שרשור בוקר
יום ד' 31/8

אתי עשתה מקודם הצגה ליוני ובכתה לו

חושבת שהכול מגיע לה. עכשי ו היא תתמסכן ותעשה הצגות שיבחרו בה. חושבת רק על עצמה ואורטל לא מעניינת אותה.

אתי אורטל קרן ושאר"ירקות"

בסיכומו של דבר אתי בחורה עם נשמה ענקית,, רחמנית,טובת לב, אוהבת לעזור, לתת מעצמה, אז נכון היא משקרת כמו כמעט כולן,, היא לא יוצאת דופן,, כולן משקרות, כולן מרכלות, כולן מעבירות ביקורת גם לה מותר,, אם תשימו לב זה המשחק שלה טקטיקה של משחק,, כדי לעורר את הבית בלאגן בתקווה שיעיפו את החזקות.ליצור מלחמת עולם בין הפיבוריטיות גם זו אומנות, צריך ראש ושכל בשביל מהלכים כאלה. אתי לא נלחמת על לב גבר אבל נלחמת על המיליון, לא חובה שזוג יקח את הכסף יכולה רק בת לבד בעצמה לקחת אותו. אורטל היחידה מבין כל הבנות שהיא הכי ישרה עם עצמה ועם כולם, לא אחד בפה ואחד בלב, היא אומרת הכל ישר בפנים ופותחת הכל מול מי שצריך..ראוי לשבח ומלאת אומץ ויושר עצמי. צודקת אורטל שבחרה לא לחשוף את המשפחה מול המצלמות ושומרת על דיסקרטיות.. מי אמר שחובה לספר לכל העולם ואישתו על בני הבית?אורטל יודעת שהיא שם שלושה חודשים והחיים ממשיכים,, היא גם יודעת שאם תספר יהיו דברים שיחגגו עליהם. את מי זה מעניין אם אבא שלה אולי עובד בנק, חברת חשמל?או סתם פקיד? לשם הדוגמה. למה היא צריכה לחשוף מערכות יחסים שהיו לה בחוץ?כל הכבוד לה שומרת על דיסקרטיות, זה לא אמור לעניין אף אחת ושכולם יקפצו לה. קרן?זוועה פשוט מעוררת רחמים,,,איזה נזק גרמה לעצמה. חוסר יושר. לא אמינה. צבועה. רכלנית. משחקת גרוע את המשחק. רואים שהיא לא אמיתית. רואים במבטים שלה,, רואים איך אין לה מנוחה רק רוקמת מזימות הבכי שלה לא משכנע לפחות לא אותי. להתקרצץ עעל גב לגעת בו, לראות שהוא לא מעוניין ולהמשיך. לתת לחדשות תוויות,לקרוא להן בכינויים.מגעילים מאחורי הגב איכס. מי קרן חושבת שהיא?במה היא חושבת שהיא טובה יותר מאחרות? מישהו הבטיח לה משהו?יש לה בעיה שתמשיך להתבזות. בכל תוכניות הריאלטי יש סוס שסוחב את התוכנית הפעם יש שתיים אתי וקרן בסיום הם לא זוכים.

מסכימה מאוד,אבל...

כל מה שאמרת על אתי.. אני גם חושבת, אם כי, אני לא בטוחה שהייתי רוצה חברה כזו. אם היא ככה באפן כללי גם בחוץ, אני לא רוצה חברה כזו. זה לא רק הקטע של לשקר.. בהמון מקרים היא לא שיקרה, אבל בגלל שהיא מקצינה ומפלפלת את האמת, אז אנשים כבר לא מאמינים לה. לגבי השאר,מסכימה.

היי סוזיייי

אני רוצה להאמין שכך היא מתנהגת רק בתוכנית, הרי אין לה לספר חוויות עם בן זוג,, ההתמודדות שלה הרי קשה משל כולן שם,, היא צריכה להרשים ללא זוגיות לכן עובדת קשה יותר. ברור גם לי שאם היא משקרת גם במציאות גם אני לא הייתי רוצה חברה כמו אתי. לפלפל זה יופי כך צריך לשחק להקצין גם רק תלוי עד היכן,, הרי אם לא תקצין ותפלפל "לא יראו אותה במשחק ולא ירגישו אותה". ח אהבתי אתמול שהראו את בן וליהי נכנסים למקלחת,משם עברו ללו-פאט של גב עם קרן וישר הראו את אתי עושה ספונג'ה חחחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק בחיי הם פסיכים שם בעריכה.

שלום172

New member
יש לי בעיה עם מי שמכנה את עצמה מלכה

ולא משנה באיזה הקשר למעט אלה שבחרו בשבילן את השם
לגביי קרן אני מאמין שהיא כנה ברגשותיה יחד עם זאת בגלל הפרטנר שמולה היא התפרקה ומנסה להמשיך כאילו וכלום לא קורה זה לא אנושי' המציאות הלא מציאותית שלהם, היא לא אנושית ומאוד הזוייה ובכל זה היא מתנהלת ביושר נוראי כי הוא פוגע בה אתמול היא הייתה זקוקה מאוד לאוזן קשבת אצל דניאל המקסימה דניאל מאוהבת ולא בדיוק קשובה כרגע משהו טבעי לגמריי בחוץ כשיש חברים נוספים להעזר בהם שם בוילה בסיר הלחץ שישנו שם בתוך ההתנהגות הבזוייה של גב קרן חלקה עם ליהי את תיסכולה האמיתי הכואב מיד סיבה נהדרת לכל המשמיצים לחגוג קרן לא משחקת למצלמות אין ספור פעמים ראיתי את אורטל בודקת היכן המצלמה, ראיתי גם אחרות קרן לא סופרת אותן ונותנת לנו המציצים החוקיים אפשרות לראות אותה בחולשתה כהווייתה בעיניי אין לה תחליף בוילה לשמחתי אני לא לבד שרואה את יופייה בעיקר הפנימי והכי חשוב את אנושיותה

