואה לנכון(עפ"י התנהלות בבית ואופי שראויה למיליון להסתכל על מסכנות זה רק גורם לחלק מהצופים להזדהות מסויימת או רחמים אבל לא כדי לתת מיליון לדעתי

למעלה