שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

דידי 9

New member
בוקר טוב לונדי:) המושלמות הן-אורטל וקרן! בלי

ספק בכלל! דניאל, כבר הרוב קולטים את התחמנות והמשחק שלה, כולם כבר קולטים ששרשרת יהלומים זה כמו עוד עגיל של 10 שח עבורה. כולם כבר קולטים שהבחורה גונבת מיס והוט שידורים-זו כבר עובדה שהיא אמרה בעצמה, כולם קולטים שאין בה שמץ של תמימות, הבחורה הולכת לאכול אותה בענק! איתן אורבך מהשניה שהיה את הפגישה עם אביו-כבר לא שם עליה, וזורם במשחק בשביל החצי מיליון.גם הוא קלט אותה לגמרי. אותי היא דוחה!

דידי 9

New member
לונדי אני יודעת מותק. האמת היא, ואני מקווה שא

שאת סולחת לי, שאני מביעה דעתי בנדון, וזו לא דיעה-זה עצב גדול, לא כאן:) אבל אכן יום מעציב!

לונדרון

New member
זו נסיבה שזה הובא תחת../images/Emo32.gif

משפחתי הקרובה חיה שם והעיר יקרה מאוד לליבי. אישית זה נראה לי כאילו התרחש אתמול ולא אשכח שמרואיין אחד אמר ציין ב- CNN: "מרגע זה ואילך, העולם לא יראה אותו דבר". בהרבה מובנים, שלא ניכנס אליהם כאן ועכשיו, הוא צדק. כאן ועכשיו, זה בסך הכל נועד להכניס לפרופורציות, העולם לא ישתנה בעקבות תוכנית הדור הבא 24/7.

Ninaz

New member
../images/Emo140.gifבוקר אור לדניאל אורטל ובאי הפורום

בוקר טוב עולם !

Ninaz

New member
בלילה צפיתי בקרן שוכבת ליד המומיה שרק רצה

לישון והיא הסמרטוטה ניסתה למצוא שיר ערש כדי להנעים לו את השינה. הוא נרדם והיא ניצלה ונישקה,והוא נרתע..... עד שנמאס לו ואמר לגברת המנשקת " לכי לישון לילה טוב" היא התמהמה עוד טיפה, עזבה את החדר מבועסת כרגיל. נעלבתי בשבילה ואפילו הרגשתי נבוכה- עד כמה בחורה יכולה לבטל את עצמה בשביל גבר.

סתיו7337

New member
איך היא לא מצליחה לראות את כל ההשפלה הזאת?

אפילו בשביל מישהי שנמצאת בתוך הסיטואציה עמוק ונגיד שלא רואה הכל, כי היא מעורבת רגשית, אפילו אז אפשר לראות קצת קצת השפלה והתנגדויות לא סבירות מצד גב. לא אמרתי שתראה לגמרי איך הוא מנצל אותה ואיך היא הופכת להיות סמרטוט, אבל טיפהל'ה להפעיל את הרדאר ולראות מה הוא עושה. טוב, הימורים. תוך כמה זמן הוא "חוזר" לחברה שלו אחרי שנגמרת התוכנית? אני אומרת שבוע. בשביל ה"כאילו", כי אחרת הייתי אומרת שעוד באותו לילה....

adiyon2

New member
הוא מספק לה הצדקות

כמו לא רוצה שתפגעי, אני מעוניין אבל יש משחק וצריך להכיר את כולן. המשפחה שלך רואה ועוד כאלה. זה רק גורם לה לרצות ולהתאמץ יותר. אני לא בטוחה שיחזור לחברה שלו, גב זה גב, לא ראינו את זה בהישרדות ואנו זוכים לראות את זה כאן.

לונדרון

New member
מרחיק לכת מאוד, הרושם הוא שגב קיבל על עצמו

החלטה עקרונית שלא להתגופף עם אף אחת בוילה (אפילו לא להתנשק), כפי שהוא ציין בשיחה שהייתה לו עם מור וגם ציין בפני הבנים, "אז נתנשק, ואז מה?".

אורקאטי

New member
לדעתן גב יזרוק את קרן כדי שנסמס לה את המליון

הוא יצהיר שהוא בוחר בחן אך בפועל יבחר בקרן וכך יזכה במיליון לפי הפרומואים הראשונים אם גב והקהל בוחרים אותה אחת גב יקבל המיליון ואם זו לא אותה אחת הבחורה תקבל את המיליון אחכ ניתן להבין שהמיליון מתחלק בין שניהם מה נכון?

דידי 9

New member
גב=גבר!לעומת אורבך שהשתמש באתי-ועכשיו זורק ב

בדיוק כמו שיזרוק את המהמרת שלו אחרי שיצליח לעבוד על כולכם בעיניים, ולקחת חצי מיליון. בושה.

לואיזה7

New member
אם בחור היה מנשק בחורה שלא מגיבה לחיזוריו

כמו שקרן עושה לגב - מה היו אומרים עליו ?

למעלה