שרשור בוקר
יום ד' 31/8

easternstar

New member
בוקר אור../images/Emo42.gifמזג אויר סתווי בבוקר

אריק איינשטיין על הבוקר
בוקר טוב לכולם

meytula

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אז מה היה בלילה?? הבנתי ש... קרן וליהי ריכלו על דניאל
שונינה עשתה קטע מכוער לדניאל.ונינה נחש
שליהי חזרה על תקן החברה הטובה של קרן עכשיו כשענבר הלכה

andy181

New member
יש לך מושג מה קרה בין דני וונינה?

הבנתי משהו שקשור למקלחת, אבל שתיהן בטוחות שהן צודקות..

meytula

New member
דניאל תתעוררי יא מעצבנת אחת

היא כל כך בוטחת בקרן שזה מתחיל לעלות לי על העצבים דניאל מסבירה לדנה את המצב שלה עם חן ושואלת את דנה אם היא בקטע של גב דנה מגיבה לה שהיא כן אבל יש לה חברות שצמודות אליו יותר וזה בעיייתי ושזה לא מצב פשוט בכלל

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

איך היא חיבקה ונישקה אותה אתמול בארון... אני לא יודעת אם זה מתמימות אמיתית (כי היא נראית תמימה בכל מה שקשור לדברים כאלו) או שזה מטמטום.. אני לא יודעת. כך או כך, היא פשוט בונה לעצמה את הבור והיא תיפול בו.

meytula

New member
תמימות מוחלטת

כי קרן מראה לה שהיא אוהבת אותה ושהיא נאמנה לה באותה מידה ,דניאל לא קולטת רמזים ופשוט נסחפת אחרי המכשפה הזאת אבל עובדה שלא רק דניאל הולכת שבי אחרי קרן,כולם הולכים אחריה בעיוורון מלא.איך תסבירי את התופעה???

זו באמת תופעה

אבל ההסבר היחיד הוא שהיא פשוט ערמומית ברמות בינלאומיות כפי שחברתי הטיבה לנסח את זה. אני באמת עוד לא ראיתי דבר כזה כמוה.

meytula

New member
היא מצליחה לשכנע את כולם ללכת אחריה

וזה לא קורה פעם אחת זה משהו שקורה לאורך כל העונה,ליהי זה לא אופציה כי היא הולכת אחרי כל אחד אבל כל השאר,אפילו אורטל שהייתה כביכול החכצמה ששמה לב מי זאת קרן פתאום סולחת לה ומבינה שהיא טעתה

meytula

New member
../images/Emo45.gifזה כבר לא אמיתי הסחף הזה אחרי קרן

רק בגלל שאתי שקרנית ידועה כבר לא מאמינים לה לשום דבר גם אם יש אמת בדברייה. וחבל חבל שיצאו יראו רק את השידורים המרכזיים ויפספסו בגדול את כל האמת

adiyon2

New member
כי היא כריזמטית מאוד

היא סוג של מנהיג, אנשים הולכים אחריה מהסיבה הזאת. לצערנו היא משתמשת ביכולת שלה לרעה. כמו אתי, שכולם ראו את ההתנהגות שלה ועדיין היא בוילה ועדיין אף אחד לא התקומם נגדה על זה שהיא מחזיקה את השלט למזגן וכו'. קרן יודעת לומר לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע.

שלום172

New member
לגמריי לא תמימות זה פשוט המצפן של הלב../images/Emo23.gif

קרן נשמה טובה שנמצאת כמו שכתבתי למלכה ברגעים לא פשוטים

adiyon2

New member
אני לא זוכרת מה נאמר

אבל אתמול בלילה קרן ריכלה על דניאל עם ליהיא

מה שהבנתי שנאמר שם

זה שקרן העבירה בקורת על דניאל שהייתה במצב רוח שמח אחרי ההדחה. או משהו כזה. שמישהו יתקן אם אני טועה.

adiyon2

New member
אני חושבת שזה היה

יותר שהיא במצב רוח כל הזמן, זה שהיא לא מתערבבת בריבים עם אף אחד, זה מעצבן את קרן (הקנאית). העובדה שהיא חיה את החיים שלה. אח"כ ונינה סיפרה לדנה על הקטע עם דניאל. הם דיברו על הסדר של המקלחות לקראת ההדחה אז ונינה אמרה להן שהיא אחריהן. השיחה היתה במקלחות או משהו כזה. אח"כ בחוץ דניאל אמרה שהיא אחרי קרן וליהיא ואף אחד לא אמר שונינה אחריהן. היא מאוד נעלבה. כשהן סיימו להתקלח, דניאל לא נכנסה למקלחת, אז ונינה נכנסה, היא אמרה שהתרחצה מאוד מהר ודניאל נכנסה למקלחות ואמרה לה שהיא גומרת לה את המים, מה פתאום היא נדחפה. ונינה מאוד נעלבה מהקטע.

למעלה