שלום אז מה הבעיה?:)))))))))))

אני חושבת שהיא כנה רק בדבר אחד שהיא נפגעה. מצד שני היא ידעה למה היא נכנסת. דבר נוסף אף אחד לא הבטיח לה כלום ובטח לא את המיליון. היא ידעה שיש עוד מתמודדות והיותה נערת ישראל לא מבטיח לה מראש ניצחון. קרן משחקת אל המצלמות, אולי לא תמיד אבל משחקת.היא מעבירה מסרים מדוייקים אל הקהל בדיוק בנקודות שהיא רוצה שיראו וידעו. כשקרן שוכחת לרגע שיש מצלמות אנחנו רואים יופי של משפטים שיוצאים ממנה על אחרות, יופי של ביקורת ע אחרות עד גועל. לכל אחד יש תחליף וזו עובדה, איתן בחר בדניאל ולא בקרן,,, גב בנתיים בוחר להיות עם חן וזו עבודה. ואיתי אני מקווה שאין לך בעיה,, אלא עם התוכנית וההפקה אולי.

ela501

New member
שלום172 ../images/Emo45.gifאתה לא לבד ואתה צודק בכל מילה

שאפו על הניתוח המדויק

24שעות1

New member
שלום 172- שאפו על כתיבתך

כך בדיוק אני חושבת על קרן . בחורה כנה שאומרת מהי חושבת ללא חשבון למצלמות לטוב ולרע. קרן לא בוררת ומחשבת את מילותיה , כמו כולם שם , היא הכי חשופה שם מבחינת התנהגותה ולכן היא הפייבוריטית שלי

webguy

New member
למה לדעתך גב מתנהג בזוי ..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קרן לא יודעת להבדיל בין ידידות לבן-זוג ..!! קרן אולי כמהה לזוגיות בחיים שלה אבל למה להפיל על הגברים את הבעיות האישיות שלה ? גב לא ניצל ולו פעם אחת לרעה את הרצון של קרן להיות בזוגיות ..!! אפשר לבוא לטענות לאיתן ..אבל קרן שותקת מולו מסיבות אינטרסנטיות שיגן עליה בהדחות ..!! ואני לא ראיתי בקרן אנושיות כלשהי ..בטח לא שביזתה מתמודדת אחרת בוילה ..!!! וקרו מדברת גם למצלמות וזה קרה מספר פעמים ..!!

דיי3

New member
לא קראתי הכל, מתייחסת רק לדעתך על אתי.

אני חושבת שאת טועה. לאתי אין נשמה בכלל. היא סוציופאטית. אין לה שום רגש לאף אחד חוץ מלעצמה. אני בטוחה גם שהמשפחה שלה יודעים זאת. לא מתכוונת לאמא שלה אלא לאחרים. מתחילת התכנית עד עכשיו ראיתי אותה ולא רציתי להאמין, אבל אין ברירה. היא המיץ של הזבל האנושי. היא חסרת מצפון לחלוטין!!! אל תענו לי שזה לא יפה וכו', אני לא שמחה שזה כך, אבל זה מה שזה.

pink panther7

New member
סוציופטית זו המילה הנכונה

ועוד תכונה- חושבת שהיא טובה ואהובה, לא מבינה שהיא שנואה ורעה אך כולם פוחדים מההתפרצויות שלה שלא מצטלמות טוב בטלויזיה, בחוץ אף אחד לא יתקרב אליה.

../images/Emo124.gifנו......./images/Emo124.gif ומה תגידי עכשיו????

יש לה נשמה או לא? היא רעה או לא? היא סוציופטית או לא? על אתי אי אפשר להגיד רעה, סוציופטית,,, היא אדם עם לב ענק. אי אפשר להגיד שהיא חושבת רק על עצמה, בנתיים רואים שלכולם מגישה, מנקה, מנחמת, תמיד נמצאת עם מי שצריך, יודעת להעריך מה שעושים עבורה. תמיד יש לה מילה טובה להגיד,, היא מחבקת עוטפת דואגת ועכשיו ויתרה לדניאל.

מלכה לב אדום כל מילה על קרן מדוייקת

קרן אוהבת רק את עצמה ואפילו על ליהי חברתה הטובה מרכלת ומלכלכת . קרן מסוג הבחורות שחושבות שהן הכי מושלמות ולהן מגיע הכל . קרן לא יודעת לכבד אחרים ותמיד מחפשת ללעוג ולצחוק על אחרים , בהתחלה מאוד אהבתי את קרן. לגביי אתי לא נכון כל כך כי היא צבועה ורכלנית ושקרנית ברמות על. אורטל בחורה קסן ומיוחדת ורק לה מגיע המיליון , אם דניאל המתוקה תזכה אשמח גם בשבילה רק לא קרן.

למעלה