שרשור אחה"צ ולפנות ערב
21/8/11

meytula

New member
גם אורטל יוצאת ומבלה והיא ציינה שיוצאת רק עם

עשיריםץאבל עדיין אני חושבת שהיא הרע במיעוטו בבית הזה כי היא ראויה יותר מאחרות רבות כמו אתי קרן או ענבר. מה שכתבת עכשיו זה בדיוק מה שאת הגבת לי.אני לא רואה סתירה בין מה שהגבתי לפיסקה השניה שלך.

efrat800010

New member
כן אבל ההבדל בין

דניאל לאורטל לפחות לפי הת.ז שאורטל דיברה על זה בזמן עבר "פעם הייתי" והיום אני עוברת תהליך,השתנתי" וכו'.... דניאל מדברת בלשון הווה ועתיד "אני בולדוזר " "לא כדי להתעסק איתי" וכו'... אף אחת משתיהן לא הפייבוריטיות שלי אני אוהבת יותר דברים אצל אורטל כמו אומץ וכנות או יכולת להתמודד לבד במצבים מסויימים ללא צורך ב"חברות" או "אשת סוד" בכך שאמרה לענבר,אתי וקרן את שעל ליבה בכנות ובצורה יפה ולא מלכלכת או ברברית קנתה את עולמם של רבים הפייבוריטית שלי כבר לא שם(איילת) ולא נראה לי שאתחבר למישהי כמו שהתחברתי אליה

meytula

New member
שוב

הרבה דברים בתעודת זהות הוצאו מהקשרם.אנשים שלא בעד דניאל לוקחים את המילה בולדוזר לצד שלישי,אבל אין בזה תאכלס שום דבר שלישי,ההפך היא דוגמא לנשים דוגמא מעולה שאישה יכולה להצליח,היא בת 24 והגיעה להישג יפה בחייה . וזה שאורטל אמרה ''פעם הייתי'' לא ממש גורם לאנשים להאמין לה,איתן והבנים התאכזבו מאוד מאז והם די מחקו אותה מאז. גם דניאל לא מלכלכת על אף אחת
איילת אשמה בפיספוס שלה את החוויה.היא יכלה להגיע לגמר בקלות

efrat800010

New member
../images/Emo70.gifיש כמה דברים שצריך לדעת

1. העסק שדניאל עובדת בו הוא של אביה היא מנהלת שיווק שם. 2. אם אורטל היתה רוצה,לא היתה חושפת פרטים מעברה בת.ז אבל היא בחרה לשתף ולהדגיש כי זה חלק מהעבר ולא מתקיים יותר אצלה היא אמרה שהיא באה לשכונה עם סיטרואן ולא מכונית מפוארת ואמרה שזאת מכונית פשוטה אך היא השיגה אותה בכוחות עצמה והיא שלה. 3. איתן והבנים איבדו את אמונם באורטל בעקבות מה שהבנות המציאו עליה וסיפרו להם כל מיני סיפורים בשל קינאה בה(הן התחילו להעביר לבנים "מידע" עליה רק אחרי שהתנשקה עם איתן והם התקרבו קרן ודניאל ליכלכו עליה ועשו הכול כדי להרחיק את איתן ממנה. 4.אני לא חושבת שדניאל "מתלכלכת" כדי להגיע גבוה ולא תמיד באמת אומרת את מה שהיא חושבת... למה היא לא התעמתה עם אתי או קרן שפגעו בחברותיה לירון,עדי וליז? נקודה למחשבה....דניאל לא אוהבת ללכלך את הידיים ולו במחיר הכי נמוך שתצטרך לשלם 5.מצבה של איילת התדרדר מהמון סיבות זה כבר עבר והיא הפספוס הכי גדול שם -מאחלת לה רק טוב היא מדהימה ומגיע לה

זה בכלל לא קשור לאיך הן הציגו את עצמן ומי

יותר מסכנה. צריך להסתכל באובייקטיביות ולבחון את הדברים. כשאני מסתכל על דרכה של דניאל, אני רואה בחורה שלא מזגזת, בחורה שיודעת מה היא רוצה, דרכה נקייה (לדעתי) והיא נטולת פוזה והכי חשוב , היא כמו ספר פתוח, חשפה את רגשותיה ופעלה על פיהם. (אגרסיבית או לא, זה כבר עניין של פרספקטיבה) כשאני מסתכלת על אורטל, אני פשוט לא מצליחה לפצח מי הבן אדם. היא משדרת שמרנות מצד אחד, אבל מספרת שיצאה רק עם גברים מהעשירון העליון תמורת מכוניות יוקרה. היא משדרת ביישנות, אבל פונה בשאלות ישירות ואף מביכות לאורן - "אתה עדיין בענין שלי" ולאיתן "אנחנו פספוס" הזיגזג הזה בין מי שהיא לבין מי שהיא מנסה להציג, חשוד. חוץ מזה היא עשתה מהלך לכיוון אורן, עברה לאיתן, חזרה שוב לאורן....לא קונה את ההתנהגות שלה. היא בחזקת חשודה עד שתוכיח אחרת
. וכן, היא יפה וחמודה ואין לי כלום נגדה למעט מה שכתבתי לעיל.

