שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

CRAZYxNUTS

New member
מקוה שאמא של קרן צפתה בבתה הנואשת בשעה 2

בלילה.אילו אני הייתי אמה הייתי רצה לוילה ומוציאה את בתי ממיטתו של הגבר המשפיל. היא נואשת וכופה את עצמה עליו והוא אדיש ולא מעוניין. לא ברור למה היא מסכימה שהוא יסרס אותה ויעשה ממנה צחוק. היא נשכבה לצידו בצורה מעוררת רחמים והוא שכב שם כמו עציץ.

adiyon2

New member
לא מבינה את זה בעצמי

אבל יכול להיות שחושבת שזה משחק ושהיא מכירה את הבת שלה ויודעת שהיא מנסה להשיג את המיליון והכל כשר. או שכשהיא תצא היא תשטוף אותה, שהרי לא מכבסים כביסה מלוכלכת בחוץ.

דידי 9

New member
אמא של קרן גאה בה-כמו האנשים שיודעים לראות

מי היא באמת, ומה קרן:) ולא אלו שמקנאים בה ברמות

דידי 9

New member
סטימולטור, קרן בעיני הבחורה הכי טובה שם, הכי

חכמה, והכי בכלל. יש לה בעיה בנושא גברים-היא מודה בזה, אבל היא תלמד כשתצא:) אין לי ספק! אפילו אורטל טוענת היום שקרן היא הבחורה הכי שם! אני בקרוב אעלה תמונה של קרן, אורטל מול דניאל טרקאי. תמונה קשה בעיני! ואז תראי אם את מזדהה לגמרי עם כל הנושא הזה. בכל מקרה אסור שטרקאי הדוחה תזכה. ואני מקווה שההפקה לא תיתן לאורבך להחליט. כי הוא יבחר באורטל לצאת! הוא כבר דיבר על זה היום.

24שעות1

New member
קרן הבחורה הכי מדהימה בוילה -איטלגנטית

בוגרת לגילה ועוברת את המסע הקשה מכולם מעריצה אותהאוהבת אותה

צרצרה1

New member
קרייזי, אף אחד לא משפיל את המושפלת, רק היא

עצמה. היא מבזה את עצמה. ולא סתם מבזה ומתבזה - היא מתחננת להתבזות עוד ועוד. גב נרתע ממנה - וזה ממש ברור. וככל שהוא נרתע ומרחיק ודוחה אותה פיזית ממנו - היא יותר ויותר "אונסת" אותו. כופה עצמה עליו בהשפלה אין קץ.

Ninaz

New member
עצוב מאוד לראות את קרן חדלת האישים מבזה את

עצמה. מעניין מה מביא אותה להתבטל ככה בפניו אפשר לחשוב מי הוא בכלל ,כולה איזה מדריך נוער, משתמש לשעבר שלא סיים אפילו תיכון.

abigl

New member
קרן עפה ברוח! איתן שכנע אותה בדייט להפרד מאתי

והיא , מיד כשהסתיימה היממה בגיהנום, יצאה מהסוויטה ופנתה לריב עם אתי. זה לא שאני חושבת שהיה עתיד לחברות המוזרה הזו, אבל ראינו בדיוק איך איתן סובב אותה על האצבע הקטנה והיא הטיפשה, בשביל למצוא חן בעיניו בתקוה שיבחר בה, מיד יצאה וחיפשה את הריב והפרידה מאתי. קרן גם הצהירה על עצמה שיש לה הפרעות אכילה, בדרך כלל היא מכסה את זה יפה אבל ראיתי פעם שנפלט לה שיש לה בעיה. בכלל מוזר שבחורה שהיתה כבר ב"טופ" בצעירותה, נגררה מאז ועד היום מבלי להגיע לכלום. בעיקר קשה לשמוע את הסיפור שלה על החבר שהיה לה במשך תקופה ארוכה, אשר למרות שהיה פנוי, לא רצה שיידעו על הקשר ביניהם. הבחורה חסרת חוט שדרה וחסרת כבוד לעצמה ברמה קשה. צריכה טיפול יסודי ונראה שהשהות בבית עם פסיכולוגית צמודה לא שינתה אותה בכלום. חבל, כי יש רגעים שנראית בחורה שווה.

רינתי77

Active member
לא איתן הוא זה שגרם לה לשנות אסטרטגיה

ולריב עם אתי. הזכיה היא שעומדת לנגד עיניה. היא הבינה לאתי לא לטעמו של איתן ושזה פוגע בסיכוייה שיבחר בה. החברות עם אתי הייתה נכונה כל עוד שירתה את האינטרסים שלה. ולעניין השגיה בתור נערת ישראל: רוב הזוכות בתואר זה או אחר נעלמות אל תוך תהומות הנשייה ואיש לא שומע עליהן יותר.

24שעות1

New member
יוני לקרן - נעה אמרה שאת מס' 1 בוילה

יוני מספר היום לקרן נעה אמרה לי שאת מספר 1 בבית היא אוהבת אותך מאד , ביקשה ממני לשמור עליך שקשה לך הזכיר גם שאמא של נעה אוהבת אותה מאד

למעלה