שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

רגע רק רגע

Active member
בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

AY2, עדיין לא הבנת את האייקונים ששמתי?

adiyon2

New member
ברור שהבנתי, לא עד כדי כך ../images/Emo163.gifית

ניסיתי ליצור פרובוקציה, אבל אתה לא פה לשתף פעולה. לאן נעלמת? הפסדת אתמול בלילה הרבה צחוקים עם נועה והאף, קרן והגירוש ואת אתי הבנתי שלא פיספסת. יום טוב לך ולכולם

רגע רק רגע

Active member
אז... אני יצאתי ה-../images/Emo163.gif ../images/Emo13.gif

מה אני אגיד לך... במקום שהסוף יגרום לי לרצות לראות ולהגיב, אני חווה בדיוק את היפך. אני כבר מותש מהתכנית. מרגיש שכבר אמרתי הכל ואין לי (גם לאחרים) מה לחדש. http://www.youtube.com/watch?v=9O_qLriiw7s
ולך

adiyon2

New member
עוד שבועיים וזהו

ואז תהיה לך מנוחה עד אחרי החגים, ואח"כ כנראה נפגשים באח הגדול. תהיה חזק,
חלקנו עוד שורדים. גם קשקש נעלמה.

adiyon2

New member
אני אל חזקה בהישרדות

קשה לי עם כל כמות התיחמונים והרוע שיוצא שם. למרות שאהבתי את המהלכים של כב על יונתן והספר.

רותי167

Well-known member
בוקר טוב,קרן נראתה עלובה וחסרת כבוד

והערכה עצמית. היא מבזה את עצמה ומשפילה עד עפר. בחורה דוחה.

זו בעיה קשה של דימוי עצמי

באמת שעצוב לראות מישהי שנראית בסך הכל לא רע, לא טיפשה במיוחד ועדיין......אין לה טיפת בטחון עצמי. מכאן גם נובע הרוע שלה, טיפול ודחוף.

adiyon2

New member
כנראה זה נובע מהתחושה שהיא אף פעם לא מגיעה

למקום הראשון. לזה היא הכי משתוקקת וכנראה שכל האמצעים כשרים.

קשה לי לרחם על קרן. לא אשכח ולא אסלח לה על

ההתנהגות הבזויה לדניאל. אולי שכחתם אבל היא לא הפסיקה לרכל ולהשמיץ את דניאל בגלל שהתאהבה באיתן. לא אשכח שדניאל היתה לבד לבד וקרן היתה מוקפת בחברות שלה. דבר אחד אני יודעת, הטובים חייבים לנצח.

ועל ליז? ועל ליהי (הצסנה שהיא עשתה לה כשליהי

"העזה" לעשות מקלחת עם אורטל במשימת התקציב...) ועל ענת "היא גומרת לנו את כל הירקות" כל מה שנאמר אתמול על אתי בשאלונים מתאים בול לקרן. סכסכנית, שקרנית, רכלנית וצבועה.

לי לא. דניאל , לו ידעה מה קרן דיברה עליה

הייתה יודעת להתמודד מעולה, כמו שעשתה בסיפור של אורטל ואתי, בלי לחשוב הרבה, פשוט עימתה אותן. היא בחורה חכמה וחזקה, קרן פחדנית, דיברה רק מאחורי גבה. לי הכי כאב על ליז. היא פשוט לא הבינה מה הן רוצות מהחיים שלה, היא לא הצליחה להבין מאיפה ועל מה נובע הרוע הזה כלפיה. היחיד, להפתעתי הרבה שהצליח לראות שלליז אכן נגרם עוול, היה בן.

Ninaz

New member
אחת כמו קרן בחיים לא תגיע לקרסוליים של דניאל

דניאל משכילה, איכותית , ביזנסוומן , רגישה , ואדם טוב... לעומת קרן שלא למדה כלום ונוהגת להשפיל את עצמה לפני גברים.

למעלה