efrat800010

New member
אל תשכחי ש

איתן התביית על דניאל והיא עליו מההתחלה היא מסמנת מטרה ולא מרפה ממנה. אצל אורטל זאת לא היתה המטרה העיקרית זה פשוט קרה היא אשמה שאורן התאהב בה בהתחלה? זה קצת הרס לה הבעיה היחידה של אורטל שמקשה עליה להתקדם במשחק ולהישאר "גבוה" בבית היא חוסר האמון שהיא נותנת באנשים ובעיקר בבנות אורטל לא זיגזגה גם אתמול אמרה לאורן שהוא מהווה ידיד נפש וחבר טוב בלי רצון לרומנטיקה. עם איתן היא רצתה להיות בקשר אבל הבנות חיבלו לה קצת ,איתן איבד מהר אמון(בזה הם דומים) והוריד הילוך,היא נרתעה וגם לקחה צעדים אחורה דניאל התרחקה והתקרבה כמה פעמים לקרן ואתי תוך שמירה על כל שאר המהלכים והבנים צמודים אליה(היא יודעת אצל מי הכוח) היא בחורה נחמדה אבל מאוד מאוד מחושבת. אורטל מונעת יותר מרגש לדעתי ועוברת המון מהפכים,חוויות וקשיים שם ולכן מתחברים אליה בעוד שדניאל נשארת על אותו הרצף והקו המוגדר-להיות עם איתן,לא לפתוח את הפה ולחייך...

נו באמת, תני לאיתן קצת קרדיט

דניאל אולי סימנה אותו (כמו כל מי שנכנסה לוילה, הן ידעו שאיתן הוא הרווק לפני שנכנסו) אבל צריך שיתוף פעולה, צריך כימיה, צריך קליק כדי שדברים יהיו הדדיים. לראייה, איתן היה גם בקשר קרוב ודי ארוך עם קרן, כולל 24 שעות רצופות יחד ולמרות זאת - הוא בחר בדניאל. כנראה יש בדניאל יותר מכפי שאת מוכנה להודות וזה לא קשור להתבתיותות שלה אלא פשוט לכימיה טובה בין בני אדם ולעובדת היותה בחורה מושכת, נחמדה, אכפתית וחמה. אורטל עשתה את המהלכים מול אורן ראשונה, היא התחילה איתו ואח"כ הכחישה, גם יוני וגם אורן הרגישו שהיא הייתה בעניין שלהם, אז כולם טועים ? הבנות לא חיבלו בקשר שלה עם איתן, היא הודתה שלא יכלה לעמוד בתחרות , אמרה שקשה לה שהוא בקשר עם עוד בנות בנוסף אליה, אבל זו הרי התוכנית, מה היא חשבה שיקרה?? שהיא תכנס והוא יפול לרגליה? אורטל יודעת שאורן רוצה יותר מידידות נפש, עובדה ששאלה אותו לפני מספר ימים "אתה עדיין בעניין שלי"? זו לא שאלה של ידידים....זו הצהרת כוונות מצידה. היא לא תמימה זה כל מה שאני אומרת וזה לא קשור לדניאל שמתנהלת באופן מעורר השראה . לדעתי.

webguy

New member
דניאל מוותרת לחבר שבגד מינית ?

זה חשוד ..ככה זה עבר בשקט בלי משבר בלי דמעות כעס ובקשת מחילה .. מזה דניאל הורסת את הדרמה ..:) זה אדישות של חצי מליון שקל ?

שני דברים -

האחד, זו ראייה מפוקחת של המשחק. הבינה שהיא לא היחידה שלו, הבינה שאלו חוקי המשחק וזרמה עם זה. השני, אין לנו מושג מה היא אמרה לו על זה....לא הראו לנו.

efrat800010

New member
פה ההבדל הגישה המחושבת והפאסון מול

הרגש והקושי האמוציונאלי של אורטל

לפי הדברים שכתבת על דניאל , אפשר לחשוב

שמדובר בגאון אסטרטגי, הייתי ממליצה לשירות הבטחון לשכור את שירותיה
. היפה בדרך של דניאל , לעומת הבנות האחרות - הכל נעשה ביושר, בלי צביעות, בלי ריכולים, בלי להיות לא הוגנת, יושר, יושר יושר.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מצחיק מה שאנשים מגבשים לעצמם בראש בלי שום ביסוס מציאותי

MICHI2404

New member
העיניים של דני לא משקרות, היא בן אדם טוב, לא

יעזור כלום לאף אחד, או כמו שעדי שהתארחה כאן אמרה:" אני חושבת שדניאל הכי מתאימה לו, היא באמת מאוהבת בו ובכל דבר שקשור בו. אני מפרגנת להם מעומקי ליבי. היא מקסימה!" ציטוט נוסף:"אני מאוד מעריכה את דניאל, היא השיגה את איתן בלי תככים ובלי מזימות, תמיד נשארה נאמנה לעצמה, בחורה באמת מדהימה ומקסימה.

efrat800010

New member
אין ספק שיש בה טוב ושהיא מתאימה לאיתן אבל

מכאן ועד לזה שהיא ראויה למיליון? אותי באופן אישי היא לא מעניינת לא ראיתי עניין בשיחות שלה משהו מרתק ומעניין באופי שלה משהו מיוחד בהתנהלות שלה בבית אני רואה הרבה חישובים,הרבה אסטרטגיות והרבה מהלכים האמיני לי שזאת הפעם הראשונה שאני כותבת בכלל משהו על דניאל לא כתבתי עליה כלום במשך חודש וחצי כי אני לא מוצאת בה עניין.... אז אשמח אם היא תזכה באיתן(מה שלא יקרה לגמרי כי איתן בא לקדם את עסקיו ולא למצוא אהבה,היא עוד צעירה ולא רואה את הדברים אותו הדבר) אבל לדעתי לא ראויה לזכייה במיליון

meytula

New member
כנראה שפספסת את כל השיחות שלה

והשיחות שההפקה בחרה להראות כמו עם איילת למשל רק הראו כמה שהיא אמיתית מעניינת וחכמה

efrat800010

New member
אבל אני צופה המון ודווקא כן

רואה שיחות שלה הכול מדוד ,מחושב ומתון. היא היוותה אוזן קשבת אך בעיקר חיפשה אוזן קשבת(מקרה עדי,לירון וליז) מעבר לזה.... לא יודעת החיבור שלי אליה ...לא מצליחה למצוא שם משהו מרתק,עם אופי...עניין אני באמת מאחלת לה בהצלחה והלוואי שאיתן יהיה מעוניין בה גם אחרי התוכנית(הסיכויים קלושים מאוד והיא יודעת את זה*)

זה כי לא מראים!! ההפקה מסתירה את כל

השיחות של דניאל ואיתן. את כל היחסים שלהם למעשה. בקושי רואים את דניאל ואיתן יחד, יש להם המון שיחות, אני ראיתי בשבוע שעבר שהם היו בבריכה שעתיים וחצי ושוחחו, לא הראו שניה מזה בשידור וגם בשידור החי המצלמה הראתה אבל בלי ווליום, כך שאי אפשר להבין מה הם אומרים..... שלא נדבר על השיחות שלהם בחצר הבנים על הכורסה הזוגית, את החיבוקים, הנשיקות, המבטים, כלום מזה לא מראים. מה שמראים זה את קרן. בכל מצב צבירה - בוכה, צוחקת, מרכלת, מסכנה וכו'. כיוון שאני צופה בערוץ החי, אני מצליחה כן לראות את הדברים שהם מנסים להסתיר, אבל בן אדם מן היישוב יתקשה מאוד להתחבר לדניאל ולהבין את המניעים שלה....פשוט לא חושפים אותה מספיק מטעמים לא ברורים כלל.

efrat800010

New member
אני צופה ב 5 מצלמות.... לא ראיתי שיחת עומק או

עניין מיוחד סורי....

כמו שאמרתי - לא מראים .

ברגע שהם מתחילים לשוחח מעבירים מצלמה. מדי פעם אפשר לקלוט באחת המצלמות את שניהם לשבריר שניה כשהם יחד נהנים ואז המצלמה עוברת. את רוצה לומר שאני משקרת כשאני כותבת שהם היו יחד בבריכה מספר שעות שקועים בשיחה?
זה קרה ולא פעם אחת, פשוט המצלמה עוברת מהם לדמויות אחרות באופן סיסטמתי.

למעלה